Zdarvím, chci si koupit samolepy a potřeboval bych vedět origo rozměr loga SV650 nemáte to někdo změřený? Jinak na starší model!!! ale rozměr novějšího modelu mě taky zajíma tak díky klucíííííííííííí
Registrován: sob 24. kvě 2008 23:42:46 Příspěvky: 1804 Bydliště: Štěchov
myslím že snad mám i nějaké logo ještě doma, takže rozměry bych mohl zjistit. Jinak je vyrábí Martin ze samolepy.com. Tak tam by ses mohl taky domluvit.
_________________ Začalo to 05 jednoskokem -> potom dlouho ČZ 175 -> pak modré SV650S -> a teď eruška
Registrován: pát 05. úno 2010 19:10:51 Příspěvky: 87 Bydliště: SK Veľké Leváre
Nechcem zakladat novu temu, tak sa spytam tu, snad sa najde niekto, kto by mi poradil: Potreboval by som mensiu pomoc. Ak vas mozem poprosit, nezmeral by mi niekto na svojej SVinke nalepky?? Na Skovej verzii K3+... aspon priblizne rozmery S na nadrzi (v x s), rozmery SV 650 S na bokoch predku a rozmer napisiku SUZUKI vpredu na maske, aj tusim vzadu je nad svetlom. Dakujem vopred za pomoc.
Nepotrebujem to presne...len zhruba sirku a vysku...tot sjo
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru