Registrován: sob 09. úno 2008 1:01:56 Příspěvky: 147 Bydliště: Praha, Rudná u Prahy
Pojedeme kamsi z Prahy, kdo by se chtěla přidat tak operativně kontaktujte )) na 604314731 a nahlásíme kde se zrovna nacházíme ))...možná se pojedeme podívat směr Sosnová...
Registrován: stř 17. říj 2007 21:13:12 Příspěvky: 6567 Bydliště: Praha
[quote="BabyNaked"]To mi řekně� kde pracujete že�i může��ávat �jížďky ���15 hodiny... a to už jsem ta� vidělai dřívě�í čas�� �y��q�te] lukas pracuje na zavolani ja zatim od 9-13 justina 4 hodky denne vecer nebo odpo nebo dopo co si pomatuju canni nevim, skola?
Registrován: pát 29. úno 2008 0:39:26 Příspěvky: 433 Bydliště: Praha
Ty brdo Sharku mas to nejak pomotane. Kdyz je hezky, tak predelavas byt a jak se radne ochladi tak hura na moto. Nevim, kde jste sebrali, ze bych vubec jel. To uz bych musel mit velkej abstak, abych jel v takovy klade. Jinak jsem na telefonu a delam gigola
_________________ bejvávalo SV650S 2008, nyní mrška zelená...
Registrován: stř 17. říj 2007 21:13:12 Příspěvky: 6567 Bydliště: Praha
keyman píše:
Ty brdo Sharku mas to nejak pomotane. Kdyz je hezky, tak predelavas byt a jak se radne ochladi tak hura na moto. Nevim, kde jste sebrali, ze bych vubec jel. To uz bych musel mit velkej abstak, abych jel v takovy klade. Jinak jsem na telefonu a delam gigola
lol to je divny keyman nejel, lol co se stalo? ja myslel ze jezdis ve vetru desti zime snehu a pan je najednou labuznik
Registrován: pát 29. úno 2008 0:39:26 Příspěvky: 433 Bydliště: Praha
Jak jiz jsem psal, musel bych mit abstak. To vis, ja jezdil za tepla a na rozdil od Vas pesimistu si myslim, ze jeste letos bude. Jina vec nastane po dvoutydennim mrazu, to potom vyrazim i v peti stupnich
_________________ bejvávalo SV650S 2008, nyní mrška zelená...
BabyNaked to vcera pekne charakterizovala ..... venku bylo megahnusne .... tak ona jen zavistive priohlasila ... "hm, kurva ... nam sezona pomalu konci, ale Tobe (jakoze me) zacina"...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru