Registrován: sob 24. kvě 2008 23:42:46 Příspěvky: 1804 Bydliště: Štěchov
Mě to taky moc nešlo na letištu, akorát sprinty No hoši, když něco naplánuju já, tak musí být hezky ne? Bohužel tímto víkendem nám už asi sezóna skončila
_________________ Začalo to 05 jednoskokem -> potom dlouho ČZ 175 -> pak modré SV650S -> a teď eruška
Registrován: čtv 22. lis 2007 22:37:59 Příspěvky: 244 Bydliště: Velké Meziříčí a Praha 6
Ahoj, jsem moc rad, ze jsem se s vama mohl svezt. Bylo to super. Akorat ten chladic porad trochu tece i po tom druhym zalepeni Budu to muset poslat nekam na svareni. Kazdopadne fotky jsou tady http://suzukisv.cz/gallery/main.php?g2_itemId=35144
_________________ malinkaty kolo s pomocnejma koleckama > vetsi kolo bez pomocnejch kolecek > Jawa 50 > Jawa 250 > SV 650 N K3 + jednokolka :-)
Registrován: úte 25. bře 2008 21:41:40 Příspěvky: 327 Bydliště: Újezd u Brna
Pajiiiku, nech si ho zavařit...já to lepil několikrát, zkoušel jsem všechno možný, je to pouze otázka času, kdy to začne zase kapat...btw, příště dáme pořádnej sprint
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru