Právě je úte 17. čer 2025 22:10:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: prvni vyjizdky
Nový příspěvekNapsal: sob 28. bře 2009 21:10:18 
Moderátor

Tak dneska máme za sebou první letošní skutečnou projížďku, když sem dojel dom tak na tachálu bylo 300 km.... No utahané su pěkně (nebo že by to dělal ještě ten včeréšek? :grin: ). K tomu žďáru se letos asi vypravím víckrát, tož pěkné cestičky tam vedou :good:
K jízdě jako takové... asi budu letos dělat brzdu jak to tak vidím, neithovi, shortymu a ewansovi asi nebudu stačit nebo co. A to prej nejeli rychle :lol:
No nevím, prostě je to asi v hlavě no, ale když nevidím co je za horizontem a neznam tu silnic, tak davam ruku z plynu kdys je rozbitej asfalt tak jedu zatacky pomalejc, kdys nevidim toho co jede zamnou tak zastavim. A hlavně mně nedělá dobře jezdit přes ty dědiny jako pig, nerad bych aby mě došla obálka s bodama :( z toho mám fakt respekt. No a solit to na rovinách na max je taky o hovně, jako jo sem tam jasny, ale když se maže v tahu na plny pecky, tak to akorád sežere mraky benálu...(vím že ste nejeli na plny pecky, ale teda motor sem musel točit hafec, a stejnak sem nestačil) No tož toto si tak řikám že by mohly být důvody proč ste se mně a dobrošovi během chvíle ztratili z dohledu... :scratch:
Jinak furt nechápu jak shorty může neithovi tak stačit :hello:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: sob 28. bře 2009 22:16:07 
záklaďák

Mám podobný názor....cesta tam byla super, v pohodě a svižně jsme bez problémů dorazili a konečně jsem se po zimě pořádně projel. Ale cesta zpátky byla totální nechápačka, jak nám ti dva ujížděli :scratch: Franta je prase, lehce polechtá plyn a je s pyčoletem v prdeli, ale ten Shorty to snad musí krmit hopsinkovou šťávou, neboť nechápu. Já tomu taky šlapal, jak to šlo a ztrácel jsem akorát v zatáčkách, protože bylo občas lejno vidět, do toho někde mokro a pak docela nechutnej větr, kterej je na eNku dost znatelnej, a nebo klasickej blok v palici, kterej řve: brzdi vole, místo toho abych to víc naklonil... :beg:
K městům, obcím a takovým srancům: když jede víc lidí, tak je taková nepsaná domluva, že se bude dodržovat nějaká rychlost...protože jsou lidi (např. jako já), kteří by bez papírů byli nejen bez koníčku, ale i bez práce!!! Nejlepší bude, když si koupím asi kačera na kolečkách, a nechám se od taty tahat po ulici a budu mít klid :grin:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: sob 28. bře 2009 22:33:05 
záklaďák

Hoši klíííd, nám asi zrovna nefoukal větr, proto jsme byli o něco rychlejší ;) V některých zatáčkách byli nic moc díry, takže bylo horší si vybrat stopu. Cesta tam super, jednička s hvězdičkou. Ve Žďáru spousta motorek a některý i trošku hlučnější, z nich by Rakušáci neměli moc radost :grin: Cesta zpět už byla znát únava a též se trochu splašil vítr, takže se stalo že na silnici mezi polama abych jel rovně, tak jsem musel mít motorku nakloněnou. No a vůbec, rád se tam zas někdy podívám : biker6 :

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: ned 29. bře 2009 17:51:35 
záklaďák

Co furt řešíte boční větr? Já měl největší práci s tím čelním...

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]