Tak dneska máme za sebou první letošní skutečnou projížďku, když sem dojel dom tak na tachálu bylo 300 km.... No utahané su pěkně (nebo že by to dělal ještě ten včeréšek?

). K tomu žďáru se letos asi vypravím víckrát, tož pěkné cestičky tam vedou
K jízdě jako takové... asi budu letos dělat brzdu jak to tak vidím, neithovi, shortymu a ewansovi asi nebudu stačit nebo co. A to prej nejeli rychle
No nevím, prostě je to asi v hlavě no, ale když nevidím co je za horizontem a neznam tu silnic, tak davam ruku z plynu kdys je rozbitej asfalt tak jedu zatacky pomalejc, kdys nevidim toho co jede zamnou tak zastavim. A hlavně mně nedělá dobře jezdit přes ty dědiny jako pig, nerad bych aby mě došla obálka s bodama

z toho mám fakt respekt. No a solit to na rovinách na max je taky o hovně, jako jo sem tam jasny, ale když se maže v tahu na plny pecky, tak to akorád sežere mraky benálu...(vím že ste nejeli na plny pecky, ale teda motor sem musel točit hafec, a stejnak sem nestačil) No tož toto si tak řikám že by mohly být důvody proč ste se mně a dobrošovi během chvíle ztratili z dohledu...
Jinak furt nechápu jak shorty může neithovi tak stačit