Bylo nas tam neco malicko pres 20. presnej pocet zjistis asi jedine z fotky ale on porad nekdo odjizdel a prijizdel... Omrzliny nic. Jen SV melo cervenej nos jak funelo ten ledovej vzduch. Nejvic zima mi byla na nohy kdyz jsme sedeli na jidle.
_________________ fichtl -> mustang -> MZ RT 125 01' -> SV 650 S 99' -> Aprilia RSV 1000 Mille 01'
Bylo nas tam neco malicko pres 20. presnej pocet zjistis asi jedine z fotky ale on porad nekdo odjizdel a prijizdel... Omrzliny nic. Jen SV melo cervenej nos jak funelo ten ledovej vzduch. Nejvic zima mi byla na nohy kdyz jsme sedeli na jidle.
V Doupěti, nebo kde jste dostali žvanec? Dobrý?
JJ v Doupěti.Ale bylo evidentni, že šéfik kuchař fakt nebyl.páč ty hranolky nic moc.. teda pise nic než moc. No ale o zkušenost jsme bohatší
_________________ SV1000 N 03+Jawa 250/353-sajda-pavik+Jawa 350/354 http://www.suzukisv.cz/sv-gallery/?g2_itemId=109153
V Doupěti, nebo kde jste dostali žvanec? Dobrý?
JJ v Doupěti.Ale bylo evidentni, že šéfik kuchař fakt nebyl.páč ty hranolky nic moc.. teda pise nic než moc. No ale o zkušenost jsme bohatší
Tak to jsem o nic nepřišel, když není aspoň dobrej žvanec, tak to stojí všechno za hovno
Registrován: sob 19. čer 2010 12:50:42 Příspěvky: 567 Bydliště: hradec kralove
pajine v patek to ještě proberem. na sobotu hlasej pytel plnej sraček tak se rozhodnem asi zase v sobotu rano dlo aktualniho stavu zda pujdem do bloku.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru