|
Právě je čtv 17. črc 2025 11:14:56
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Zobrazit nepřečtené příspěvky
keyman
|
Napsal: stř 15. říj 2008 17:35:44 |
|
 |
záklaďák |
Registrován: pát 29. úno 2008 0:39:26 Příspěvky: 433 Bydliště: Praha
|
Mno, nevim, jak jednou usnu, nevzbudi me ani strelba z kanonu. Az ty posmesky a foceni meho zmozeneho tela mi rekli, ze je na case vyklidit lokal a ustlat si radsi doma v posteli. 
_________________ bejvávalo SV650S 2008, nyní mrška zelená...
|
|
Nahoru |
|
 |
j.ustine
|
Napsal: stř 15. říj 2008 17:54:15 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: sob 09. úno 2008 1:01:56 Příspěvky: 147 Bydliště: Praha, Rudná u Prahy
|
keyman píše: Mno, nevim, jak jednou usnu, nevzbudi me ani strelba z kanonu. Az ty posmesky a foceni meho zmozeneho tela mi rekli, ze je na case vyklidit lokal a ustlat si radsi doma v posteli.  ale byla aspoň švanda  )))........škoda, že se nám nepodařilo tak hodit to lidské prstové logo SV  (
_________________ Cagiva Roadster 125 -> Yamaha XJ 600N ´99 -> Suzuki SV 650S ´07 -> Suzuki SV 1000S ´03
|
|
Nahoru |
|
 |
keyman
|
Napsal: stř 15. říj 2008 17:56:28 |
|
 |
záklaďák |
|
Kdyby jsi chtela udelat hezke prsove logo, urcite bych jeste chvilku zapozoval  Jen nevim, jestli bych dokazal u toho mit zavrene oci 
|
|
Nahoru |
|
 |
ewans
|
Napsal: stř 15. říj 2008 18:07:04 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: čtv 29. lis 2007 22:16:38 Příspěvky: 1460 Bydliště: Těšany
|
Sakra ste se tady pekne rozepsali.Ja bych jen dodal ze se da jezdit ikdyz je v tymu strelec a zacatecnici.napriklad jak sme meli ted vyjizdku(stejny termin),tak jel Neith(GSXR1000) a ze to je sakra strelec.....a jel sem ja(nepovazuji se za strelce)Jimbo(sme asi stejne zkuseny)Shorty(ten me prekvapil ze jezdi od leta a muzu rict ze lita hodne dobre) a Majk-zkusenej strelec  a Ondrassio(D220  ) A muzu rict ze sme problemy nemeli.
_________________ Cz 175-Suzuki GSF Bandit 400-Sv 650 02N Gsxr 1000 K5
|
|
Nahoru |
|
 |
Honza
|
Napsal: stř 15. říj 2008 18:20:24 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: pon 25. úno 2008 20:53:14 Příspěvky: 500 Bydliště: Praha 9-Libeň
|
No , já nejsem zrovna moc kolektivní jezdec, 85% najezdím sám a vyhovuje mě to. Pak jezdím ještě se dvouma kámošema tady od nás ze znojma, jsme perfektně sehraní a známe se. Když nás jede víc,nebo třeba já s mým bratrem, tak to je horší, jedu první- po rovině nasadím tempo, aby mě stíhal a zatáčky jezdím podle sebe, pak na něj zase někde počkám a tak je to pořád dokola. Letos jsem se ještě moc pěkně svezl s Kawou, to byla super vyjížďka, aspoň teda pro mě.... 
_________________ Jawa 50, Čz 175, Honda cb 750, Suzuki sv 1000s k3,
"Když do pekla, tak se vší parádou!"
|
|
Nahoru |
|
 |
j.ustine
|
Napsal: stř 15. říj 2008 18:59:12 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: sob 09. úno 2008 1:01:56 Příspěvky: 147 Bydliště: Praha, Rudná u Prahy
|
keyman píše: Kdyby jsi chtela udelat hezke prsove logo, urcite bych jeste chvilku zapozoval  Jen nevim, jestli bych dokazal u toho mit zavrene oci  ty chlejváku jeden....co taky od tebe čekat jiného  ...ale teda s tou jednou hláškou...o té mé (ne)normálnosti´s mě pěkně narkrl 
_________________ Cagiva Roadster 125 -> Yamaha XJ 600N ´99 -> Suzuki SV 650S ´07 -> Suzuki SV 1000S ´03
|
|
Nahoru |
|
 |
Jimbo
|
Napsal: stř 15. říj 2008 19:08:26 |
|
 |
Moderátor |
 |
Registrován: pon 11. úno 2008 16:10:09 Příspěvky: 3868 Bydliště: Újezd u Brna
|
ewans píše: Sakra ste se tady pekne rozepsali.Ja bych jen dodal ze se da jezdit ikdyz je v tymu strelec a zacatecnici.napriklad jak sme meli ted vyjizdku(stejny termin),tak jel Neith(GSXR1000) a ze to je sakra strelec.....a jel sem ja(nepovazuji se za strelce)Jimbo(sme asi stejne zkuseny)Shorty(ten me prekvapil ze jezdi od leta a muzu rict ze lita hodne dobre) a Majk-zkusenej strelec  a Ondrassio(D220  ) A muzu rict ze sme problemy nemeli. 
_________________ Jawa 21 -> Jawa 50 mosquito -> Cagiva mito EV 125 -> Cagiva River F600 -> Suzuki SV 650s K2 -> Suzuki GSX-R 1000 K3 -> Honda CRF 250R K9
|
|
Nahoru |
|
 |
keyman
|
Napsal: stř 15. říj 2008 19:39:58 |
|
 |
záklaďák |
|
j.ustine píše: keyman píše: Kdyby jsi chtela udelat hezke prsove logo, urcite bych jeste chvilku zapozoval  Jen nevim, jestli bych dokazal u toho mit zavrene oci  ty chlejváku jeden....co taky od tebe čekat jiného  ...ale teda s tou jednou hláškou...o té mé (ne)normálnosti´s mě pěkně narkrl  No to vis, asi uz jsem se nakazil na "motorkari.cz". Jen jeste nepouzivam jejich radikalni "ukaz kozy"  S tou nenormalnosti uz si nepamatuji, v jake to bylo souvislosti, ale urcite jsem zas tak daleko od pravdy nebyl.  Alkohol je metla lidstva a mel by se zakazat. 
Naposledy upravil keyman dne stř 15. říj 2008 19:59:39, celkově upraveno 2
|
|
Nahoru |
|
 |
keyman
|
Napsal: stř 15. říj 2008 19:43:13 |
|
 |
záklaďák |
|
SVsval píše: Co v sobotu,kam pojedem????  Zadne paraky se konat asi nebudou. Byt to na me, dal bych 150-250 km s mezipristanim na poradne horkym kafcu.
|
|
Nahoru |
|
 |
mateSAS
|
Napsal: stř 15. říj 2008 20:11:33 |
|
 |
záklaďák |
|
Kawa píše: BabyNaked píše: mateSAS píše: ... zadnej ucenej z nebe nespadl ... jen by ty co se ucej nemeli padat moc casto ... v prave zatacce by se lehce dalo doklouzat pod protijedouci auto ...
mno .... ale pokroky delas v tom ze uz uznas chybu v sobe a ne v ostatnich nebo motorce ... POLIB MI PRDEL jak nečekaná reakce Já měl chuť napsat něco podobného,ale radši jsem se zdržel,čekal jsem,že to někdo takto okomentuje(na Matesáka jsem vsázel  ).Myslím,že nenapsal nic,co by nebylo tak nějak pravda,není v tom komentáři nic,čím by tě napadal. A úplně jsem se trefil,jak budeš reagovat. Nikoho neobhajuju,nikoho se nezastávám,jen sdílím podobný názor(co se týče učení,pádu - taky jsem v začátcích párkrát upadl,vždy to byla jen a jen moje chyba). Tvoje reakce(nejen v tomto příspěvku) mně přijdou trochu dětské. ... diky nacelniku ze ses me zastal  OK - Baby ... jen jedina otazka: mam Te ignorovat nebo nemam? pac kdyz si te vsimam, je to spatne, kdyz te ignoruju, je to spatne .... rekni teda - co mam delat? mam jedno reseni - ignoruj me ... ten kdo taha nejaky problemy na povrch jses Ty - vsimas si toho? TO ALL> at si kdo chce myslis co cce - neresim kdo je kdo na Foru ... proste to je NOBODY, cili ke kazdymu pristupuju stejne ...  heh .... to se zase rano dozvim nadavek a jak jsem spatnej ze jsem reagoval 
|
|
Nahoru |
|
 |
mateSAS
|
Napsal: stř 15. říj 2008 20:12:24 |
|
 |
záklaďák |
|
SVsval píše: Co v sobotu,kam pojedem????  pojed s nama na letiste do Mimone...
|
|
Nahoru |
|
 |
BabyNaked
|
Napsal: stř 15. říj 2008 20:15:29 |
|
 |
záklaďák |
Registrován: stř 09. dub 2008 15:37:56 Příspěvky: 326 Bydliště: Nelahozeves
|
co to zase vytaháváš??? to si sedíš na koupích že to nechápeš? žádala jsem tě dost jasně aby jsi ignoroval moje vzkazy atd a neodepisoval tak se na to vyser když nevíš co chceš... a nesnaž se tady někomu nakukat že nevíš kdo je kdo protože toho nicku si všimne každej debil...  tebe to prostě baví dělat naschvály a rejpat.
|
|
Nahoru |
|
 |
mateSAS
|
Napsal: stř 15. říj 2008 20:21:36 |
|
 |
záklaďák |
|
jak psal Honza ... asi taky nejsem moc kolektivni jezdec ... resp. jsem, ale musej se dodrzovat nejaky pravidla... zatim jsem si nejvic jezdecky sednul s kamosem co ma litrovyho Fazera ... ale neni to ani tak o rychlosti bo vykonu, ale spis o jezdeckym profilu ...
|
|
Nahoru |
|
 |
Kawa
|
Napsal: stř 15. říj 2008 21:44:31 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: stř 21. lis 2007 9:42:22 Příspěvky: 2620 Bydliště: Štatl
|
Honza píše: Letos jsem se ještě moc pěkně svezl s Kawou, to byla super vyjížďka, aspoň teda pro mě....  Javor,bylo to super,škoda,že jen 1x,příští sezonu to musíme vychytat častěji... Já sám osobně se nepovažuju za moc kolektivního jezdce.Rád si vyjedu s někým,kdo má podobné tempo jako já.Ale: nevím,čím to je,pokud jedu v čele(1.) jedu zcela jinak(lépe),než když jedu v závěsu za 1.,to si pak držím větší odstup - co kdyby....takže pak brzdím zbytek skupiny(pokud nějaká je).Ale pokud se zas ujmu vedení,tak je to jak když mávne kouzelným proutkem.Ovšem - na rovinu - jsou zprdelodny,kdy jezdím jako začátečník....(to je zas na jiné téma,nevím jak ostatní,ale můj styl jízdy a koncentraci ovlivňuje mnoha faktorů).
_________________ Jawa 350,Kawa GPZ 500S,Kawa ZZR 600,Kawa ZX-6,Suza SV 1000S K3,Suzanka SV1000S K7 + Pyčoletka K5,Suzan SV1000S K7, Aprilia RSV 1000R
|
|
Nahoru |
|
 |
Honza
|
Napsal: stř 15. říj 2008 21:48:48 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Kawa píše: Honza píše: Letos jsem se ještě moc pěkně svezl s Kawou, to byla super vyjížďka, aspoň teda pro mě....  Javor,bylo to super,škoda,že jen 1x,příští sezonu to musíme vychytat častěji... Já sám osobně se nepovažuju za moc kolektivního jezdce.Rád si vyjedu s někým,kdo má podobné tempo jako já.Ale: nevím,čím to je,pokud jedu v čele(1.) jedu zcela jinak(lépe),než když jedu v závěsu za 1.,to si pak držím větší odstup - co kdyby....takže pak brzdím zbytek skupiny(pokud nějaká je).Ale pokud se zas ujmu vedení,tak je to jak když mávne kouzelným proutkem.Ovšem - na rovinu - jsou zprdelodny,kdy jezdím jako začátečník....(to je zas na jiné téma,nevím jak ostatní,ale můj styl jízdy a koncentraci ovlivňuje mnoha faktorů). No musíme dát na jaře opáčko.  Doufám, že jsem nejel moc pomalu, některý úseky jsem jel poprvé.....
|
|
Nahoru |
|
 |
Kawa
|
Napsal: stř 15. říj 2008 21:58:20 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: stř 21. lis 2007 9:42:22 Příspěvky: 2620 Bydliště: Štatl
|
Honza píše: Kawa píše: Honza píše: Letos jsem se ještě moc pěkně svezl s Kawou, to byla super vyjížďka, aspoň teda pro mě....  Javor,bylo to super,škoda,že jen 1x,příští sezonu to musíme vychytat častěji... Já sám osobně se nepovažuju za moc kolektivního jezdce.Rád si vyjedu s někým,kdo má podobné tempo jako já.Ale: nevím,čím to je,pokud jedu v čele(1.) jedu zcela jinak(lépe),než když jedu v závěsu za 1.,to si pak držím větší odstup - co kdyby....takže pak brzdím zbytek skupiny(pokud nějaká je).Ale pokud se zas ujmu vedení,tak je to jak když mávne kouzelným proutkem.Ovšem - na rovinu - jsou zprdelodny,kdy jezdím jako začátečník....(to je zas na jiné téma,nevím jak ostatní,ale můj styl jízdy a koncentraci ovlivňuje mnoha faktorů). No musíme dát na jaře opáčko.  Doufám, že jsem nejel moc pomalu, některý úseky jsem jel poprvé..... Jasan,dohoukáme se....  Na rovinu - já se v zatáčkách moc za sebe nedíval....párkrát jsem tě ve špíglu viděl a vzhledem k tomu,že jsem ti neuletěl,tak jsi rozhodně nejel "pomalu". 
_________________ Jawa 350,Kawa GPZ 500S,Kawa ZZR 600,Kawa ZX-6,Suza SV 1000S K3,Suzanka SV1000S K7 + Pyčoletka K5,Suzan SV1000S K7, Aprilia RSV 1000R
|
|
Nahoru |
|
 |
Honza
|
Napsal: stř 15. říj 2008 22:03:24 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Citace: Jasan,dohoukáme se....  Na rovinu - já se v zatáčkách moc za sebe nedíval....párkrát jsem tě ve špíglu viděl a vzhledem k tomu,že jsem ti neuletěl,tak jsi rozhodně nejel "pomalu".  Mě to tempo vyhovovalo..... 
|
|
Nahoru |
|
 |