|
Právě je pát 25. črc 2025 16:41:49
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Zobrazit nepřečtené příspěvky
Autor |
Zpráva |
BabyNaked
|
Napsal: úte 14. říj 2008 9:00:18 |
|
 |
záklaďák |
Registrován: stř 09. dub 2008 15:37:56 Příspěvky: 326 Bydliště: Nelahozeves
|
shark píše: a kde sou fotky? hlavne padu  baby zas jela s kym nemela  jsem zrovna premejslel ze "normalnich" fotek je tu nejak moc, a padu apod zatracene malo jinak jsem slysel ze jsi ok, to je hlavni, ale fotky sem nahodte fotky s epohybují buď u mě v galerce nebo je sting přestěhoval do galerky vyjížděk (možná) jinak k mému pádu...nemylsím si že je to o tom že jsem jela s někáým s kým sem neměla o tom to asi není, kluci mě dost psychcicky za celou vyjížďku podrželi....což jim VELIKÉ DÍKY jmenovitě Kebi, Sting, Lukáš, Kohy a SValovec........... a to že jsem se zase válela byla moje blbá chyba...prostě jsem zaspala reakci, měla jsem všeho plné kecky a jestli tady někdo chce říkat ať se na to vyseru, že neumím jezdit a ohrožuju ostatní tak předem upozorňuju nechte si kecy jinak se naseru...
|
|
Nahoru |
|
 |
sting
|
Napsal: úte 14. říj 2008 11:32:37 |
|
 |
Administrátor |
 |
|
shark píše: a kde sou fotky? hlavne padu  baby zas jela s kym nemela  jsem zrovna premejslel ze "normalnich" fotek je tu nejak moc, a padu apod zatracene malo jinak jsem slysel ze jsi ok, to je hlavni, ale fotky sem nahodte ja radsi reakci smazal protoze fakt si me timhle prispevkem nasral radsi uz nic nepisu... a pro zajimavost baby jela predemnou ty voe jak muzes proste jenom napsat ze padu je zatracene malo to je fakt moc tohle nevim co na to rict to neni snad ani demence
_________________ pincek'70 - simak'89 - jawa 125'05 - suzuki sv650s'03 - suzuki sv1000s'06 - yamaha yzf-r6'10 - ...
|
|
Nahoru |
|
 |
shark
|
Napsal: úte 14. říj 2008 12:08:49 |
|
 |
Administrátor |
 |
Registrován: stř 17. říj 2007 21:13:12 Příspěvky: 6567 Bydliště: Praha
|
sting píše: shark píše: a kde sou fotky? hlavne padu  baby zas jela s kym nemela  jsem zrovna premejslel ze "normalnich" fotek je tu nejak moc, a padu apod zatracene malo jinak jsem slysel ze jsi ok, to je hlavni, ale fotky sem nahodte ja radsi reakci smazal protoze fakt si me timhle prispevkem nasral radsi uz nic nepisu... a pro zajimavost baby jela predemnou ty voe jak muzes proste jenom napsat ze padu je zatracene malo to je fakt moc tohle nevim co na to rict to neni snad ani demence NE PADU !!! sakra pad nikomu nepreju !!!! jedinej kdo sem dal fotky krashe je rossinka + jeste nejaky drobnosti jirin atd KDO TO NEPOCHOPIL tak sorry
_________________ (2006) - CBR125R K5 + (2007) - SV650S K4 > (2011) - SV650R K4 > (2012) SV650RR K8 + (CBR600RR K5) > (2021) SV650RR K8 + GSX-R1000 K6 + CBF600S-ABS K6
|
|
Nahoru |
|
 |
shark
|
Napsal: úte 14. říj 2008 12:12:46 |
|
 |
Administrátor |
 |
|
BabyNaked píše: jinak k mému pádu...nemylsím si že je to o tom že jsem jela s někáým s kým sem neměla o tom to asi není, kluci mě dost psychcicky za celou vyjížďku podrželi....což jim VELIKÉ DÍKY jmenovitě Kebi, Sting, Lukáš, Kohy a SValovec........... a to že jsem se zase válela byla moje blbá chyba...prostě jsem zaspala reakci, měla jsem všeho plné kecky a jestli tady někdo chce říkat ať se na to vyseru, že neumím jezdit a ohrožuju ostatní tak předem upozorňuju nechte si kecy jinak se naseru... nevim, nemam kecy na tvuj pad, dobre vis ze jsem te po tvem velkem padu podporoval !!!! nedovolim si poznamku ze jezdit do plnejch kecek je nesmysl a hazard, to se taky stalo, jak znam kluky tak to kalili vetsinou, a to te dost vycerpa, psal to i kebi ze jeli tak jak vyhovovalo jim a ne tobe, nevim co je v tom za podrzeni tebe celou cestu, ale vec tvoje pro proste to nehrot a davej vetsi pozor! jde o zivot
_________________ (2006) - CBR125R K5 + (2007) - SV650S K4 > (2011) - SV650R K4 > (2012) SV650RR K8 + (CBR600RR K5) > (2021) SV650RR K8 + GSX-R1000 K6 + CBF600S-ABS K6
|
|
Nahoru |
|
 |
BabyNaked
|
Napsal: úte 14. říj 2008 12:18:16 |
|
 |
záklaďák |
|
shark píše: BabyNaked píše: jinak k mému pádu...nemylsím si že je to o tom že jsem jela s někáým s kým sem neměla o tom to asi není, kluci mě dost psychcicky za celou vyjížďku podrželi....což jim VELIKÉ DÍKY jmenovitě Kebi, Sting, Lukáš, Kohy a SValovec........... a to že jsem se zase válela byla moje blbá chyba...prostě jsem zaspala reakci, měla jsem všeho plné kecky a jestli tady někdo chce říkat ať se na to vyseru, že neumím jezdit a ohrožuju ostatní tak předem upozorňuju nechte si kecy jinak se naseru... nevim, nemam kecy na tvuj pad, dobre vis ze jsem te po tvem velkem padu podporoval !!!! nedovolim si poznamku ze jezdit do plnejch kecek je nesmysl a hazard, to se taky stalo, jak znam kluky tak to kalili vetsinou, a to te dost vycerpa, psal to i kebi ze jeli tak jak vyhovovalo jim a ne tobe, nevim co je v tom za podrzeni tebe celou cestu, ale vec tvoje pro proste to nehrot a davej vetsi pozor! jde o zivot nekomentuj kluky, že mysleli jen na sebe, nebyl jsi tam tak nevíš podrobnosti. tímhle jim dost křivdíš... nebudu to komentovat ale doufám že to nebude nikdo rozebírat a rejpat.. vyjížďka byla naprosto krásná a já děkuji klukům že měli semnou strpení a že jsem na konci nezvládla byla jen a jen moje chyba oni za to nemůžou jeli vpohodě.
|
|
Nahoru |
|
 |
Kawa
|
Napsal: úte 14. říj 2008 14:16:20 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: stř 21. lis 2007 9:42:22 Příspěvky: 2620 Bydliště: Štatl
|
BabyNaked píše: shark píše: BabyNaked píše: jinak k mému pádu...nemylsím si že je to o tom že jsem jela s někáým s kým sem neměla o tom to asi není, kluci mě dost psychcicky za celou vyjížďku podrželi....což jim VELIKÉ DÍKY jmenovitě Kebi, Sting, Lukáš, Kohy a SValovec........... a to že jsem se zase válela byla moje blbá chyba...prostě jsem zaspala reakci, měla jsem všeho plné kecky a jestli tady někdo chce říkat ať se na to vyseru, že neumím jezdit a ohrožuju ostatní tak předem upozorňuju nechte si kecy jinak se naseru... nevim, nemam kecy na tvuj pad, dobre vis ze jsem te po tvem velkem padu podporoval !!!! nedovolim si poznamku ze jezdit do plnejch kecek je nesmysl a hazard, to se taky stalo, jak znam kluky tak to kalili vetsinou, a to te dost vycerpa, psal to i kebi ze jeli tak jak vyhovovalo jim a ne tobe, nevim co je v tom za podrzeni tebe celou cestu, ale vec tvoje pro proste to nehrot a davej vetsi pozor! jde o zivot nekomentuj kluky, že mysleli jen na sebe, nebyl jsi tam tak nevíš podrobnosti. tímhle jim dost křivdíš... nebudu to komentovat ale doufám že to nebude nikdo rozebírat a rejpat.. vyjížďka byla naprosto krásná a já děkuji klukům že měli semnou strpení a že jsem na konci nezvládla byla jen a jen moje chyba oni za to nemůžou jeli vpohodě. nerýpu,jen se ptám...co se přihodilo?
_________________ Jawa 350,Kawa GPZ 500S,Kawa ZZR 600,Kawa ZX-6,Suza SV 1000S K3,Suzanka SV1000S K7 + Pyčoletka K5,Suzan SV1000S K7, Aprilia RSV 1000R
|
|
Nahoru |
|
 |
Kebi
|
Napsal: úte 14. říj 2008 14:56:51 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: stř 23. led 2008 13:16:34 Příspěvky: 98 Bydliště: Praha
|
Pad je tak trochu moje chyba. Trosku sem nedomyslel , ze ne kazdy je zvylkej v pohode uject bezmala 400 kilometru docela slozitym terenem a neztracet pri tom soustredeni. Pro me to byla kratsi vyjizdka, pro jinyho silnej napor. Kdybych si to uvedomil, staveli by sme casteji a treba k tomu nemuselo dojit. Priste na to ve vetsi skupine budu myslet  . Cestovni tempo sem schvalne drzel pomerne dole, (urcite 20-30km/h niz, nez kdys sme jeli Last Humpolec)400km-10 hodin. Pravda, nektery useky sme si proste projeli rychleji , nicmene vzdycky se pak ceka. S tim nikdo problem nemel. Nevim jestli to uplne povazovat za pad  .Baby si proste lehla.Co sem slysel tak rychlost skoro nula. Nejdulezitejsi je ze se ji nic nestalo. Motorka taky bez zraneni. Myslim ze kdys by chtela, rekne k tomu vic sama. Pro me je hlavni ze sou obe ok Sharku na foceni se nejak zapomelo . Dokonce to ani v ten moment a asi ani potom nikoho nenapadlo. Ono ani nebylo co fotit, zadna atrakce, zadna krev, zadny plasty vsude po silnici .. Timto taky doufam ze na me nikdo nezanevre a zase nekdy vyjedem. 
_________________ maly kolo -> velky kolo -> kua velky kolo -> SV 650S 01 -> CBR 954RR 02
|
|
Nahoru |
|
 |
BabyNaked
|
Napsal: úte 14. říj 2008 15:06:59 |
|
 |
záklaďák |
|
Kebi píše: Pad je tak trochu moje chyba. Trosku sem nedomyslel , ze ne kazdy je zvylkej v pohode uject bezmala 400 kilometru docela slozitym terenem a neztracet pri tom soustredeni. Pro me to byla kratsi vyjizdka, pro jinyho silnej napor. Kdybych si to uvedomil, staveli by sme casteji a treba k tomu nemuselo dojit. Priste na to ve vetsi skupine budu myslet  . Cestovni tempo sem schvalne drzel pomerne dole, (urcite 20-30km/h niz, nez kdys sme jeli Last Humpolec)400km-10 hodin. Pravda, nektery useky sme si proste projeli rychleji , nicmene vzdycky se pak ceka. S tim nikdo problem nemel. Nevim jestli to uplne povazovat za pad  .Baby si proste lehla.Co sem slysel tak rychlost skoro nula. Nejdulezitejsi je ze se ji nic nestalo. Motorka taky bez zraneni. Myslim ze kdys by chtela, rekne k tomu vic sama. Pro me je hlavni ze sou obe ok Sharku na foceni se nejak zapomelo . Dokonce to ani v ten moment a asi ani potom nikoho nenapadlo. Ono ani nebylo co fotit, zadna atrakce, zadna krev, zadny plasty vsude po silnici .. Timto taky doufam ze na me nikdo nezanevre a zase nekdy vyjedem.  Neboj nebyla to tovje chyba, nazpět jste jeli vpoho ale byla to fakt moje slabinka, vracečka.. nevím co více k tomu říct prostě jsem zaspala reakci a jela rovně a před svodidly mi kolo uklouzlo pod svodidla...rychlost opravdu směšná...jak řekl Kebi, jen jsem si lehla...na focení si ymslím že tam ani čas nebyl, jezdily tam kamiony... Nejsem tolik vyježděná a potřebuji trénovat jak výdrž tak souhru s moto... Jsme obě ok až an to že já sjem nějaká rozlámaná a si jsem si hla s krkem a chrastí ve mě kosti a motorka má ohlou brzdu ale už mi radil Kasym co stím tak jen se k té motorce dostat a udělat to.
|
|
Nahoru |
|
 |
BabyNaked
|
Napsal: úte 14. říj 2008 15:10:59 |
|
 |
záklaďák |
|
Kawa : nestalo se vůbec nic, jen jsme jeli na super vyjížďku cestou necestou a já si pak lehla na silnici..  odpočinek neuškodí
|
|
Nahoru |
|
 |
mateSAS
|
Napsal: úte 14. říj 2008 21:12:46 |
|
 |
záklaďák |
|
... zadnej ucenej z nebe nespadl ... jen by ty co se ucej nemeli padat moc casto ... v prave zatacce by se lehce dalo doklouzat pod protijedouci auto ...
mno .... ale pokroky delas v tom ze uz uznas chybu v sobe a ne v ostatnich nebo motorce ...
|
|
Nahoru |
|
 |
BabyNaked
|
Napsal: stř 15. říj 2008 9:29:15 |
|
 |
záklaďák |
|
mateSAS píše: ... zadnej ucenej z nebe nespadl ... jen by ty co se ucej nemeli padat moc casto ... v prave zatacce by se lehce dalo doklouzat pod protijedouci auto ...
mno .... ale pokroky delas v tom ze uz uznas chybu v sobe a ne v ostatnich nebo motorce ... POLIB MI PRDEL
|
|
Nahoru |
|
 |
Kawa
|
Napsal: stř 15. říj 2008 9:39:16 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: stř 21. lis 2007 9:42:22 Příspěvky: 2620 Bydliště: Štatl
|
BabyNaked píše: mateSAS píše: ... zadnej ucenej z nebe nespadl ... jen by ty co se ucej nemeli padat moc casto ... v prave zatacce by se lehce dalo doklouzat pod protijedouci auto ...
mno .... ale pokroky delas v tom ze uz uznas chybu v sobe a ne v ostatnich nebo motorce ... POLIB MI PRDEL jak nečekaná reakce Já měl chuť napsat něco podobného,ale radši jsem se zdržel,čekal jsem,že to někdo takto okomentuje(na Matesáka jsem vsázel  ).Myslím,že nenapsal nic,co by nebylo tak nějak pravda,není v tom komentáři nic,čím by tě napadal. A úplně jsem se trefil,jak budeš reagovat. Nikoho neobhajuju,nikoho se nezastávám,jen sdílím podobný názor(co se týče učení,pádu - taky jsem v začátcích párkrát upadl,vždy to byla jen a jen moje chyba). Tvoje reakce(nejen v tomto příspěvku) mně přijdou trochu dětské.
_________________ Jawa 350,Kawa GPZ 500S,Kawa ZZR 600,Kawa ZX-6,Suza SV 1000S K3,Suzanka SV1000S K7 + Pyčoletka K5,Suzan SV1000S K7, Aprilia RSV 1000R
|
|
Nahoru |
|
 |
Honza
|
Napsal: stř 15. říj 2008 10:04:58 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: pon 25. úno 2008 20:53:14 Příspěvky: 500 Bydliště: Praha 9-Libeň
|
BabyNaked píše: mateSAS píše: ... zadnej ucenej z nebe nespadl ... jen by ty co se ucej nemeli padat moc casto ... v prave zatacce by se lehce dalo doklouzat pod protijedouci auto ...
mno .... ale pokroky delas v tom ze uz uznas chybu v sobe a ne v ostatnich nebo motorce ... POLIB MI PRDEL Není nad upřimnost... 
_________________ Jawa 50, Čz 175, Honda cb 750, Suzuki sv 1000s k3,
"Když do pekla, tak se vší parádou!"
|
|
Nahoru |
|
 |
BabyNaked
|
Napsal: stř 15. říj 2008 10:24:10 |
|
 |
záklaďák |
|
Kawa píše: BabyNaked píše: mateSAS píše: ... zadnej ucenej z nebe nespadl ... jen by ty co se ucej nemeli padat moc casto ... v prave zatacce by se lehce dalo doklouzat pod protijedouci auto ...
mno .... ale pokroky delas v tom ze uz uznas chybu v sobe a ne v ostatnich nebo motorce ... POLIB MI PRDEL jak nečekaná reakce Já měl chuť napsat něco podobného,ale radši jsem se zdržel,čekal jsem,že to někdo takto okomentuje(na Matesáka jsem vsázel  ).Myslím,že nenapsal nic,co by nebylo tak nějak pravda,není v tom komentáři nic,čím by tě napadal. A úplně jsem se trefil,jak budeš reagovat. Nikoho neobhajuju,nikoho se nezastávám,jen sdílím podobný názor(co se týče učení,pádu - taky jsem v začátcích párkrát upadl,vždy to byla jen a jen moje chyba). Tvoje reakce(nejen v tomto příspěvku) mně přijdou trochu dětské. tady nejde o to co napsal.... jsem v zacatcich a ucim se ze padam je moje blbost... ale sere mě že mě poslal doprdele protože se mu něco nelíbí pak mě ignoruje a tady na foru si mě bere do pusy... reaguji na to že napsal, vím jak to myslel a on ví proč jsem tohle napsala. sere mě že naše vztahy zase vytahuje na forum...proč kurva mi nedá pokoj????? máme to snad řešit veřejně na foru? tebe by to nesralo????
|
|
Nahoru |
|
 |
BabyNaked
|
Napsal: stř 15. říj 2008 10:25:35 |
|
 |
záklaďák |
|
shark píše: BabyNaked píše: mateSAS píše: ... zadnej ucenej z nebe nespadl ... jen by ty co se ucej nemeli padat moc casto ... v prave zatacce by se lehce dalo doklouzat pod protijedouci auto ...
mno .... ale pokroky delas v tom ze uz uznas chybu v sobe a ne v ostatnich nebo motorce ... POLIB MI PRDEL  promiň ale začíná to znova... zase na mě reaguje a pošťuchuje mě...co jiného na to napsat? stručně jasně výstižně 
|
|
Nahoru |
|
 |
shark
|
Napsal: stř 15. říj 2008 12:01:05 |
|
 |
Administrátor |
 |
|
kdyz uz to tu resime tak si dovolim ciste MUJ soukromy nazor, proste tak jak to vidim a citim ja bez ohledu na to co se tu kdy stalo, nazot to bude urcite spatny jako vetsinou vse, ale musim to napsat
pokud nemate jizdu evidentne v krvi (rossinka), nemate najezdeno (keyman) nejste trochu magor (rossinka) defakto zacinate (baby, shark) bourate (baby) koukate jak nekdo boura (shark) ci bourate s nekym (shark) tak mate docela problem, zvlast kdyz jezdite s vyjezdenejma lidma spadnete? ano, defakto je to jen a jen vas problem, ale ne tak docela, proc? tak nejak podvedomne se snazite jet jako ty ostatni, musite je porad dohanet, zkouset to jako oni, jenze to by se nemelo delat porad, vetsinou to vedi jak na tom jste nebo ne, meli by taky nekdy sjednotit tempo trochu vami, preci jenom nejedete kazdej za sebe, ale spolu ve skupine, parta ne? kdyz se to nestanem nebo stane jen zridka zvlast na dlouhejch vejletech, zacnete kravit, nedavat pozor, sjte unaveny a skoncite po blby chybe jako baby nebo si reknete dost, pojedete si vylozene svoje a jeste pomaleji, pripadne se na ne uplne vyprdnete vohnete to na dalnici jak ja posledne bohuzel jsem si vsim ze pro vetsinu lidi s kterejma jsem jezdil jsem byl ukradenej, jezdej si to svoje, a je jim uplne jedno ze ja vyjezdenej nejsem, ze se proste po vsech tech padech a spatnym stavu motorky bojim, proste mam blok . zbavit se ho lze jen casem, toleranci ostatnich, vyjezdenim jde o to ze to vetsinou kazdej honi co mu to jede, jak to umi, ale kazdymu to jede jinak a jinak o to umi, bohuzel tu panuje nesolidarnost, nekamaradsvi v jedne stope podotykam ze toto je muj pohled hlavne na moji vec, to ze semnou skoro nikdo nechce jezdit protoze jezdim tak jak jezdim, pravdou je ze semnou vlastni nikdo nikdy nejezdil pro me, jezdili jen pro sebe, aby jim to jelo a ja je "zdrzoval" proto jsem se rozhodl ze takhle uz jezdit nebudu, budu jezdit sam a nebo s lidma co budou brat aspon cast cesty v potaz, ze s nima jede i nekdo kdo nejezdi jako oni, porad nekoho dohanet neni projizdka s kamaradama
update: ne nadarmo se rika, ze ti lepsi jezdi vzadu, aby me nekdo nechyt za slovo, to neznamena ze tam jedou celou cestu
tot muj clanek
inzerat nakonec: jsi li tolerantni, jezdis dobre a jsi ochotny cas jizdy venovat i mene zdatnemu, nebo jezdis mene dobre a lide se k tobe chovaji podobne jako jsem napsal, chces jezdis s nekym kdo vi jak jezdis a bere to v potaz i jinak nez ze na tebe pocka pak mi napis a pojd se projet
|
|
Nahoru |
|
 |
keyman
|
Napsal: stř 15. říj 2008 12:51:17 |
|
 |
záklaďák |
Registrován: pát 29. úno 2008 0:39:26 Příspěvky: 433 Bydliště: Praha
|
Šariku, bez si koupit dudlik a kojeneckou lahev 
_________________ bejvávalo SV650S 2008, nyní mrška zelená...
|
|
Nahoru |
|
 |
BabyNaked
|
Napsal: stř 15. říj 2008 13:14:26 |
|
 |
záklaďák |
|
keyman píše: Šariku, bez si koupit dudlik a kojeneckou lahev  no bude to zním divně ale s tímto slohem souhlasím, asi proto že jsem na stejné lodi jako on... nemumíme a za chyby paltíme pády pak přijdou borci a podkoupnou nám ještě nohy.. chtěla ybch umět jezdit jako moji kolegové ale jak se k tomu dopracovali??? taky kdysi neuměli a jezdili a učili se...tak proč já nemám šanci? proč mě tady někteří odsuzovali (odsuzují)?
|
|
Nahoru |
|
 |