Ahoj lidi,hele planujete uz nejaky spolecny pojezdeni na jaro?Ja jednak shanim nejaky novy kamose a jednak uz me svrbej ruce.Ze bysme nekdy vyrazili na peknyho jarniho pocasi pospolu...Co vy na to?Piste klidne nazory na trasy,pripominky.Dohodnem se
Protoze bych nas chtel vyvarovat moznych problemu ohledne teploty a prilnavosti gum a myslim ze kdyz sviti slunicko a aspon trosku hreje je to o necem jinym a uzili bysme si to vic...Zatim je v debate jaro a datum se upresni az se zacne umravnovat pocasi.Pod 10°C bych to nehnal.Tesim se na vas. Kuba
Ja myslel ze motorka je stroj na dvou kolech pro hezky pocasi a ne abych to pral v jakymkoliv pocasi,pak je chudak ted od soli a ruznyho humusu to si prece nezaslouzi.Az bude hezky tak bych si dovolil dat dohromady nejakou trasu a kdo se bude chtit pridat uvitam to...Aspon poznam novy lidi se stejnyma strojema. Co zima lidi?Jak moc trpite?Vy kdo nejezdite a setrite svyho milacka na jaro?
Registrován: sob 01. pro 2007 15:49:55 Příspěvky: 70 Bydliště: Praha 6
jezdim kazdej den na motorce ale na sv to jeste neni....i kdyz nedavno jsem si poridil K6 tak jsem to nevydrzel a nekdy minulej nebo predminulej tejden jak bylo pekne jsem si soupnul neco pres 40 kilacku. Jinak se mnou pocitejte
_________________ jawa 350/640 - simson SR 50 Ditech (služební) - jawa 125 travel (služební) - jawa 125 dandy (služební) - sv650s 00 - manet korado - sv650s K6 - sv650s K9
Registrován: stř 17. říj 2007 21:13:12 Příspěvky: 6567 Bydliště: Praha
nitram píše:
....i kdyz nedavno jsem si poridil K6 tak jsem to nevydrzel a nekdy minulej nebo predminulej tejden jak bylo pekne jsem si soupnul neco pres 40 kilacku. Jinak se mnou pocitejte
Se mnou taky na 100% pocitejte,nemam s kym jezdit a bratr na 125rs nestiha Uz sem mel parkrat fakt strasne moc chut vyjet,ale rozum mi to nedovolil,silnice sou jeste promrzly a vsude je sul a sracky..uz aby bylo hezky!!!!
Registrován: sob 01. pro 2007 15:49:55 Příspěvky: 70 Bydliště: Praha 6
shark píše:
nitram píše:
....i kdyz nedavno jsem si poridil K6 tak jsem to nevydrzel a nekdy minulej nebo predminulej tejden jak bylo pekne jsem si soupnul neco pres 40 kilacku. Jinak se mnou pocitejte
wau, gratuluju ke koupi uz jsou fotky v gallerce?
jeste ne, budou hned jak ji vytahnu z garaze. Za prvy nechci fotit v garazi a za druhy nechci mit na fotce ten hnusnej vejfuk takze uz mi lezi pod stolem Ixil
_________________ jawa 350/640 - simson SR 50 Ditech (služební) - jawa 125 travel (služební) - jawa 125 dandy (služební) - sv650s 00 - manet korado - sv650s K6 - sv650s K9
Ahoj lidi...Tak se blizi brezen a taky se blizi vystava motorek.Pujdete nekdo???No ale o tom jsem mluvit nechtel. Premyslel jsem o tom ze tu vyjizdku by jsme mohli uskutecnit jako cestu do Terezina spojit to s prohlidkou a obedem a k veceru se vratit domu co vy na to?Nebo pokud byste meli lepsi napad nebudu se branit ale obed tam urcite bude nerad jezdim hladovej!A batuzky klidne sebou at jede horda lidi!Tesim se na vas!Kuba
Registrován: stř 17. říj 2007 21:13:12 Příspěvky: 6567 Bydliště: Praha
KubaSV650 píše:
Ahoj lidi...Tak se blizi brezen a taky se blizi vystava motorek.Pujdete nekdo???No ale o tom jsem mluvit nechtel. Premyslel jsem o tom ze tu vyjizdku by jsme mohli uskutecnit jako cestu do Terezina spojit to s prohlidkou a obedem a k veceru se vratit domu co vy na to?Nebo pokud byste meli lepsi napad nebudu se branit ale obed tam urcite bude nerad jezdim hladovej!A batuzky klidne sebou at jede horda lidi!Tesim se na vas!Kuba
casu dost 1.4. razime a mozna i driv kam to se uvidi dle pocasi a jak budou kde uklizeny silnice a podle nalady zatim nehrotit
Tak už se nám blíží ten 1.duben..Kdo se všechno se chystá jet?Já byl dnes na zahájení sezony s HD klubem a bylo to naprosto skvělý,rano to sice nevypadalo ale nakonec se udělalo docela hezky a mě se z toho vyklubalo 350km a celkem sem si to užil!!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru