Skoda kua ... budu asi u nasich davat vyfuk na peklostroj, kdyz se stihnu v sobotu vratit, tak zajdu s vama ... comi koupite za panaka? teda za predpokladu ze jdete Radotin bo Cernak
Registrován: stř 17. říj 2007 21:13:12 Příspěvky: 6567 Bydliště: Praha
mateSAS píše:
Skoda kua ... budu asi u nasich davat vyfuk na peklostroj, kdyz se stihnu v sobotu vratit, tak zajdu s vama ... comi koupite za panaka? teda za predpokladu ze jdete Radotin bo Cernak
jinonice? kde je to nejlepsi
predpokladam 2x jizda po 150kc tj 300, + aspon 200 na pivka tj 500 utrata
Eeeeeeeh, jinonice nejsou uplne nejlepsi ... vili bych Radotin a bo ten Cernak ... a s tim panakem jsem to myslel tak, jakoze se pasuju na viteze ... estli nevadi teda
Registrován: stř 17. říj 2007 21:13:12 Příspěvky: 6567 Bydliště: Praha
mateSAS píše:
Eeeeeeeh, jinonice nejsou uplne nejlepsi ... vili bych Radotin a bo ten Cernak ... a s tim panakem jsem to myslel tak, jakoze se pasuju na viteze ... estli nevadi teda
Cernak je ted zbytecne drahej (200Kc/10 minut) a navic bych tam asi jezdil "mimo soutez" ... nevim jak mate najetej Radotin - jsem tam jednou za cas 'cca dvakrat do roka, ale mam tam vyjetou aj licenci na ty rychly kary - na cernaku samozrejme taky ))
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru