Registrován: pon 03. led 2011 21:04:23 Příspěvky: 43 Bydliště: Záryby
Máte něko kontakt na Matese z Luštěnic? Hledal jsem na DL forum a tam už nebyl dlouho aktivní, tak jestli ještě funguje. Díky stačí PM nebo na mail martin.srb@centrum.cz
Tak jsem dal SV k Dvořákovi do Benátek - Podtlaky - Olej ve vidlici - Seřízení volnoběhu (byl jsem línej) - Přední pneu Qualifier (ta vyšla dráž, ale když jsem to tam už odvezl...) - Spojka - nové všechny pružiny a plechy - Ventily
Ahoj, koupil jsem před dvěma měsíci Sv1000s a jak se sezona blíží ke konci, hledám slušný servis, kde by se mi na to podívali a vše zkontrolovali. Můžete mi někoho doporučit ?
Registrován: stř 17. říj 2007 21:13:12 Příspěvky: 6558 Bydliště: Praha
MichalSV1000 píše:
Ahoj, koupil jsem před dvěma měsíci Sv1000s a jak se sezona blíží ke konci, hledám slušný servis, kde by se mi na to podívali a vše zkontrolovali. Můžete mi někoho doporučit ?
Registrován: stř 17. říj 2007 21:13:12 Příspěvky: 6558 Bydliště: Praha
to ti nepovim, servisovat sv jsem videl v obou speedy je vic "profi" cemuz ale bude odpovidat cena otazka je jak moc profi na to co chces delat potrebujes
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru