A nebudu zakládat dvě témata, kdo všechno plánuje jet do osové bitýšky na motosraz vysočina teďkom v sobotu 19.7? Já bych se tam jel podívat jen na otočku, na pokec a na vyjížďku
_________________ Začalo to 05 jednoskokem -> potom dlouho ČZ 175 -> pak modré SV650S -> a teď eruška
Možná se taky zajedu podívat do Nikolčic. Přece jenom to mám za humnama a už by se ta autobusa hodila... Pak se s Tebou ewansi ještě domluvím třeba přes icq...
Jak jste teda domluvení? Máte sraz na místě nebo už předem?
Popi - hele ty kámoši... já do Nikolčic nakonec jedu taky, i když jen z pátku na sobotu, v sobotu vystřízlivým a pak valím do Ostravy. Nikolčice nás přece neomezujou v odjezdu do Alp, které plánujem až od středy, ni?
Registrován: pon 11. úno 2008 16:10:09 Příspěvky: 3868 Bydliště: Újezd u Brna
Tak sem se rozhodl ze me to tam nejak nelaka, moc lidi... Pojedu raci s jirinem na velky darko v sobotu, ale v nedelu bych se zavama stavil nekdy pred vyjizdkou...
_________________ Jawa 21 -> Jawa 50 mosquito -> Cagiva mito EV 125 -> Cagiva River F600 -> Suzuki SV 650s K2 -> Suzuki GSX-R 1000 K3 -> Honda CRF 250R K9
My jsme domluvení tak, že já ještě nevim...Podle toho, jak se věci vyvrbí, tak mu brnknu. Ewans tam jede už v pátek. Já mám ale v pátek odpolední, takže to je takový blbý...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru