Za sebe musím říct, že právě vzhledem k naprosto nedostačujícímu času na celou výstavu jsem společný sraz ve čtvrtek oželel, poněvadž by mě zdržel o další cenné minuty! A jinak co další dny výstavy? Nebylo tam už přecpáno? Když jsem ve čtvrtek dopoledne dorazil k výstavišti, ty fronty na vstupenky až ke kolejím mě teda málem vykolejily!!
No fronta odpoledne už byla něco úplně jinýho. Hm... tak nevím, stánků tam bylo na tři prdele a u těch s tunningovým příslušestvím bych strávil hodiny, mít na to víc času. Takhle jsem stihl za hodinu asi dva-tři stánky, s těma chlápka jsme tam probrali milión věcí, který mimo jiné řešíme i tady na fóru a já třeba konečně našel řešení pro mojí vymrdanou spojku apod. Bylo super bavit se přímo s těma odborníkama o jednotlivých komponentech a držet je přitom v ruce. Jasně, že si můžu všechny ty prodejny objet, ale proč bych týden jezdil po republice, když to mám takhle všechno pod jednou střechou že... I o jednotlivých motorkách jsem toho s dealerama nakecal požehnaně dealerů pneumatik tam bylo taky hodně (Avon, Metzeler, Michelin, Pirelli, Dunlop atd.). No já byl prostě hodně nadšený a jak jsem říkal, mít celý víkend, dokázal bych ho tam s přehledem využít.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru