Ahoj tohle byl muj prvni SV sraz.. Musim rict, ze na nej mam veskrze dobre vzpominky... parta pryma lidí se stejným koníčkem. Je pravda, ze Prazska skupina to z Prahy na muj vkus trochu rezala a moc klickovala mezi auty... ale mam usta a pokud by se mi to nelibylo, mohl jsem to rict uz behem nektere ze zastavek. Pripadne si rici .... otocit to a jet zpět na Prahu. A jak jsem je v par vetach poznal ty lidicky by asi nemeli potrebu si dokazovat ze mi ujedou. Protože by ujely

)))
Po 5 leté pauze po bouračce jsem hooodně opatrnej...
Organizace je dle me to nejhorsi co muze byt... organizator ma plnou hlavu starosti a pak jeste posloucha keci nespokojených účastníků, ale tak to bylo je a bude

Pár řádků víš píšete o paintbalu... celkem aktivně hraju airsoft... podobné - ale zbrane vypadaji jako zbrane a clovek neni od barvy - je to skratka realistyctejsi a narocnejsi na fairplay

))
A čím víc lidí - tím víc nespokojenejch se najde nejde se zavděčit všem

Má skušenost z organizace kuličkové války

))
Kdybych byl trvdej... čí blbost je nedotažená baterka... ? Ještě se mi nestalo, že by se mi u nějakého dopravního prostředku sama povolila

a pokud u mě zůstane aspoň jeden člověk.. co chci víc ?
Je fakt, že organizace dokonalá nebyla... a co je dokonalé kromě SV ???

))), ale to mi dobrý pocit ze soboty neskazí

No nic nechci útočit. Co chci je poděkovat za hezkou sobotu. A těším se na další akci

A remcalové ať remcaj... občas maj dobrý nápady

)))