Registrován: pát 29. úno 2008 0:39:26 Příspěvky: 433 Bydliště: Praha
Mno moc anglicky neumim, ale co jsem z toho malo vydedukoval, maji nas za uplne pitomce. Poslal bych jim odkaz na toto video http://www.youtube.com/watch?v=iowgU3udnSc a napsal, ze kdyz si oni delaji obrazek o srazu SV v CR dle jednoho videa, my zas vidime, jak to pekne vali amici
_________________ bejvávalo SV650S 2008, nyní mrška zelená...
Registrován: čtv 22. lis 2007 22:11:49 Příspěvky: 196 Bydliště: Havlíčkův Brod
Že se na ně nevyserete... starejte se o sebe ... mě nějakej posranej amík muže vlízt na záda... jezdim jak umim, bavim se jak umim... bavte se o motorkách a né o stupidních válkách... Když už chcete něco psát, tak o SV... jinak budete stejný blbci jak oni.. jirin to tam pise pekne...
Registrován: ned 06. dub 2008 10:14:38 Příspěvky: 189 Bydliště: Praha
ahoj všem. Nic jim psat nebudu, za kreteny nas maji a mit budou stejně. Jsme pro ně opice z východu, slýchal sem to furt když sem tam pracoval. Můj názor je, že to byl náš večírek a my sme se celkem dobře bavili a oni můžou jen tiše závidět. Hádky a rozbroje nikdy nic neřeší. Jinak příští rok zase něco spácháme, zas ale něco malého jen tak, nechci se pouštět do nějakých velkých akcí.
Héééj Kurte tak to sou ty nejlepší slova!! Zažil sem to taky a máš recht! Když se češi baví amici jen tupě čumí a závidí... Nemaji ani kulturu ani tradici.. Takže jak řikáš, nemá smysl se jima zaobirat.
_________________ Suzuki SV 650 N rok výroby 2003, barva: modrá metalíza. ;-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru