Zdárek, zvu všechny příznivce komornějších srazů na srázek k Pavlovi do Dřevěnky, mělo by se tam objevit i nějké zabijačkové hamání...a nejen to, hlavně sposta zábavy a pití... Kdopak pojede u mě je to jasné...
No trochu si my nasadila vrtáka do hlavy.Teť se musím rozhodnout mezi Dřevěnkou a tou Sečí co bude lepší.Nechám to na osudu počasí rozhodne možná nakonec budu sedět doma za oknem
ja mam ten vikend sice volnej, ale tyden predtim porada kamos srazek, cili nevim jak na tom budu penezne .... nicmene bych se MOOOOZNA stavil aspon v sobotu na kukacku a pozdravit Hrocha ... preci jen to tam kapanek znam, tak bych se hezky projel
Nemohu si odpustit poznámku, mě by se víkend líbil, i to počasí šlo ale sobotní nehoda Pavla Hanzlíka mě rozebrala.Tímto se všem omlouvám že jsem oděšla brzo spát...
Registrován: sob 09. úno 2008 1:01:56 Příspěvky: 147 Bydliště: Praha, Rudná u Prahy
BabyNaked píše:
Nemohu si odpustit poznámku, mě by se víkend líbil, i to počasí šlo ale sobotní nehoda Pavla Hanzlíka mě rozebrala.Tímto se všem omlouvám že jsem oděšla brzo spát...
kočko to je jasné...rozhodilo to každého z nás ...je to prostě neštěstí!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru