|
Právě je ned 11. kvě 2025 23:31:30
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Zobrazit nepřečtené příspěvky
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 13 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Kurt
|
Napsal: stř 09. dub 2008 17:15:04 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: ned 06. dub 2008 10:14:38 Příspěvky: 189 Bydliště: Praha
|
Nazdárek lidičky, měl bych takovej dotázek. Chci se jet letos podívat za hranice ma Mazlikovi a mám laďáky Yoshimura. Jeden kolega mi tvrdil že se s něma za hranice nemůže, že jsou za to celkem silný flastry. Máte s tím někdo nějaké zkušenosti??? předem dík. KURT
_________________ Kurt www.pikadorbikers.cz
|
|
Nahoru |
|
 |
Kurt
|
Napsal: stř 09. dub 2008 19:15:55 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
já vím že kámoš to řešil tak, že si tam nechal na zakázku vyrazit tu stejnou symboliku jako na originálech, prý mu to prošlo...
|
|
Nahoru |
|
 |
Nejt
|
Napsal: stř 09. dub 2008 23:00:30 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: úte 20. lis 2007 17:28:08 Příspěvky: 3115 Bydliště: AMD Brno
|
Je tu o tom přímo vlákno v sekci Doplňky a Tunning - Laďáky. Tak si to pročti tam, tohle vlákno je zbytečný.
Jinak v kostce potřebuješ Éčko na laufu, papír o homologaci a namontovanou homologační vložku, kterou by ti měl dodat každý výrobce homologovaných výfuků. Prý se v terénu moc neměří hluk, ale prostě když to moc řve, tak tím provokuješ, můžou tě zastavit a kontrolovat kde co. Prý to dělají i tak, že kusem drátu zajedou do koncovky a jestli projde bez překážky až ke koleni svodu, znamená to, že tam ta vložka není, je to otevřený a je průšvih. Já mám IXIL a za hranice se chystám, takže to udělám přesně takhle, jak jsem psal, víc už pro to prakticky ani udělat nejde.
Nějaký experimenty s podvodně vyraženým Éčkem... tohle bych teda absolutně neriskoval! Už vůbec ne někde v Reichu nebo Německu a tak. Pokud má člověk Éčko i papír o homologaci, ale třeba nemá tu vložku (ztratil, předchozí majitel nedodal, zahodil, sežral..?), tak domácí výroby by asi zas až takový problém být neměla, je to opravdu jen kus železný trubky s dírama po stranách, která má na jedný straně dno.
_________________ fechtl > SV 650S 99 > SV 650S K3 > Pyčolet > Pyčolet dvojka
|
|
Nahoru |
|
 |
jirin.sv
|
Napsal: stř 09. dub 2008 23:34:39 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: sob 03. lis 2007 12:18:08 Příspěvky: 2078 Bydliště: Rosice
|
Neith píše: Už vůbec ne někde v Reichu nebo Německu a tak. Je to tak, doporucuju v Rakousku ani Nemecku neprovokovat. Jsou tam fakt „magori“. Na nas zavolali policajty jen proto, ze jsme vjeli motorkama kousek na travu u jezera...
_________________ Jawa 555 >> Simson S51 >> ČZ 471 >> SV 650 N >> SF 848 http://suzukisv.cz/gallery/main.php?g2_itemId=130 –– Moje gallerka
|
|
Nahoru |
|
 |
Kurt
|
Napsal: stř 09. dub 2008 23:54:23 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Děkuju moc za rady klucí, jak sem se pročítal všemi těmi postřehy, vidím že na průzkum Schengenského prostoru radši namontuju origoše a měl by být klídek. Jinak fakt díky. Jo a s tím měřením tím drátkem je to pravda, kámoš si takhle vidělal na své Kawa Ninja kousek od Berlína. je to rok a půl a ještě teď je nasranej. Pořád něco mele o vymírání skopčáků nebo co takže hodně štěstí při cestování s laďáčky
S pozdravem KURT
|
|
Nahoru |
|
 |
D0bros
|
Napsal: čtv 10. dub 2008 7:54:44 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: úte 25. bře 2008 21:41:40 Příspěvky: 327 Bydliště: Újezd u Brna
|
Hlavně bacha na Rakousko, tam si to docela hlídají. Kamoša zastavili cajti, a nechtěli ho kvůli laďáku pustit dál, tak s ním čekali na odpočívadle než pro něho někdo dojede. Kamoš vyčůraně, že dá kafíčko a počká, než jim skončí služba...jj služba jim skončila, ale dojeli je vystřídat kolegové a zase u toho seděli a čekali...Nakonec to dopadlo tak, že si musel zařídit odtah z dálnice a následně ještě až do ČR, v konečném důsledku ho to přišlo na pěknej balík!!!
_________________ Jawa 21 > Simson S51 > KTM 125SX 94' > Suzuki GS 500E 99' > Suzuki SV 650N K4 > Suzuki DRZ 400SM 06' + Kawa KX 250F 08'
|
|
Nahoru |
|
 |
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 13 ] |
|