Registrován: čtv 22. lis 2007 8:42:12 Příspěvky: 371 Bydliště: Kamenice u Prahy
Je vtom jak havarijní za těch cca 60 000 tak i povinný rčení a když si spočítáš že si někdo koupí novou nezajetou a bude kní muset koupit ty věci co tam mam já tak ho to vyjde zas na 200 000,- Jen ta řídící jednotka stim že to je v papírech i databázy Suzuki ČR tak stála 18 000,- to tam ani nemam psaný ale jak píše shorty zkoušim to
_________________ Jawa Mustang -> Jawa Chopper -> Suzuki DR 125 -> SV 650 S K7
preju ti to ale ja teda za rok v 21 na litra nepresedlam a jezdim od 13 sice jezdim jak curak ale mam se rad uz sem si jich par zkusil a mam respekt a sem rad kdyz na sestce potaham litra ale chapu ze nekteri maji nazor ze objem nicim nenahradis
Registrován: stř 17. říj 2007 21:13:12 Příspěvky: 6566 Bydliště: Praha
sting píše:
preju ti to ale ja teda za rok v 21 na litra nepresedlam a jezdim od 13 sice jezdim jak curak ale mam se rad uz sem si jich par zkusil a mam respekt a sem rad kdyz na sestce potaham litra ale chapu ze nekteri maji nazor ze objem nicim nenahradis
slovek si to musi zkusit, stejne se pak vrati, to nejde vysvetlit
Já si to nepotřebuju zkoušet na 4válu jsem jel a vim co to je, respekt samo že mam, ale SV nesplnilo přesně to co jsem chtěl. Jsem dost těžkej na tu motorku, je to semnou chudák jinak ten motor bejt silnější je bezkonkurenční...
Když se ale prodej nezvede tak si jí necham ¨:)
To je fakt ale k tomu litrovi platit každej rok 15 000 havarijní + povinný ručení ? A dokupovat filtr, Ladák, kufr, držák atp... ? Ale to je každého věc ... Jen to zkouším...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru