Ahoj, kdyz mi poradite jak dat fotky na Vas web, tak se o to rad pokusim, nebo kdyz nekdo zadate e-mail, kam jich par muzu poslat, pujde mi to z prace jeste lepe.
Fakt je ten, ze mi tahne na 30 rok a od r. '96 jezdim na velke motorce. Klasicky postup.. jawa 350, SV650, Bandit12, a RSV Mille. Fakt je ten, jak nekteri pochopili, ze chci ubrat. Kdo se na Milly svezl, pochopi, ze je to silne navykova droga. Ma vyrazne ostry charakter, proti treba sportovne-cestovni SV1000 (na nekolika jsem jezdil), ackoli motor ma podobny kroutak i vykon. Spickove brzdy Brembo a plne stavitelny podvozek, tlumic rizeni, pancerky na brzdach, vse seriove. Ale o tom nechci psat. Problem neni skutecne v motorce, ale ve me. Prisel jsem o partaka a je to hodne cerstve. Nemam potrebu se nikam honit, protoze to ztratilo smysl a z principu proste uz nechci litat! Chci jezdit, cestovat, zablbnout si v utazenych zatackach, ale ne po okreskach litat 270. Dost kecu..
Mam k ni navic nejake gumy, originalni i racingovy vyfuk Termignoni + Db killer. Zadni krovku i sedacku. Je technicky ve vybornem stavu, vzhled je dobry az na nejake skrabance v laku, ktere muzu nafotit, ale celkovy dojem nenici. Pekny vseobecny popis Mille najdete na
http://www.dvouval.com