Zdravíčko.
Kdyby měl někdo zájem, tak jsem dnes v Brně objevil na prodej GSX-R1000 K6 za 170.000 Kč, ale dalo by se jít i na 165.000. Důležité je, že motorka má najeto asi 5 km, slovy "pět kilometrů". Byla to předváděčka, pak se na ní projela ženská a když se vracela, ztratila při zastavování balanc a spadla s ní na levý bok. Jako vždy to u těhle gixer nejdřív odsere podsedlovka, která rupla, ale už je objednaná nová přímo ze Suzuki a je v ceně samozřejmě. Jiné poškození nejsou a to ani tečka na laku přátelé, prohlížel jsem to dneska docela důkladně, baba to asi z části zachránila, když dostala mezi kapotu a silnici vlastní nohu.
Na motce je všechno ve fungl stavu, komplet originál, je u ní ale i kryt sedla. O stavu najetých km kromě údaji na displeji opravdu vypovídá i každá maličkost, barvou oleje počínaje, pneumatikama konče atd.
Barva šedo-černá.
Nějak nepočítám, že podobnou koupi tady má někdo v plánu, ale nabídka je to vzhledem ke stavu a ceně mimořádná, být to v mých barvách, poprvé bych i zalitoval, že jsem nebyl s koupí trpělivější a nenarazil na ni sám. Ale moje barvy to nejsou a Yoshimuru to taky nemá.
I když pouze ilustrační, přesto zcela odpovídající foto:

A tady malé mimořádně povedené ilustrační foto, kdybyste k ní přidali Yoshimuru...