Zdravíčko. Mám teď doma jeden jetý předek Michelin Pilot Road navíc a je mi k ničemu. Guma je pěkná a bez defektů, dezén cca 3 mm, jetá je docela rovnoměrně. Kdo by ju chtěl, tak je za 300,- jeho. Sám jsem si ji objednal, ale už neobul, užil bych ji, ale dostalo se mi teď do ruky lepidýlko D208 RR, a to za hubičku, takže obuju tuhle. Tohle platí především pro Brňáky, případně občas jedu do Ostravy, tak ji můžu dovést i tam, ale kdyby měl zájem i někdo jiný, můžu ji samozřejmě poslat na dobírku kamkoliv, jenom se připočte poštovný.
No že není jetá ani z okruhu ani není na středu nějak zploštělá. Kraj má něco malinko přes tři, střed něco malinko pod... v průměru. Prostě pěkná guma pro cestovně-sportovní využití, kdybych ji měl srovnat s D220, kterou hodně z nás zná, protože je na SV z výroby, tak PR by měla být o třídu měkčí, ale pořád nejde o vyloženě sportovní gumu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru