To ber jenom jako inspiračku.. Skoč se mrknout do kvelbu a uvidiš. A doporučuju si to zkusit přirovnat k mašině. Mě se totiž prvně uplně hnusily a nedokázal sem si představit mět takové hnus na mašině. Ale jak sem to k ni přirovnal tak sem názor změnil.
_________________ Suzuki SV 650 N rok výroby 2003, barva: modrá metalíza. ;-)
Ty mě nechápeš. Já je neprodávám. Dal sem ti jenom příklad že i neorigo mužou vypadat slušně a hlavně že mě překvapilo jak je v nich supr vidět!! To sem od nich naprosto nečekal. Myslel sem si že náhražky budou k ničemu. Chce si to zajet někam do obchodu a omrknout. Ale jasnačka že pokud chceš mět mašinu v origo stavu tak je ti to k ničemu...
čau stafflíku,můžu se zeptat kde jsi ty zrcátka schrastil??? dnes jsem se vrátil dom a zjistil jsem že mi ulítly vnitřky zrcátek a ty co tam máš ty se mi zdají lepší než origo v kterých je vidět bez tak h.... díky za odpověď
Čauve. Kópil sem je v Olomócu u Pavelky (Motocentrum Olomouc), takže to tě asi nepomože, pokáť néseš Olomóčák. Jinak bacha taky nésó nic extra, ale zdá se mě že só delši a tak je vidět vic přes lokty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru