sháním chladič a takovy ty boční rohový kovový kryty na něj, na svoje Svéčko, ale nějak nemůžu bohužel nikde najít a přímo v Suzuki mi to přijde drahy, nevíte někdo kde sehnat levněji???
Díky za odpovědi...
_________________ fichtl---> simson---> aprilia RS 125---> SV 650 N K3
Registrován: úte 25. bře 2008 21:41:40 Příspěvky: 327 Bydliště: Újezd u Brna
Tak to budeš shánět docela těžko, protože chlaďák patří mezi věci, který jdou na "čuňu" mezi prvníma. Já ho měl odbroušenej od pádu a raději jsme si ho nechal zavařit, než shánět jinej. Protože novej = drahej a jetej se těžko shání...
Mrkni se na netu na výrobu chladičů. Našel sem si firmu co udělá podle zešrotovanyho nesmyslu chladič nové. Cena noviho je 16 000,- a oni mi ho nabidli za 6000. Takže docela luxus...
_________________ Suzuki SV 650 N rok výroby 2003, barva: modrá metalíza. ;-)
Mrkni se na netu na výrobu chladičů. Našel sem si firmu co udělá podle zešrotovanyho nesmyslu chladič nové. Cena noviho je 16 000,- a oni mi ho nabidli za 6000. Takže docela luxus...
Tak to by bylo perfekt a nemohl by jsi mi dat nějaký odkaz, nebo kontakt na tu firmu, prosím...
_________________ fichtl---> simson---> aprilia RS 125---> SV 650 N K3
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru