Tak jinak, vim že by se to asi dalo vyřešit tak jak píšete. Ale já krom té fotky co sem dal na net nemám úplně představu co tam je za šroub, jak vlastně vypadá. Koupil jsem moto s laďákem a ten je chycenej upe jinak. SV s origo výfukem jsem nezkoumal a ted nemám ani možnost.
Registrován: stř 17. říj 2007 21:13:12 Příspěvky: 6567 Bydliště: Praha
Gagle píše:
Tak jinak, vim že by se to asi dalo vyřešit tak jak píšete. Ale já krom té fotky co sem dal na net nemám úplně představu co tam je za šroub, jak vlastně vypadá. Koupil jsem moto s laďákem a ten je chycenej upe jinak. SV s origo výfukem jsem nezkoumal a ted nemám ani možnost.
posli fotku vetsinou de sroub z ladaku pouzit na normal leda bys mel nejakou vejfuckovou prestavbu jako ja napr
Registrován: sob 24. kvě 2008 23:42:46 Příspěvky: 1804 Bydliště: Štěchov
ten ladak ma uchycemej asi jinak, pac jinak by sem nepsal. Kazdopadne jak vypada origo sroub s matkou se podivej na partsdepot a podle toho si koupis sroub v tom zelezarstvi. Rozmery tam napsany asi nebudou, ale to jednoduse zmeris
_________________ Začalo to 05 jednoskokem -> potom dlouho ČZ 175 -> pak modré SV650S -> a teď eruška
shark píše:
Gagle píše:
posli fotku vetsinou de sroub z ladaku pouzit na normal leda bys mel nejakou vejfuckovou prestavbu jako ja napr
Tak rozhodně že to mám řešený jinak, bych se tak blbě asi neptal. Mám ten výfuk vyvedenej nahoru a víc schovanej pod sedlo. viz. foto
Přílohy:
Fotografie-0113a.jpg [ 87.96 KiB | Zobrazeno 1541 krát ]
Shorty píše:
ten ladak ma uchycemej asi jinak, pac jinak by sem nepsal. Kazdopadne jak vypada origo sroub s matkou se podivej na partsdepot a podle toho si koupis sroub v tom zelezarstvi. Rozmery tam napsany asi nebudou, ale to jednoduse zmeris
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru