nema nekdo klin nebo kde ho sezenu?? pak nakoui peknou masku,tu co mam je hrozna,kuli budikum je strasne daleko a je tam moc mezera a nevypada to dobre,chtel bych nakou co zakreje i budiky
No sorry ale BAZAR je snad o použitym zboží.. Nebo se pletu? To že tam nekdo narval novi neznamená že to tam má co dělat. Tajgr to neřeš. Je tu šikovné admin. Dyš ho to tu bude štvat tak to přesune. Mě by spiš zajimal jeho názor kam to má patřit......
_________________ Suzuki SV 650 N rok výroby 2003, barva: modrá metalíza. ;-)
Jimbo má recht. Z motolamino mám doma jeden ve skřini. Nejak se nemužu dostat k tomu abych ho nalakoval. A nevypadá špatně. Jenom mě mrzi že ta trojuhelniková dira neni na obou stranách. Nejak nechápu proč.....
_________________ Suzuki SV 650 N rok výroby 2003, barva: modrá metalíza. ;-)
Registrován: pon 11. úno 2008 16:10:09 Příspěvky: 3868 Bydliště: Újezd u Brna
Nj, je to tak
Staffliku taky sem si rikal proc tam neni, uvazuju ze to v zime prohrnu fortunou a bude mam v tech dirach dany kovotahy tak by se me to libilo na obou stranach
_________________ Jawa 21 -> Jawa 50 mosquito -> Cagiva mito EV 125 -> Cagiva River F600 -> Suzuki SV 650s K2 -> Suzuki GSX-R 1000 K3 -> Honda CRF 250R K9
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru