Ahojky při rozebírání holčičky jsem zjistila,že mi chybí šroub,kterým je přichyceno sedlo(plast) a ještě mi chybí(jakoby)podložka v pastu kam patří ten šroub. Při schánění mi řekli,že je to nějaký a-typ. Neznáte někdo ten šroub,abych věděla co schánět, nebo nemáte ho někdo nevyužitý? Díky moc,Hani
Naposledy upravil Hani69 dne pát 17. říj 2008 16:51:15, celkově upraveno 1
Ahojky při rozebírání holčičky jsem zjistila,že mi chybí šroub,kterým je přichyceno sedlo a ještě mi chybí(jakoby)podložka v pastu kam patří ten šroub. Při schánění mi řekli,že je to nějaký a-typ. Neznáte někdo ten šroub,abych věděla co schánět, nebo nemáte ho někdo nevyužitý? Díky moc,Hani
Ráda bych se stavila,ale nemám bohužel kdy. Po-so jsem od nevidim do nevidim v práci. A v neděli pokud někam nejedu,tak makám na baráku. Každopádně díky moc.
Registrován: stř 17. říj 2007 21:13:12 Příspěvky: 6566 Bydliště: Praha
Hani69 píše:
Ráda bych se stavila,ale nemám bohužel kdy. Po-so jsem od nevidim do nevidim v práci. A v neděli pokud někam nejedu,tak makám na baráku. Každopádně díky moc.
tak to ten sroub vlastne nepotrebujes
tak to si nemyslim,bylo by pro mě jednodušší kdyby jsi mi vyšel vstříc a vzal ten šroub do práce a já bych se za Tebou zastavila
Registrován: stř 17. říj 2007 21:13:12 Příspěvky: 6566 Bydliště: Praha
Hani69 píše:
shark píše:
Hani69 píše:
tak to ten sroub vlastne nepotrebujes
tak to si nemyslim,bylo by pro mě jednodušší kdyby jsi mi vyšel vstříc a vzal ten šroub do práce a já bych se za Tebou zastavila
porad nevim co vlastne chces, ty tam nemas plasty pod sedlem? vyfocenej soub je do plastu ale poptavas sroub do sedla tak nevim
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru