Registrován: ned 06. dub 2008 10:14:38 Příspěvky: 189 Bydliště: Praha
Ahojky lidičky, jak už to tak v životě chodí, všechno má svůj konec. Končím s ježděním na své SV1000S. Prodávám ji z osobních důvodů a ještě se uvidí jestli se k moto vrátím. Bylo mi s Vámi moc fajn, děkuji všem co přijeli na můj motosraz. Všem vám moc dík. S pozdravem KURT
Přílohy:
kurt over.jpg [ 106.52 KiB | Zobrazeno 5389 krát ]
Škoda škoda věčná škoda no ale co se dá dělat.Tak Ti přeji mnoho úspěchů v vživotě a snad se zas někdy potkáme třeba i v plechovce do důchodu to mam ještě daleko
Já budu asi brečet.... na motorce Ti to strašně slušelo.... ale i tak Tě ráda uvidím (tady asi ne jelikož tady končím) ale určo se někdy někde potkáme, papa jsi super
Kurte, buď v pohodě takový jaký seš. To jak si udělal akci pro SV byla fakt super..Jsi borec!!! Doufám,že uděláme třeba někdy ještě nějakou pařbu... Doufám, že si se nezlobil, jak jsem tě vyrušil... Však ty víš... .zatím zdar
Registrován: čtv 22. lis 2007 22:37:59 Příspěvky: 244 Bydliště: Velké Meziříčí a Praha 6
Cau chlape, taky preju vse nej v osobnim zivote. Rad jsem te poznal a sraz byl SUPER! Jsem moc rad, ze jsem tam byl. Tak se drz a at se dari Urco se jeste treba nekdy nekde potkame
_________________ malinkaty kolo s pomocnejma koleckama > vetsi kolo bez pomocnejch kolecek > Jawa 50 > Jawa 250 > SV 650 N K3 + jednokolka :-)
Registrován: ned 06. dub 2008 10:14:38 Příspěvky: 189 Bydliště: Praha
ahojky lidi, diky všem za kondolence. Byl sem ted delší dobu mimo republiku a bez netu tak sem se nemohl dřív ozvat. SVčko už je pryč ale ma ho tady kolega a brzo k Vám zavítá. Ja si jedu v pátek pro GSX-R1000 tak budu pokračovat akorat na jinem oři. Se srazikem příští rok počitejte.. pokud Rusaci zas nevletí na gruzii tak by mělo být dost času na přípravu..
Přílohy:
kurt a tučňák.jpg [ 61.08 KiB | Zobrazeno 4961 krát ]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru