|
Právě je sob 17. kvě 2025 18:40:13
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Zobrazit nepřečtené příspěvky
Autor |
Zpráva |
Oťas
|
Napsal: pon 24. srp 2009 10:55:49 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Čau všichni, dík za super poježdění, bylo to super, doufám, že se ještě letos min jednou slezeme. Přes moje obavy se těch 15 lidí na trať v pohodě vejde a dvě kila jsou sranda. Velký dík z.a.j.o.c.h.o.v.i za focení a rychlý uploadnutí někam na net, klepu se na to jak sulc:) Myslím, že se nikdo nemotal, každej jezdil, jak uměl a bylo to ok. Jen škoda toho drobnýho pádu na konci (asi už jste u toho nebyli všichni). Míra tam vykulil v levý po cílovce vymazlenou cbr600f, ale fakt jenom hodně lehce, žádná pácka nezlonemá, odjel na tom domu. Jinak to příští pondělí se z práce v poledne taky neutrhnu. Škoda, že mají září plný. Nevíte někdo o podobným okruhu někde v sev. Čechách, příp v Německu u hranic? Zatím pic, Oťas
|
|
Nahoru |
|
 |
Kebi
|
Napsal: pon 24. srp 2009 13:48:07 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: stř 23. led 2008 13:16:34 Příspěvky: 98 Bydliště: Praha
|
Zdar SValdo, z toho ze by sme ti ujizdeli mit strach nemusis , ja na okruhu jezdim jak pripos* , ale Kristynka to tam pere co to da, holka si tam povodila docela dost lidi  . Jinak az bude naradi ok , tak te berem taky , at to cebro neheka nekde podtoceny 
_________________ maly kolo -> velky kolo -> kua velky kolo -> SV 650S 01 -> CBR 954RR 02
|
|
Nahoru |
|
 |
j.ustine
|
Napsal: pon 24. srp 2009 14:56:27 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: sob 09. úno 2008 1:01:56 Příspěvky: 147 Bydliště: Praha, Rudná u Prahy
|
Kebi píše: Zdar SValdo, z toho ze by sme ti ujizdeli mit strach nemusis , ja na okruhu jezdim jak pripos* , ale Kristynka to tam pere co to da, holka si tam povodila docela dost lidi  . Jinak az bude naradi ok , tak te berem taky , at to cebro neheka nekde podtoceny  ty jsi taková ukecanka  ...příště si tě objednám jako instruktora 
_________________ Cagiva Roadster 125 -> Yamaha XJ 600N ´99 -> Suzuki SV 650S ´07 -> Suzuki SV 1000S ´03
|
|
Nahoru |
|
 |
j.ustine
|
Napsal: pon 24. srp 2009 14:57:38 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: sob 09. úno 2008 1:01:56 Příspěvky: 147 Bydliště: Praha, Rudná u Prahy
|
SValovec píše: J.USTINE+Kebi>Zakazuji Vám jezdit na ty okruhy,vždyt Vám přestastanu stíhat  .Už ted jsem kvůli Vám musel prodat svoje vymazlené SV a koupit CBR  ....jestli to takhle půjde dál,tak si tam nechám namontovat TURBO ,abych Vás stíhal aspon na rovinkách.  příště jedeš s náma a bez keců 
_________________ Cagiva Roadster 125 -> Yamaha XJ 600N ´99 -> Suzuki SV 650S ´07 -> Suzuki SV 1000S ´03
|
|
Nahoru |
|
 |
z.a.j.o.c.h
|
Napsal: pon 24. srp 2009 18:22:04 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: pát 05. čer 2009 17:53:25 Příspěvky: 173 Bydliště: Dejvice
|
http://z-a-j-o-c-h.rajce.idnes.cz/Sosnova_23.8._16.00-18.00/ tak tady jsou konečně ty fotky. Je jich tam hafo, tak si tam snad každej nějakou pěknou najde  a kdyby jste chtěli tak to někam nahraju v plnym rozlišení. ale asi to bude docela velký  jinak díky že jsem se taky moh chvilku svízt 
_________________ TMEC MT 125 > SV 650 > Monster S2R 1000
|
|
Nahoru |
|
 |
Rossinka
|
Napsal: pon 24. srp 2009 20:24:07 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: stř 21. lis 2007 19:34:24 Příspěvky: 333 Bydliště: Družec
|
z.a.j.o.c.h> j.ustine> děkujeme za fotky jsou parádní 
_________________ Suzuki SV650 S 2003 - Cipísek + Yamaha R6 2005 - Ršvestka
|
|
Nahoru |
|
 |
SValovec
|
Napsal: úte 25. srp 2009 11:26:35 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: stř 15. říj 2008 18:50:41 Příspěvky: 26 Bydliště: Praha 5-Lipence
|
Kebi+J.USTINE>Na okruh s Vámi klidně pojedu,ale jen jako divák a fanda v jednom.....okruhy mě totiž nikdy nějak nebraly.Mám spíš cestovní ambice,tak asi proto jsem koupil tohohle cestáčka  .V pondělí du na kontrolu,už se to trošku zlepšilo,ale pořád to neni dobrý.Doufám že to do pondělí bude úplně ok,bo jsem ko!!!Musel bych pod kudlu  .Na motorce jsem neseděl pomalu měsíc,takže si jistě dokážete představit co asi prožívám,je mi fakt hrozně.... a to počasí venku,to mi moc nepřidá.Už to vidím,uzdravim se,motorka nachystaná v garáži a venku zima jak cyp a déšt....no,letos už toho asi moc nenajezdim. PS:Tady posílám fotku s mojí motorkou 
|
|
Nahoru |
|
 |
Kebi
|
Napsal: stř 26. srp 2009 16:03:52 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
SValovec píše: Kebi+J.USTINE>Na okruh s Vámi klidně pojedu,ale jen jako divák a fanda v jednom.....okruhy mě totiž nikdy nějak nebraly.Mám spíš cestovní ambice,tak asi proto jsem koupil tohohle cestáčka  .V pondělí du na kontrolu,už se to trošku zlepšilo,ale pořád to neni dobrý.Doufám že to do pondělí bude úplně ok,bo jsem ko!!!Musel bych pod kudlu  .Na motorce jsem neseděl pomalu měsíc,takže si jistě dokážete představit co asi prožívám,je mi fakt hrozně.... a to počasí venku,to mi moc nepřidá.Už to vidím,uzdravim se,motorka nachystaná v garáži a venku zima jak cyp a déšt....no,letos už toho asi moc nenajezdim. PS:Tady posílám fotku s mojí motorkou  Ty si to asi spatne pochopil , ma draha polovicka rekla ze budes taky jezdit , tak budes taky jezdit  Sosnova je vazne spis takovy leharko zabava, ale rozhodne to neni spatna vec, clovek si tam v pohode projede to , co na silnici neudela (aspon ja ne  ) Hele hlavne klid , drzim palce at ti to dobre dopadne a nezapomen se ovzat 
_________________ maly kolo -> velky kolo -> kua velky kolo -> SV 650S 01 -> CBR 954RR 02
|
|
Nahoru |
|
 |
Jindra
|
Napsal: stř 26. srp 2009 18:00:01 |
|
 |
záklaďák |
|
Kebi píše: Ty si to asi spatne pochopil , ma draha polovicka rekla ze budes taky jezdit , tak budes taky jezdit  Sosnova je vazne spis takovy leharko zabava, ale rozhodne to neni spatna vec, clovek si tam v pohode projede to , co na silnici neudela (aspon ja ne  ) Hele hlavne klid , drzim palce at ti to dobre dopadne a nezapomen se ovzat  Hele tomu verim.... ja si proste nedovedu predstavit jak nekoho predjizdis v beznym provozu zprava a jeste k tomu skoro po trave,vid? Nebo je to u tebe standartem? 
|
|
Nahoru |
|
 |
Kebi
|
Napsal: sob 29. srp 2009 19:45:16 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Jindra píše: Kebi píše: Ty si to asi spatne pochopil , ma draha polovicka rekla ze budes taky jezdit , tak budes taky jezdit  Sosnova je vazne spis takovy leharko zabava, ale rozhodne to neni spatna vec, clovek si tam v pohode projede to , co na silnici neudela (aspon ja ne  ) Hele hlavne klid , drzim palce at ti to dobre dopadne a nezapomen se ovzat  Hele tomu verim.... ja si proste nedovedu predstavit jak nekoho predjizdis v beznym provozu zprava a jeste k tomu skoro po trave,vid? Nebo je to u tebe standartem?  Vis co , pro predjizdeni zvolit cestu delsi, zato horsi  a na ty trave to tak hezky hrabe 
|
|
Nahoru |
|
 |