|
Právě je ned 11. kvě 2025 5:02:11
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Zobrazit nepřečtené příspěvky
Autor |
Zpráva |
jirin.sv
|
Napsal: pon 12. led 2009 22:11:19 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: sob 03. lis 2007 12:18:08 Příspěvky: 2078 Bydliště: Rosice
|
inkvizitorr píše: je to přesně tak, začínali sme s dvěma banditama a jednim triumphem a letos pojedem ve složení bandit, tuono, gsx a na některý závody triumph a fazer (dobrá slátanina motorek)  ... holt sehnat na závodění jenom lidi s konkrétnim bajkem neni žádná sranda... Tak o ty motorky zas tak nejde, jde spíš o partu lidí, co se v tomto případě motají kolem fóra suzukibandit a stejně jako u suzukisv 
_________________ Jawa 555 >> Simson S51 >> ČZ 471 >> SV 650 N >> SF 848 http://suzukisv.cz/gallery/main.php?g2_itemId=130 –– Moje gallerka
|
|
Nahoru |
|
 |
inkvizitorr
|
Napsal: úte 13. led 2009 1:31:41 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: stř 02. led 2008 16:13:22 Příspěvky: 184 Bydliště: Zdiby
|
jirin.sv píše: Tak o ty motorky zas tak nejde, jde spíš o partu lidí, co se v tomto případě motají kolem fóra suzukibandit a stejně jako u suzukisv  no nebudem si nalhávat že tak trochu jde i o kategorii páč mezi supersportama a superbikama se těžko budeš probíjet někam nahoru, tam je moc velká tlačenka těch co opravdu uměj a jezdit furt poslední k motivaci moc nepřidá. mezi nakedama ale můžeš i vylézt na bednu což je super pocit  no i když v posledním brně sme na naháčích zajeli 21 místo celkově z 64 týmů což myslim taky neni zlý 
_________________ doba je temná ...
|
|
Nahoru |
|
 |
ewans
|
Napsal: úte 13. led 2009 8:59:25 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: čtv 29. lis 2007 22:16:38 Příspěvky: 1460 Bydliště: Těšany
|
inkvizitorr píše: jirin.sv píše: Tak o ty motorky zas tak nejde, jde spíš o partu lidí, co se v tomto případě motají kolem fóra suzukibandit a stejně jako u suzukisv  no nebudem si nalhávat že tak trochu jde i o kategorii páč mezi supersportama a superbikama se těžko budeš probíjet někam nahoru, tam je moc velká tlačenka těch co opravdu uměj a jezdit furt poslední k motivaci moc nepřidá. mezi nakedama ale můžeš i vylézt na bednu což je super pocit  no i když v posledním brně sme na naháčích zajeli 21 místo celkově z 64 týmů což myslim taky neni zlý  Asi na tom neco bude,budem litat v nakedech me se to vic libi Myslis ze SVS by soupli taky mezi supersporty dyz nema kapoty?
_________________ Cz 175-Suzuki GSF Bandit 400-Sv 650 02N Gsxr 1000 K5
|
|
Nahoru |
|
 |
jirin.sv
|
Napsal: úte 13. led 2009 10:42:57 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
ewans píše: Myslis ze SVS by soupli taky mezi supersporty dyz nema kapoty? No letos v nakedech byly Fazery, takže by SVS mělo taky patřit do nakedu. Ale zas je fakt, že fazery mají narozdíl od SVS klasická řidítka. Ale i tak by asi patřili do naked 
_________________ Jawa 555 >> Simson S51 >> ČZ 471 >> SV 650 N >> SF 848 http://suzukisv.cz/gallery/main.php?g2_itemId=130 –– Moje gallerka
|
|
Nahoru |
|
 |
SV Mušketýr
|
Napsal: úte 13. led 2009 11:10:45 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: pát 23. lis 2007 10:06:20 Příspěvky: 163 Bydliště: Praha
|
jirin.sv píše: ewans píše: Myslis ze SVS by soupli taky mezi supersporty dyz nema kapoty? No letos v nakedech byly Fazery, takže by SVS mělo taky patřit do nakedu. Ale zas je fakt, že fazery mají narozdíl od SVS klasická řidítka. Ale i tak by asi patřili do naked  Myslím že to tady už napsal Inkvizitor, SV patří do nakedu a je jedno jestli to je SV, nebo SVS. Ve Dvouvál Naked loni nebo předloni jezdilo jedno starší SV650S a na hlavní stránce je o tom i článek. 
|
|
Nahoru |
|
 |
Nejt
|
Napsal: úte 13. led 2009 13:26:10 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: úte 20. lis 2007 17:28:08 Příspěvky: 3115 Bydliště: AMD Brno
|
SVS je stopro naked... ale borci, vyčkejte, ve hře je hlavně CEC 2, o čemž ještě moc nevíme, takže pak se budem bavit, co dál, na kterou kategorii se zaměřit apod.. Pokud by byly poměry podobné jako v obyč. CEC (což ale pochybuju, jinak by to pozbylo smyslu, i když kdo ví, třeba je rozdíl jen v počtu a délce závodů), pak by určitě stálo za to uvažovat spíš nad naked třídou, a to už by ta SV(S) smysl měla (vyznáme se v nich, cenově dostupný apod.). Jinak jak řekl Jiřin, primárně jde o lidi, co se motaj kolem fóra a ne o SV. Sám jsem zvědavej, je ale fakt, že pouštět se do soutěže s tím, že je jasný, že si ani neškrtnem, asi taky není úplně sensible.
_________________ fechtl > SV 650S 99 > SV 650S K3 > Pyčolet > Pyčolet dvojka
|
|
Nahoru |
|
 |
Kawa
|
Napsal: úte 13. led 2009 16:18:38 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: stř 21. lis 2007 9:42:22 Příspěvky: 2620 Bydliště: Štatl
|
Neith píše: SVS je stopro naked... ale borci, vyčkejte, ve hře je hlavně CEC 2, o čemž ještě moc nevíme, takže pak se budem bavit, co dál, na kterou kategorii se zaměřit apod.. Pokud by byly poměry podobné jako v obyč. CEC (což ale pochybuju, jinak by to pozbylo smyslu, i když kdo ví, třeba je rozdíl jen v počtu a délce závodů), pak by určitě stálo za to uvažovat spíš nad naked třídou, a to už by ta SV(S) smysl měla (vyznáme se v nich, cenově dostupný apod.). Jinak jak řekl Jiřin, primárně jde o lidi, co se motaj kolem fóra a ne o SV. Sám jsem zvědavej, je ale fakt, že pouštět se do soutěže s tím, že je jasný, že si ani neškrtnem, asi taky není úplně sensible. Myslím,že v tomto případě se vyplatí být realistou a radovat se třebas "jen" z 1. dojetého závodu,bez pádu... Ono,nevím,kdo z vás jel kolik na okruhu za sebou - já měl v 1 den 2 jízdy,mezitím 30 min. pauzu.A na rovinu - měl jsem toho plný brejle....takže uvažovat o nějakém "úspěchu" zdá se mně předčasné. Pokud úspěch se dostaví,budu příjemně překvapen.Já osobně to beru jako možnost si řádně zajezdit,naučit se další věci....atd...,další zkušenosti....A po nějakém(aspoň 1) odjetém(dojetém?) závodě začít teprv uvažovat o nějakém úspěchu.... Pokud se to teda vůbec dohouká..... 
_________________ Jawa 350,Kawa GPZ 500S,Kawa ZZR 600,Kawa ZX-6,Suza SV 1000S K3,Suzanka SV1000S K7 + Pyčoletka K5,Suzan SV1000S K7, Aprilia RSV 1000R
|
|
Nahoru |
|
 |
ewans
|
Napsal: úte 13. led 2009 17:00:28 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Kawa-Souhlas,budem radi dyz dojedem,trenovani nejsme nikdo,letos musime zacit Neith:Su zvedavej jaky ty pravidla budou,ale ja bych byl pro tu naked tridu,mensi konkurence....a pokud tam muze i S,tak by to melo vyhovovat kazdymu...
|
|
Nahoru |
|
 |
Nejt
|
Napsal: úte 13. led 2009 17:44:06 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
No možná jsem se nepřesně vyjádřil... nemyslím na žádnou bednu nebo tak proboha! Ale stejně tak nepůjdem do kategorie zabijáků.. asi tak. S tím dojetím to je jasný, ta pravěpodobnost pádu je obrovská. Je potřeba tomu přizpůsobit výbavu "první pomoci" jako náhr. přepákování, páčky, padáky na rámu, šavlích i zadní vidlici apod. Když se motorka nerozkutálí, tak by ten pád měla přežít v pohodě.
|
|
Nahoru |
|
 |
ewans
|
Napsal: úte 13. led 2009 19:50:41 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Neith píše: No možná jsem se nepřesně vyjádřil... nemyslím na žádnou bednu nebo tak proboha! Ale stejně tak nepůjdem do kategorie zabijáků.. asi tak. S tím dojetím to je jasný, ta pravěpodobnost pádu je obrovská. Je potřeba tomu přizpůsobit výbavu "první pomoci" jako náhr. přepákování, páčky, padáky na rámu, šavlích i zadní vidlici apod. Když se motorka nerozkutálí, tak by ten pád měla přežít v pohodě. To mas pravdu.Padaky na vidlicich poberou hodne,na ramu to vetsinou mame,ale dela mi starost esi budem zavodit na Sv tak co s tim sirokym chladicem,ten to obsere dycky  .nahradni packy se koupej,to je minimalni investice,horsi to bude s tim prepakovanim,asi si to nechame udelat co Jimbo Chces zavodit s kapotama nebo bez?Dyz sis uz zvykl na tu tvou mrdku tak z5 na Sv se ti nechce co
|
|
Nahoru |
|
 |
Nejt
|
Napsal: úte 13. led 2009 20:54:44 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
ewans píše: horsi to bude s tim prepakovanim,asi si to nechame udelat co Jimbo No samozřejmě! Cos myslel? Jinak chladiče bych se zas tak nebál, mě to padáky pobraly úplně v klidu a to mám K3, kde je ještě ten širší typ. Záleží na délce padáků, ale ty by se asi taky nechaly udělat u nějakého šikuly akorát na moto. A co se kapot týče, pochopitelně bych nejraději jezdil na něčem takovým, ale SVS mi samozřejmě nijak nevadí.. jenom na hrazdě bych měl asi problém. Ale tak pokud bychom jeli naked - hypotetická situace v týmu jedno SVN a SVS... a není co řešit, záleží, kdo pojede.
|
|
Nahoru |
|
 |
jirin.sv
|
Napsal: stř 14. led 2009 0:28:50 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Neith píše: Jinak chladiče bych se zas tak nebál, mě to padáky pobraly úplně v klidu a to mám K3, kde je ještě ten širší typ. Záleží na délce padáků, ale ty by se asi taky nechaly udělat u nějakého šikuly akorát na moto. Esková verze má chladič chráněný určitě lépe – prvně musí křupnout polokapota a až pak jde na řadu chladič  . Můj bohužel při pádu pecku dostal, ale naštěstí to přežil bez toho aby tekl 
|
|
Nahoru |
|
 |
Nejt
|
Napsal: stř 14. led 2009 1:52:13 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
No mě ty padáky ochránily i kapotu, o zem se opřel jen blinkr, takže k poškození chladiče chybělo fakt dost. Tyhle padáky hodit na Nko, tak poskytnou úplně stejnou ochranu. Přemýšlím, že je nakonec ani neprodám a nechám si je pro SV-RS (Racing Special), pokud by se stavěl. Stejně jsou po pádu a mají trochu obroušený slider, takže po nich v bazaru asi velká poptávka nebude, ale jsou stopro funkční a tady by byly echt užitečné.
|
|
Nahoru |
|
 |
Park
|
Napsal: čtv 15. led 2009 13:13:57 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Cau, jj myslenka je to zajimava a musim rict, ze to je jen o prioritach. Penez na sezonu je to dost, ale kdyz to clovek vezme kolem a kolem tak by dal to same ne-li vic na volnych jizdach. Pokud mate letos v planu navstevu okruhu tak doporucuju Motoskolu-terminy uz jsou tady na webu take EYBIS Letosni termin v Brne bude 6.-8.7.2009, bohuzel se to presne kryje s CEC v Moste, ale po lonsku jen doporucuji vice zde http://www.eybis.com/cgi-bin/list_all_e ... anguage=ENpokud by jste se chtel kdokoliv zeptat na neco kolem okrkuhu ptejte se
_________________ Suzuki TS 50, Yamaha DT 80, Cagiva Freccia 125 C 12R, Suzuki SV 650 S
|
|
Nahoru |
|
 |
ewans
|
Napsal: pát 16. led 2009 17:53:55 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Park píše: Cau, jj myslenka je to zajimava a musim rict, ze to je jen o prioritach. Penez na sezonu je to dost, ale kdyz to clovek vezme kolem a kolem tak by dal to same ne-li vic na volnych jizdach. Pokud mate letos v planu navstevu okruhu tak doporucuju Motoskolu-terminy uz jsou tady na webu take EYBIS Letosni termin v Brne bude 6.-8.7.2009, bohuzel se to presne kryje s CEC v Moste, ale po lonsku jen doporucuji vice zde http://www.eybis.com/cgi-bin/list_all_e ... anguage=ENpokud by jste se chtel kdokoliv zeptat na neco kolem okrkuhu ptejte se Co te na motoskole presne nauci?ja mam z toho dojem ze te tam nenauci nic,nejlepsi je proste jezdit a jezdit az se to naucis.Byl ste nekdo na motoskole?Poucte me jak to tam chodi a co vam to da a kolik vas to stalo:-)
|
|
Nahoru |
|
 |
inkvizitorr
|
Napsal: pát 16. led 2009 18:34:01 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
ewans píše: Co te na motoskole presne nauci?ja mam z toho dojem ze te tam nenauci nic,nejlepsi je proste jezdit a jezdit az se to naucis.Byl ste nekdo na motoskole?Poucte me jak to tam chodi a co vam to da a kolik vas to stalo:-) absolvoval sem jí jednou ještě s ondrou lelkem, co tě naučí.... no vysvětlí ti stopu, jak najíždět do zatáček, kdy a jak začít brzdit, bla, bla, bla.... všechno je to dobrý, ale je tam na jednoho vysvětlujícího děsná tlačenka, takže třetí za "školitelem" už jede stopu blbou a opisuje chyby od toho před sebou i když se pak na jedno kolo vyměněj.... já spíš bych doporučoval vydat se třeba na volný, tam dycky někoho kdo to má najetý uženeš aby tě dvě, tři kola ved... ukáže ti stopu, brzdný body, kde řadit, nájezdovou rychlost do zatáček atd.... no ale co si budem řikat, je to halvně o tom JEZDIT!!!! 
|
|
Nahoru |
|
 |
ewans
|
Napsal: pát 16. led 2009 19:50:12 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
inkvizitorr píše: ewans píše: já spíš bych doporučoval vydat se třeba na volný, tam dycky někoho kdo to má najetý uženeš aby tě dvě, tři kola ved... ukáže ti stopu, brzdný body, kde řadit, nájezdovou rychlost do zatáček atd.... no ale co si budem řikat, je to halvně o tom JEZDIT!!!!  Sdilim stejny nazor 
|
|
Nahoru |
|
 |
Jindra
|
Napsal: pon 19. led 2009 9:59:34 |
|
 |
záklaďák |
|
ewans píše: inkvizitorr píše: ewans píše: já spíš bych doporučoval vydat se třeba na volný, tam dycky někoho kdo to má najetý uženeš aby tě dvě, tři kola ved... ukáže ti stopu, brzdný body, kde řadit, nájezdovou rychlost do zatáček atd.... no ale co si budem řikat, je to halvně o tom JEZDIT!!!!  Sdilim stejny nazor  mam podobnej nazor... ale slysel sem dost hroznou vec ktera by byla duvodem prihlasit se do CEC2... do CMN prospeed cupu a kdo vi ceho vseho jeste! Protoze sem slysel ze volna jizda v moste bude letos stat us 800kč! Nevite nekdo co je na tom pravdy? treba je to jen drb... doufam! 
|
|
Nahoru |
|
 |
inkvizitorr
|
Napsal: pon 19. led 2009 17:10:11 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Jindra píše: sem slysel ze volna jizda v moste bude letos stat us 800kč! Nevite nekdo co je na tom pravdy? treba je to jen drb... doufam!  jj, je to tak 
|
|
Nahoru |
|
 |
Jimbo
|
Napsal: pon 19. led 2009 18:09:31 |
|
 |
Moderátor |
 |
Registrován: pon 11. úno 2008 16:10:09 Příspěvky: 3868 Bydliště: Újezd u Brna
|
Tak to je drsný, to máte dražší než my v Brně Jak dloho trva jedna jízda?
_________________ Jawa 21 -> Jawa 50 mosquito -> Cagiva mito EV 125 -> Cagiva River F600 -> Suzuki SV 650s K2 -> Suzuki GSX-R 1000 K3 -> Honda CRF 250R K9
|
|
Nahoru |
|
 |