|
Právě je ned 11. kvě 2025 4:57:52
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Zobrazit nepřečtené příspěvky
Autor |
Zpráva |
Shorty
|
Napsal: sob 24. led 2009 17:20:56 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: sob 24. kvě 2008 23:42:46 Příspěvky: 1804 Bydliště: Štěchov
|
Neith píše: Jinak bychom se mohli zas pokusit o ty motokáry, kdo by chtěl... to už ale necháme na privat deal. No ty motokáry by taky nebyli marný, trochu si zablbnout 
_________________ Začalo to 05 jednoskokem -> potom dlouho ČZ 175 -> pak modré SV650S -> a teď eruška
|
|
Nahoru |
|
 |
jirin.sv
|
Napsal: čtv 30. dub 2009 0:33:11 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: sob 03. lis 2007 12:18:08 Příspěvky: 2078 Bydliště: Rosice
|
Tak jsem se byl předevčírem podívat na CEC2 a musím říct, že se mi to moc líbilo  Jinak se musím přiznat, že mě už od loňska, tak trochu nahlodává myšlenka okruhového ježdění. Po první závodu je to hlodání ještě silnější. Na podzim jsem se rozhodoval nad koupí okruhovky vs. veterána. Tehdy dostal přednost veterán  . Zatím je to hodně ve hvězdách, ale teoreticky bych se chtěl do nějakého okruhového ježdění pustit. Vzhledem k tomu, že jsem naprostej zelenáč, tak bych nejradši začal na nějaké šestce, max 750 – litr bych určitě nezvládl. Co ve mě hlodá ještě víc, je ale to, že jsem na CEC2 neviděl ve startovním poli jediné SV  . Mířím tímto otázku na místní střelce co si myslí o tomhle pošetilém snu (okruhovka z SV)  ? Moje představa by byla splašit starej model SV a vzhledem k mé oblibě nahaté verze právě naháče (pro případnej start v NAKED třídě). Světe div se bych okruhovku upravil – dostala by určitě laďák, uvažoval bych o USD předku, lepších brzdách, tlumiči řízení, přepáčku, .... Má cenu se do tohodle puzzle skládání a ladění pouštět nebo radši sáhnout po postarším SRADovi 600? Jak jsem psal, je to v hodně teoretické rovině – pokud by se něco uskutečnilo, tak nejdříve na podzim – zima letos...
_________________ Jawa 555 >> Simson S51 >> ČZ 471 >> SV 650 N >> SF 848 http://suzukisv.cz/gallery/main.php?g2_itemId=130 –– Moje gallerka
|
|
Nahoru |
|
 |
Nejt
|
Napsal: čtv 30. dub 2009 0:38:00 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: úte 20. lis 2007 17:28:08 Příspěvky: 3115 Bydliště: AMD Brno
|
No, je to pošetilý plán, co jiného jsi ode mě čekal  ... nasypeš do toho fúru židovin a stejně to nebude ono. SV na okruhu nebude nikdy moc konkurenční, leda litr, ale tady když si to spočítám mi finančně pořád přinde lepší koupit něco sportovnějšího a doladit už jen detaily. "Litra bych určitě nezvlád"...  ach jo, furt stejná písička, rozmlouvat to už ale nikhomu nebudu. Jinak 1 litrový SV stopro pojede CEC zítra (nebo dneska vlastně... prostě ve čtvrtek). Viděl jsem ho tam stát v padocku v upravě na okruhej speciál (přelepený hlavní a brzdový světlo americkou páskou  )
_________________ fechtl > SV 650S 99 > SV 650S K3 > Pyčolet > Pyčolet dvojka
|
|
Nahoru |
|
 |
jirin.sv
|
Napsal: čtv 30. dub 2009 0:43:09 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Nejt píše: Jinak 1 litrový SV stopro pojede CEC zítra (nebo dneska vlastně... prostě ve čtvrtek). Viděl jsem ho tam stát v padocku v upravě i na okruhej speciál (přelepený hlavní a brzdový světlo  ) Tak to je fakt racingová úprava  Trochu mě trochu inspirovala tahle bandaska:  Nevím jestli na ní nejede nám známý Inkvizitorr  . Myslím se tady o stavbě něčeho takového zmiňoval 
_________________ Jawa 555 >> Simson S51 >> ČZ 471 >> SV 650 N >> SF 848 http://suzukisv.cz/gallery/main.php?g2_itemId=130 –– Moje gallerka
|
|
Nahoru |
|
 |
Nejt
|
Napsal: čtv 30. dub 2009 0:43:47 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Jinak jsem dneska koukal na treninky a jde z toho až "hrůza", jací profíci tam valí... je to fakt parádní atmosféra, jako nějaký oficiální podnik SBK. Prostě radost to sledovat všechno (dění v paddocku, koukání na treninky apod.). Dokonce tam měl nějakej tým vlastní kamion s obrovským nápisem Yamaha Racing Team nebo tak něco... jsem se málem posral. Zítra mě snad vynde čas omrknout i závod, musím ale doštelovat laminátky, ať se můžu večer ve volných taky projet.
|
|
Nahoru |
|
 |
jirin.sv
|
Napsal: čtv 30. dub 2009 0:45:57 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Nejt píše: No, je to pošetilý plán, co jiného jsi ode mě čekal  ... nasypeš do toho fúru židovin a stejně to nebude ono. SV na okruhu nebude nikdy moc konkurenční, leda litr, ale tady když si to spočítám mi finančně pořád přinde lepší koupit něco sportovnějšího a doladit už jen detaily. "Litra bych určitě nezvlád"...  ach jo, furt stejná písička, rozmlouvat to už ale nikhomu nebudu. Jinak mě to láká nejen kvůli ježdění, ale i kvůli vrtání se v motorce a laďení – toho si u svých ostatních sériovek moc neužiju a ani užívat nechci  . Je mi jasné, že na okruhu SV nebude zas tak stíhat, nejde přece o to vyhrát, ale zúčastnit se ne  ?
|
|
Nahoru |
|
 |
jirin.sv
|
Napsal: čtv 30. dub 2009 0:49:07 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Neith> Tak „klasickej“ CEC už je opravdu někde jinde. Jsem zvědavej na porovnání časů CEC2 × CEC. Když už bych se měl někdy něčeho účastnit, tak CEC2. Jinak škoda, žes teď závody nejel – se svými časy by ses určitě velmi dobře uplatnil  .
|
|
Nahoru |
|
 |
Nejt
|
Napsal: čtv 30. dub 2009 0:58:51 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Jel bych hnedka, pěkně mě to sere, když jsem viděl ty tabulky nej časů... ale dokud nebudou dokončený úpravy na machně, nechcu to moc riskovat, orig. dílů je prostě věčná škoda. A taky momentálně nemám s kým. Každopádně mooožná mi to klapne ještě letos na brněnský match v srpnu s jedním borcem. Jinak Prospeed a další agentury pořádají další závody, chtěl jsem jet i ČMN cup v Brně, ale je to dva dny před státnicema a na to seru. Možná ale pojedu toto http://actionbookers.cz/site/index.php?option=com_attend_events&task=view&id=4&Itemid=26Cena je bezvadná (ve výsledku levnější než volný), je v tom trasponder, co víc chtít?? BTW. co víš o mých časech?? Nikde jsem se tu o nich nezmiňoval. 
|
|
Nahoru |
|
 |
jirin.sv
|
Napsal: čtv 30. dub 2009 1:10:08 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Nejt píše: Jel bych hnedka, pěkně mě to sere, když jsem viděl ty tabulky nej časů... ale dokud nebudou dokončený úpravy na machně, nechcu to moc riskovat, orig. dílů je prostě věčná škoda. Tak to určitě, stačí nějakej kontakt nebo přetáhnutej plyn a motorku máš na kousky  ... Právě proto bych i svoje okruhový ježdění chtěl motorku, kterou můžu bez nějakých větších obav roztřískat  . Pokud by se ti podařilo jet další CEC2, tak jsem hodně zvědavej na výsledky a třebas bych ti tam nabouchal i nějaký pěkný fotky  .
|
|
Nahoru |
|
 |
ewans
|
Napsal: čtv 30. dub 2009 1:26:07 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: čtv 29. lis 2007 22:16:38 Příspěvky: 1460 Bydliště: Těšany
|
Nejt píše: Jel bych hnedka, pěkně mě to sere, když jsem viděl ty tabulky nej časů... ale dokud nebudou dokončený úpravy na machně, nechcu to moc riskovat, orig. dílů je prostě věčná škoda. A taky momentálně nemám s kým. Každopádně mooožná mi to klapne ještě letos na brněnský match v srpnu s jedním borcem. Jinak Prospeed a další agentury pořádají další závody, chtěl jsem jet i ČMN cup v Brně, ale je to dva dny před státnicema a na to seru. Možná ale pojedu toto http://actionbookers.cz/site/index.php?option=com_attend_events&task=view&id=4&Itemid=26Cena je bezvadná (ve výsledku levnější než volný), je v tom trasponder, co víc chtít?? BTW. co víš o mých časech?? Nikde jsem se tu o nich nezmiňoval.  To vypada lakave-jak je to s placenim-plati se az na miste nebo dopredu prevodem?Debilni otazka,ale co je transponder?
_________________ Cz 175-Suzuki GSF Bandit 400-Sv 650 02N Gsxr 1000 K5
|
|
Nahoru |
|
 |
Nejt
|
Napsal: čtv 30. dub 2009 1:43:46 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Zatím nic nevím, transpondér je nejpřesnější forma měření času na kolo... prdnou ti vysílač na machnu, přijímač na cílovku a změří ti to přesně každý projetý kolo, na konci dostaneš svůj výpis. V ruce budeš mít prostě relevantní a věrohodný důkaz o svých výkonech (žádný měření podle slunečních hodin apod.).
|
|
Nahoru |
|
 |
Pšán
|
Napsal: čtv 30. dub 2009 7:29:16 |
|
 |
záklaďák |
|
jirin.sv píše: Nejt píše: Jinak 1 litrový SV stopro pojede CEC zítra (nebo dneska vlastně... prostě ve čtvrtek). Viděl jsem ho tam stát v padocku v upravě i na okruhej speciál (přelepený hlavní a brzdový světlo  ) Tak to je fakt racingová úprava  Trochu mě trochu inspirovala tahle bandaska:  Nevím jestli na ní nejede nám známý Inkvizitorr  . Myslím se tady o stavbě něčeho takového zmiňoval  ..jj,máš recht,je to Inkviz na Tlusté Bertě.. ..závody byly fajn.. 
|
|
Nahoru |
|
 |
jirin.sv
|
Napsal: čtv 30. dub 2009 9:30:52 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Pšán píše: ..jj,máš recht,je to Inkviz na Tlusté Bertě.. ..závody byly fajn..  Jo závody byly fajn, jinak v paddocku jsem zahlídl i „Bandit pičo“ SV BTW na CEC2 byla k vidění už skoro hotová ČZ 455  ewans píše: To vypada lakave-jak je to s placenim-plati se az na miste nebo dopredu prevodem?Debilni otazka,ale co je transponder? Funkci transpondéru popsal Neith, já dodávám foto  Příloha:
transponder.jpg [ 69.77 KiB | Zobrazeno 3292 krát ]
|
|
Nahoru |
|
 |
Pšán
|
Napsal: čtv 30. dub 2009 17:16:43 |
|
 |
záklaďák |
|
..pokud myslíš nálepku na předním blatníku,tak tos koukal na moji kozu.. 
|
|
Nahoru |
|
 |
jirin.sv
|
Napsal: čtv 30. dub 2009 17:22:30 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Pšán píše: ..pokud myslíš nálepku na předním blatníku,tak tos koukal na moji kozu..  Já vím, že je tvoje, tak právě říkám, že jsem na ni koukal  . Moje ČZ o kousek dál za BOXem 18 (u Hayabusy – nevím jestli nebyla SLUGIho  )
|
|
Nahoru |
|
 |
Nejt
|
Napsal: čtv 30. dub 2009 20:27:09 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Tak CECky proběhly, bylo to moc hezký, dojel jsem ještě za sucha a tepla a za nedlouho přišla brutální bouřka se vším, co k takové bouřce patří... takže přezouvání, safety cary, držkopády... paráda, bylo to o to zajímavější a bavilo mě to všechno pozorovat. Úroveň je fakt psycho, všude miliarda vybavení, techniků apod... prostě profi zázemí. Déšť nedéšť, borci valili časy kolem 2:35 jako by se nechumelilo. Na tohle bych si prostě netroufl.
|
|
Nahoru |
|
 |
Shorty
|
Napsal: čtv 30. dub 2009 21:29:24 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Též se mi to líbilo, na CEC jsem byl poprvé, takže jsem fakt koukal na tu úroveň. Jedou tam všichni fakt dobře, není tam nikdo nějak extrémně slabej. A i za mokra lítali pořád rychle jak bejci.
_________________ Začalo to 05 jednoskokem -> potom dlouho ČZ 175 -> pak modré SV650S -> a teď eruška
|
|
Nahoru |
|
 |
Pšán
|
Napsal: čtv 30. dub 2009 23:17:58 |
|
 |
záklaďák |
|
jirin.sv píše: Pšán píše: ..pokud myslíš nálepku na předním blatníku,tak tos koukal na moji kozu..  Já vím, že je tvoje, tak právě říkám, že jsem na ni koukal  . Moje ČZ o kousek dál za BOXem 18 (u Hayabusy – nevím jestli nebyla SLUGIho  ) ..Slugiho Buzna to asi nebyla..sice tam dorazil,ale byl rád,že chodí.. ..vystřelená plotýnka,skříplý nerv a operace na obzoru..
|
|
Nahoru |
|
 |
Dawe02
|
Napsal: pát 01. kvě 2009 20:09:56 |
|
 |
záklaďák |
|
jirin, Nejt > kluci urcite do tech okruhovek skocte. Vite uz oba co to obnasi a urcite to nejak ufinancujete. TY akce od http://actionbookers.cz/ na 18-20. kvetna jsou velmi zajimave, do ted tu neco podobneho chybelo. Jednodenni akce s treningy, kvaldou, zavodem a open pitlane za takvou cenu...to je vec o ktere se nam pred dvema rokama vubec nesnilo. Za podobne penize bylo mozne nahodne sehnat nedelni odpoledne s open pitlane a to clovek musel umet dost dobre ukecavat agentury a jel na blind. Ani ta celkova 3 denni akce neni vubec spatna, muzete velmi dobre potrenovat! S Kubou Smrzem ma clovek jedinecnou sanci porychlit Nejte. Pokud jsi tak dobry jak jsi rikal, pak nemas uz moc jinych moznosti, sam uz moc nezrychlis. Pokud nekdo uvazujete o actionbookers, pak mi napiste, zkusim jeste nejakou extra slevicku. Ale rozhodne doporucuju! Nejt> Citace: el bych hnedka, pěkně mě to sere, když jsem viděl ty tabulky nej časů... Hele Nejte, to je hodne zavadejici ty casy. Musis si uvedomit ze jezdis na uplne plne trati a kolem tebe je 64 stroju spise horsi vykonosti - mluvim o CEC2. Navic musis to vydrzet jet dve hodinky No nejlepsi bude, kdyz propriste uz oba dva budete vedle v boxu a zavodit s nama. 
|
|
Nahoru |
|
 |
Shorty
|
Napsal: pát 01. kvě 2009 20:50:33 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Zdarec Dawe, tak gratuluju k vítězství na CEC2, příště se snad přijedu na vás už podívat... K okruhovýmu ježdění, též bych rád jezdil a drandil na okruhu, ale bohužel to jediný, kvůli čemu to nejde jsou finance. 2 motorky utáhnout zaráz nejde jako študák, snad někdy v budoucnu. Takže zatím to jde jen na volný se sériovou motorkou. Ale každej si tím musí asi projít 
|
|
Nahoru |
|
 |