Právě je pát 01. lis 2024 2:12:59

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 115 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: SV650 CUP!!! Let's race
Nový příspěvekNapsal: úte 25. lis 2008 13:00:10 
záklaďák

sting píše:
co vim o praze tak 10 esvecek co se zname by podle me nebyl zadnej problem to naplnit jen otazka lidi kdo by nebyl zagorka ja bych byl pro... podle me by to byla nehorazna prdel kdyz jsou to stejny strojovny

ja si taky myslim ze by to bylo fakt zajimavy!litry i sespadiny dohromady a jen vysledky rozdelit do dvou skupin,coz?... kdo by do toho jeste sel?! Mylslel sem ze dvouval den vynecham ale takhle by me to fakt lakalo!

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: sob 29. lis 2008 12:54:03 
záklaďák

tak to vypada ze moc zajemcu o zavod esvecek v ramci dvouval dne tu moc neni,co? :shock:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 01. pro 2008 0:27:49 
Administrátor

viewtopic.php?f=45&t=641

hlavne ze tady kazdej byl pro a pak kdyz nekdo jako nikotyn prijde kdo to ma prakticky zorganizovany a jediny co vsem vadilo byla cena a tady kde to vyjde za hubicku a jen jsou potreba lidi tak nikdo nic docela zajimavy

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 01. pro 2008 16:11:53 
záklaďák

Ja treba dnes dal vypoved, takze resim praci a penize. Pokud to vyjde tak samo, ze jedu.
Proto zatim nechci psat ze jedu. Proste jeste nevim. Jinak souhlasim, ze je to bezkonkurencni a nikotynovi smekam.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 01. pro 2008 18:35:25 
Moderátor

Mno ja se do toho taky neangažuju, páč budu mít na krku bakalářku a státnice....

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 01. pro 2008 21:20:42 
záklaďák

kurva to je skoda... kdyby se tu tak podarilo najit lidi kery by do toho sli!stacilo by 15 esvecek a jedem! Takze timto zadam vsechny kdo to prectou at tuhle myslenku rozsiri mezi sirsi rady esveckaru! Kdo znate kohokoliv s esveckem dejte mu vedet! Poslete to do sveta a nerikejte mi ze vsichni nemate praci nebo dokoncujete skolu ;)

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 01. pro 2008 22:00:42 
záklaďák

Myslím si, že většina ze studentů na to asi nebude mít peníze. Nabídka je to dobrá, o tom není řeč, ale 3000Kč je pro někoho z jara dost. Jiné by to bylo uprostřed prázdnin, kdy jsou už nějaké prašule vydělaný na brigádě.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 01. pro 2008 23:23:17 
záklaďák

Shorty píše:
Myslím si, že většina ze studentů na to asi nebude mít peníze.

Tak to neni jenom pro studenty, já student nésu a taky na to nemám. Možná eště Brno. ale Most je unreal....

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: úte 02. pro 2008 9:58:07 
záklaďák

njn,ono to VŠE JE o penězích.nejsem student,vydělávám.ale vzhledem k nákladům na bydlení(hypotéka) taky tak nějak nemám minimálně 3 litry,abych nyní mohl říct - jedu.možná v čase závodu love budou,ale to nevím předem,nemám věšteckou kouli.mimo jiné se mně nechce nyní zalepit prachy a pak díky nevyzpytatelnému pičasí dřepět doma na prdeli.to si radši kačky ušetřím a projedu je za benál,až se ráno vzbudím a bude hezky.navíc se mně na rovinu ani moc nece třepat po našich qalitních silnicích do Mostu,tam pak nedejbože závodit a cesta zpět.do Mostu jsem jsem v minulosti jezdil na závody trucků a na rovinu mě místní poměry nenadchly natolik,abych tam někde kempil s motkou.ještě je možnost dodávky,nacpat tam mašinu - ale to zase zvyšuje náklady na celý "závod".souhlasím - nápad to je velmi dobrej,ale chápu,že ne všichni se do toho hrnou.
pokud někdo "nechápe",že někteří z nás na to nemají kačky,je mi ho upřímně líto a přál bych mu někdy dostat se do finanční krize,pak možná pochopí......

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: úte 02. pro 2008 14:07:02 
záklaďák

Presne tak!!Ti co to nechapou jsou vetsinou jeste doma u rodicu a nevedi co to je se starat sam o sebe....a druzi maji zase treba super job a je jim to sumak, ale kolik takovejch lidi je...Presne jak pises, mam taky barak na krku(ale v zadnem pripade si nestezuji!) a musi clovek rozvazovat co je pro nej priorita....

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: úte 02. pro 2008 22:53:34 
Moderátor

sting píše:
http://suzukisv.cz/forum/viewtopic.php?f=45&t=641

hlavne ze tady kazdej byl pro a pak kdyz nekdo jako nikotyn prijde kdo to ma prakticky zorganizovany a jediny co vsem vadilo byla cena a tady kde to vyjde za hubicku a jen jsou potreba lidi tak nikdo nic docela zajimavy

ty jsi jelito... proti je daleko víc aspektů a to psal i kawa...

Platit to předem a nevědět jaký bude počasí a jestli je na kokot.
platit to předem a vlastně na dobrý slovo je taky na kokot.
Cesta z jihu moravy někam do pepíkova na konec světa je úmorná, takže takovej vejlet sežere nejmíň celej víkend.
No a konec konců za 3000 si udělám luxusní výlet na ještě luxusnější zatáčky a pojedu až bude hezký počasí a až se to zrovna mě bude hodit.
To co mě k tomu táhne je ale závod,a chválím nykotýna že něco takovýho organizuje, je to fajn, škoda jen těch podmínek, ale je mi jasný že to jinak nejde...

No a ten nejdůležitější problém... příští týden už nebudu mít SV...

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: úte 02. pro 2008 23:19:38 
záklaďák

kurva drat :roll: vypada to ze neuspeju! Zatim zadna ovecka do stada esvecek na dvouval den nepribyla a ja si tak rikam ze tohle asi fakt nevyjde! Skoda... snaha byla! 3000 sou urcite prachy ktery sou znat ale ja se na to hosi divam od me posleni nehody v provozu tak ze radsi zaplatim treba litr nebo dva nebo i tri za svezeni v ramci volnych jizd apodobnych akci na okruhu a silenie se tam vyblbnu nez abych platil benzin (kterej byl v lete fakt neunosne drahej) a najizdel stovky drahejch kilometru a projel se poradne po dobrejch silnicich jen minimalni cast z tech stovek kilometru :( a jeste u toho riskoval ze mi zas nekdo neda prednost nebo neco podobnyho! Motorka je kurevsky drahej konicek a tri tisice sou pro me priblizne 7% celkovejch nakladu na provoz jedne sezony takze at se na me nikdo nezlobi ale za takovej zazitek to neni zas tolik?!?Mnohem vic penez proprcam za benzin ktrej vyjezdim na rozmlacenejch silnicich na kterejch mam z vyjizdky tak akorat H**NO! Proto se snazim premistit na okruh kde je jezdeni sice drazsi ale vyuzijes plny potencial stroje a kazda vterina stravena na okruhu je stravena na plno!

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 03. pro 2008 1:28:49 
záklaďák

Jindro zlob se na mě nebo ne, ale ty už seš fakt asi mimo.... Už je tu stokrát napsany že to neni JEN o penězích. I když zrovna pro mě hrají první roli a ty zas planceš o tym že to zas neni tak drahy. Tři tisice nejsou až tak hrozny, ale to je cifra tak možná pro tebe. Nevim od kud si, ale já to mám z Olmika trochu z ruky. Spočité si co mě bude stát jen cesta na okruh, pak gumy, benzín na litáni po okruhu a to nejen závod, ale i tréning, nejaky to žrádlo, pití, cesta zpátky, znova gumy, protože je na okruhu zničim... A hlavně je to sakra dopředu a nikdo nevi jaky bude počasí..a našlo by se teho vic. Nepozastavuj se pořád nad tym že se tam nekemu nechce. Prostě se nechce a tym to konči. Je uplně jedno jaké k temu má ten dotyčné duvod. Ty chceš jet, tak si to zaregistruj a uži si to tam na PLNO! Ale prosimtě nesnaž se tady nekemu vnucovat že jeho duvod proč nejet je prkotina a podobny bláboly....

Nikotýne dík že do toho deš. Rád bych se jednou takové akce zučastnil... No, snad to jednou vynde :hello:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 03. pro 2008 11:12:20 
záklaďák

stafflik píše:
Jindro zlob se na mě nebo ne, ale ty už seš fakt asi mimo.... Už je tu stokrát napsany že to neni JEN o penězích. I když zrovna pro mě hrají první roli a ty zas planceš o tym že to zas neni tak drahy. Tři tisice nejsou až tak hrozny, ale to je cifra tak možná pro tebe. Nevim od kud si, ale já to mám z Olmika trochu z ruky. Spočité si co mě bude stát jen cesta na okruh, pak gumy, benzín na litáni po okruhu a to nejen závod, ale i tréning, nejaky to žrádlo, pití, cesta zpátky, znova gumy, protože je na okruhu zničim... A hlavně je to sakra dopředu a nikdo nevi jaky bude počasí..a našlo by se teho vic. Nepozastavuj se pořád nad tym že se tam nekemu nechce. Prostě se nechce a tym to konči. Je uplně jedno jaké k temu má ten dotyčné duvod. Ty chceš jet, tak si to zaregistruj a uži si to tam na PLNO! Ale prosimtě nesnaž se tady nekemu vnucovat že jeho duvod proč nejet je prkotina a podobny bláboly....

Nikotýne dík že do toho deš. Rád bych se jednou takové akce zučastnil... No, snad to jednou vynde :hello:

jo uzavam ze tebe by to stalo vic nez me pac ja to mam do mostu cca 40 kilaku a ja kdybych to mel do mostu pres celou republiku tak by me to mozna taky trosku odrazovalo. A jen tak mimochodem ja tam nejedu pac moje zasada je "prachy predem ne". A to mnohem vic s toho duvodu ze nikotyna muze zejtra prejet autobus na prechodu a s dvouval dne i prachu nebude nic. ale tech duvodu je vic! Jedina vec ktera by me primela dat prachy predem by byla prave moznost zajet si zavod esvecek-jinak dvouval den je fajn ale menit moje zasady me neprinuti. Ja sem tady resil problematiku penez protoze na tu se tady cela rada lidi odkazovala. Takze mimo si tu trochu ty dys si prectes jen jednu zpravu a des do diskuse

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 03. pro 2008 11:16:28 
záklaďák

Jindra píše:
kurva drat :roll: vypada to ze neuspeju! Zatim zadna ovecka do stada esvecek na dvouval den nepribyla a ja si tak rikam ze tohle asi fakt nevyjde! Skoda... snaha byla! 3000 sou urcite prachy ktery sou znat ale ja se na to hosi divam od me posleni nehody v provozu tak ze radsi zaplatim treba litr nebo dva nebo i tri za svezeni v ramci volnych jizd apodobnych akci na okruhu a silenie se tam vyblbnu nez abych platil benzin (kterej byl v lete fakt neunosne drahej) a najizdel stovky drahejch kilometru a projel se poradne po dobrejch silnicich jen minimalni cast z tech stovek kilometru :( a jeste u toho riskoval ze mi zas nekdo neda prednost nebo neco podobnyho! Motorka je kurevsky drahej konicek a tri tisice sou pro me priblizne 7% celkovejch nakladu na provoz jedne sezony takze at se na me nikdo nezlobi ale za takovej zazitek to neni zas tolik?!?Mnohem vic penez proprcam za benzin ktrej vyjezdim na rozmlacenejch silnicich na kterejch mam z vyjizdky tak akorat H**NO! Proto se snazim premistit na okruh kde je jezdeni sice drazsi ale vyuzijes plny potencial stroje a kazda vterina stravena na okruhu je stravena na plno!

máš štěstí,že máš na provoz 1 sezony cca 43 000.já nemám.
pokud máš z vyjížďky na silnicích hovno,kup si okruhovku,jezdi na okruhy,užívej si to.nevím,co jiného na tvoje reakce říct.jak to vypadá,nikdy jsi na okruhu nebyl.takže si užij jízdu na okruhu,doval třebas do Brna,abys pochopil,co je taky za problém,jezdit po našich silnicích rozmlácenejch silnicích(jak sám píšeš),dej si v Brně 2x volnou jízdu.pokud to pojedeš dle tvých slov na plný potenciál,můžu ti zaručit,že se z cesty do Středočeského kraje posereš.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 03. pro 2008 11:30:04 
záklaďák

Jindra píše:
stafflik píše:

jo uzavam ze tebe by to stalo vic nez me pac ja to mam do mostu cca 40 kilaku a ja kdybych to mel do mostu pres celou republiku tak by me to mozna taky trosku odrazovalo. A jen tak mimochodem ja tam nejedu pac moje zasada je "prachy predem ne". A to mnohem vic s toho duvodu ze nikotyna muze zejtra prejet autobus na prechodu a s dvouval dne i prachu nebude nic. ale tech duvodu je vic! Jedina vec ktera by me primela dat prachy predem by byla prave moznost zajet si zavod esvecek-jinak dvouval den je fajn ale menit moje zasady me neprinuti. Ja sem tady resil problematiku penez protoze na tu se tady cela rada lidi odkazovala. Takze mimo si tu trochu ty dys si prectes jen jednu zpravu a des do diskuse

tak jako jsem se snažil to udržet,ale nejde mně to...
seš fakt debil.
řešit otázku peněz?akorát to vypadá,že si hraješ na šamponka,kterej má love,krapet se tady vytahuješ a dáváš lidem najevo,že pro tebe nejsou 3 litry moc peněz za tak super akci....
na kterou kdyby se sešlo 15 SV,tak jedem....dle tvých slov....agituješ tady jak komunista a ve finále ze sebe vysereš,že tam stejně nejedeš....protože jako 3 litry pro tebe je jen 7% celkový nákladů,ale předem je nedáš,co kdyby....náhodou jsi o ně přišel....i na závod bys musel dát love předem....
sorry za prudší reakci,ale nešlo mně to jinak.... :wave:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 03. pro 2008 11:30:49 
Administrátor

jojojo tohle vsechno chapu vy jste reagovat ani nemuseli na vas to nebylo me slo jen o to prolistujte si ten topic co sem daval odkaz a jde mi o ty lidi co hned ze do toho jdou apod a prolistujte vsechny stranky a tech lidi je celkem dost a ted jsou asi vsichni mrtvi nebo nevim

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 03. pro 2008 15:44:30 
záklaďák

jak napsal Kawa :good: Nechápu Jindry, kterej všechny tlačil na okruh a sám říkal, že snad nemůžem dát ten poplatek 3litry a pak nakonec napíše, že to nemá zaplacený a že na to taky sere :grin:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 03. pro 2008 22:48:24 
záklaďák

Shorty píše:
jak napsal Kawa :good: Nechápu Jindry, kterej všechny tlačil na okruh a sám říkal, že snad nemůžem dát ten poplatek 3litry a pak nakonec napíše, že to nemá zaplacený a že na to taky sere :grin:

rek sem ze kdyby se naslo dost lidi na uskutecneni zavodu esvecek tak do toho jdu! Jinak me to nelaka natolik abych porusovla svoje zasady a paltil predem! Je na tom neco k nepochopeni? Snad ne... doufam

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 03. pro 2008 22:51:24 
záklaďák

Kawa píše:
Jindra píše:

máš štěstí,že máš na provoz 1 sezony cca 43 000.já nemám.
pokud máš z vyjížďky na silnicích hovno,kup si okruhovku,jezdi na okruhy,užívej si to.nevím,co jiného na tvoje reakce říct.jak to vypadá,nikdy jsi na okruhu nebyl.takže si užij jízdu na okruhu,doval třebas do Brna,abys pochopil,co je taky za problém,jezdit po našich silnicích rozmlácenejch silnicích(jak sám píšeš),dej si v Brně 2x volnou jízdu.pokud to pojedeš dle tvých slov na plný potenciál,můžu ti zaručit,že se z cesty do Středočeského kraje posereš.

a co takhle nakej valnik nebo dodavka na prevoz masiny?nebo kemp na prespani?tak to dela spousta lidi co od nas jezdi do brna! jen tak mimochodem kolik stoji jedna sezona tebe?protoze sem toho nazoru ze pokud najezdis cca 10000km tak te to musi stat podobny prachy jako me.

Naposledy upravil Jindra dne stř 03. pro 2008 23:13:42, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 115 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]