|
Právě je ned 11. kvě 2025 1:42:17
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Zobrazit nepřečtené příspěvky
Autor |
Zpráva |
Nejt
|
Napsal: pát 09. led 2009 1:40:22 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: úte 20. lis 2007 17:28:08 Příspěvky: 3115 Bydliště: AMD Brno
|
Je mi jasný, že tady asi moc lidí o Czech Endurance Cup zájem neprojevuje, ale přece jen... CECky už se nějakej ten pátek jezdí a jsou to jediný závody na okruhu v ČR pro lidi bez licence (aspoň myslím). Mě osobně to vždycky dost lákalo (měl jsem takovej sen o nějakým SVčkový týmu o 2-4 lidech), ale tak chce to tým, prachy, technika atd. Ale tak nic není nemožné. Každopádně problém cecků v loňským roce byl hlavně ten, že se úroveň nesnesitelně zvedla a už to nebyla žádná klouzačka v parku. Časy šílený, startovaly samý hvězdy, takže kdo chtěl smysluplně závodit, kromě dovedností musel mít taky moře peněz na pokrytí všech nákladů (nebo sponzory), super nářadí, zvládnutou dopravu do Mostu, Brna a na Hungaroring a nejlépe tým techniků. Letos to pochopitelně bude ještě větší maso s tím, že přibudou ještě Lausitzring v Německu a dokončující se Slovakiaring u Bratislavy. Nicméně organizátoři na tenhle trend okamžitě zareagovali a chtějí cecky zase přiblížit normálním smrtelníkům.... v rámci celé soutěže vyhlásili ještě tzv. CEC 2, což má být třída pro ultrasráče, takže pro nás. Moc bližší info ještě k dispozici není, ale brzy bude... zatím pouze zde: http://www.cec.cz/index.php?page=2&strana=0&clanek=89Doposud se ví jen to, že to budou 4 dvouhodinový závody, namísto klasických 6 čtyř a šestihodinových. No, ještě si určitě počkám na detailnější info, ale rozhodně to je další možnost si v ČR trochu zazávodit a to se mi tuze líbí. Na cecky jezdil kde kdo, není moc čeho se bát, když se chce.. tak jsem to pochopil z vyprávění účastníků. A mě osobně se moc chce  . Tahle třída nás k té možnosti zase trochu přibližuje.... Onehdá jsem vožralej v hospodě na něco podobnýho přemlouval vožralýho Kawu, tak nevím, jak to vlastně dopadlo  . Ale aspoň za tu myšlenku to snad někomu stojí, ne? Na okruh se tu polovina třepe jak ratli, ať už na volné jízdy nebo na možná i s Prospeedem, tak proč se nezajímat o tohle? Jinak aby vám to nepřipadalo zas takový fantasy, tady z fóra se CECků už dvakrát zúčastnil Inkvizitorr a napsal dvě veselé recenze. S jeho dovolením tu na ně odkážu, jsou jinak na béčkovém webu; C.E.C 2007 http://suzukibandit.cz/view.php?cisloclanku=2007100001C.E.C 2008 http://suzukibandit.cz/view.php?cisloclanku=2008090001Tak nad tím zkuste ztratit aspoň pár myšlenek, lidí je tu mrak, pokud to bude vypadat dobře a najde se pár magorů s elánem, na sezónu 2010 už by se dalo o něčem přemýšlet, ni? A tady u tohodle si myslím, že platí víc než kde jinde "není důležité vyhrát, ale zúčastnit se". No, a když už nic, aspoň se u toho čtení pobavíte...
_________________ fechtl > SV 650S 99 > SV 650S K3 > Pyčolet > Pyčolet dvojka
|
|
Nahoru |
|
 |
Nejt
|
Napsal: pát 09. led 2009 20:08:46 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Ty myslíš, že bych se svým Pyčoletem (jméno mojí nové sexuální otrokyně) lezl někam závodit??? To si nelajznu ani hovno (teda aspoň teď si to myslím)... Ale jinak přesně jak říkáš, nejdůležitější je myšlenka a pořádně to prozkoumat, technický detaily a tak už se možná poddá, když bude dostatek nadšených lidí. Jenom je třeba letos pořádně trénovat! No, takže první kandidát  .
|
|
Nahoru |
|
 |
ewans
|
Napsal: pát 09. led 2009 20:26:23 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: čtv 29. lis 2007 22:16:38 Příspěvky: 1460 Bydliště: Těšany
|
Neith píše: Ty myslíš, že bych se svým Pyčoletem (jméno mojí nové sexuální otrokyně) lezl někam závodit??? To si nelajznu ani hovno (teda aspoň teď si to myslím)... Ale jinak přesně jak říkáš, nejdůležitější je myšlenka a pořádně to prozkoumat, technický detaily a tak už se možná poddá, když bude dostatek nadšených lidí. Jenom je třeba letos pořádně trénovat! No, takže první kandidát  . Sakra ze ja vubec neco psal  ...ne fakt se mi libi myslenka ze udelali druhou kategorii pro amatery.letos navstivime vicekrat okruh a uvidime,nejsu zadnej super jezdec.Shorty a Majk sou na tom daleko lip,ono by se jich naslo urcite vic,ale ty dva znam a vim jak jezdi...
_________________ Cz 175-Suzuki GSF Bandit 400-Sv 650 02N Gsxr 1000 K5
|
|
Nahoru |
|
 |
Nejt
|
Napsal: pát 09. led 2009 20:39:29 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Nikdo tu není super jezdec, jde o to se bavit a navíc mluvíme tu o tom, co by mělo být až v roce 2010... mezitím přestanete kupovat drapáky a hned budem někde jinde  . Když se každej z nás pohne celkově zas o nějakou úroveň vejš a bude chuť, sežene se třeba i nějakej žďorb bez papírů nebo po bouračce pro úpravu na okruh a davaj (žádný hardcore úpravy, prostě upravit hlavně podvozek a brzdy a pár prkotin.. záleží na motorce). Já už letos seru na Anglii (asi), takže budu mít konečně sezónu komplet celou pro sebe, takže když nerozsekám machnu, určitě se taky někam pohnu a bude se hned jinak přemejšlet....
|
|
Nahoru |
|
 |
Jimbo
|
Napsal: pát 09. led 2009 20:39:56 |
|
 |
Moderátor |
 |
Registrován: pon 11. úno 2008 16:10:09 Příspěvky: 3868 Bydliště: Újezd u Brna
|
Ewans nepodceňuj se tak  ty lítáš taky jak ďábel
_________________ Jawa 21 -> Jawa 50 mosquito -> Cagiva mito EV 125 -> Cagiva River F600 -> Suzuki SV 650s K2 -> Suzuki GSX-R 1000 K3 -> Honda CRF 250R K9
|
|
Nahoru |
|
 |
jirin.sv
|
Napsal: sob 10. led 2009 1:15:31 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: sob 03. lis 2007 12:18:08 Příspěvky: 2078 Bydliště: Rosice
|
No loni jsem nad pořízením nějaké staré hujdy, co bych si upravil na okruh, ale dal jsem přednost renovaci ČZ. Obojí obnáší práci na motorce a obojí mě stejně baví, jen ta renovace je zatím peněžně dostupnější... Každopádně jízda na okruhu mě hodně láká, až budu mít po škole a trošku stabilnější a hlavně větší příjem, tak nějakou okruhovku určitě pořídím a třeba i CECu bych se zúčastnil  . Zatím se hlásím do pozice dvorního fotografa SV teamu 
_________________ Jawa 555 >> Simson S51 >> ČZ 471 >> SV 650 N >> SF 848 http://suzukisv.cz/gallery/main.php?g2_itemId=130 –– Moje gallerka
|
|
Nahoru |
|
 |
Nejt
|
Napsal: sob 10. led 2009 13:43:59 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Jiřin - paráda! Ale teda jestli se to bude jmenovat SV team.. nevím nevím. Já bych ze všeho nejraději něco, co na ten okruh už má nějakou výbavu v defaultu. Třeba starší R6 nebo něco. Panečku už se nám tu sestavuje tým... fotograf, Popis bude dělat technika (a žádný odmlouvání), takže už jenom jezdci a motorky stále chybí, ale to je detail, že... 
|
|
Nahoru |
|
 |
Shorty
|
Napsal: sob 10. led 2009 23:12:58 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: sob 24. kvě 2008 23:42:46 Příspěvky: 1804 Bydliště: Štěchov
|
Neith píše: Jiřin - paráda! Ale teda jestli se to bude jmenovat SV team.. nevím nevím. Já bych ze všeho nejraději něco, co na ten okruh už má nějakou výbavu v defaultu. Třeba starší R6 nebo něco. Panečku už se nám tu sestavuje tým... fotograf, Popis bude dělat technika (a žádný odmlouvání), takže už jenom jezdci a motorky stále chybí, ale to je detail, že...  jj detaily už se doladí a co catering? 
_________________ Začalo to 05 jednoskokem -> potom dlouho ČZ 175 -> pak modré SV650S -> a teď eruška
|
|
Nahoru |
|
 |
jirin.sv
|
Napsal: ned 11. led 2009 1:23:03 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: sob 03. lis 2007 12:18:08 Příspěvky: 2078 Bydliště: Rosice
|
Neith> Tak Bandiťáci mají taky Bandit Pičo Team a ve skutečnosti tam jezdí myslím jen jeden bandit – zbytek jsou „jebky“  . Tak proč bychom stejným způsobem nemohli mít SV team třeba i s tou R6 
_________________ Jawa 555 >> Simson S51 >> ČZ 471 >> SV 650 N >> SF 848 http://suzukisv.cz/gallery/main.php?g2_itemId=130 –– Moje gallerka
|
|
Nahoru |
|
 |
Kawa
|
Napsal: ned 11. led 2009 16:22:46 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: stř 21. lis 2007 9:42:22 Příspěvky: 2620 Bydliště: Štatl
|
Tož se taky hlásím! Nevím sice jako co(nástěnkář obsazen není,ne?),ale pokud se to nějak řádně dohouká,velmi rád se nějakého závodění budu účastnit.Takže letos natrénovat na okruhu. Kdysi jsem taky uvažoval o okruhovce.....ale - máňa bez papírů - to by chcelo někoho,kdo se v tom orientuje a předem se smířit s tím,že to bude čorka(nižší cena).Kupovat něco,co už je závodně upravené je myslím na začátek zbytečné.Prostě bych volil seriový supersport,nasrat na něj lamináty,popř. pokud nebudou,tak pancéřky,racing brzd. desky + solidní obutí(nějaký slicky bych sehnal).Poladit podvozek a urrááá závodit. Ale hlavně to chce,aby se na beton domluvila kopka lidí a smířili se s tím,že každej bude pravidelně přispívat na provoz + prvotní investice.Bo už vidím někoho,jak koupí mašinu a pak ju za hubičku bude půjčovat,aby si kamoši zazávodili... Pokud nezměním hoknu,tak mám možnost zapůjčení dodávky,tak nějak více méně za naftu....
_________________ Jawa 350,Kawa GPZ 500S,Kawa ZZR 600,Kawa ZX-6,Suza SV 1000S K3,Suzanka SV1000S K7 + Pyčoletka K5,Suzan SV1000S K7, Aprilia RSV 1000R
|
|
Nahoru |
|
 |
Kawa
|
Napsal: ned 11. led 2009 16:31:08 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
[quote="Neith"]Onehdá jsem vožralej v hospodě na něco podobnýho přemlouval vožralýho Kawu, tak nevím, jak to vlastně dopadlo  No,taky si to moc nepamatuju,jak to vlastně dopadlo....až se příště potkáme,proberem to,ale ihned u 1. škopku.... 
_________________ Jawa 350,Kawa GPZ 500S,Kawa ZZR 600,Kawa ZX-6,Suza SV 1000S K3,Suzanka SV1000S K7 + Pyčoletka K5,Suzan SV1000S K7, Aprilia RSV 1000R
|
|
Nahoru |
|
 |
Nejt
|
Napsal: ned 11. led 2009 16:42:40 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Jak "hlásím"? Tys byl jasnej už v tý hospodě  . Na ten tým jezdců to chce tak čtyři piloty + technický zázemí (1-2 lidi). Jinak souhlas se vším. Jenom o zábavě to nebude, rozhodně to bude něco stát. Ale třeba faktor té možnosti dodávky je samo o sobě úžasnej přínos a ulehčí spoustu starostí.. tak ne, že dostaneš padáka!!!
|
|
Nahoru |
|
 |
inkvizitorr
|
Napsal: pon 12. led 2009 14:52:56 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: stř 02. led 2008 16:13:22 Příspěvky: 184 Bydliště: Zdiby
|
jirin.sv píše: Neith> Tak Bandiťáci mají taky Bandit Pičo Team a ve skutečnosti tam jezdí myslím jen jeden bandit – zbytek jsou „jebky“  . Tak proč bychom stejným způsobem nemohli mít SV team třeba i s tou R6  je to přesně tak, začínali sme s dvěma banditama a jednim triumphem a letos pojedem ve složení bandit, tuono, gsx a na některý závody triumph a fazer (dobrá slátanina motorek)  ... holt sehnat na závodění jenom lidi s konkrétnim bajkem neni žádná sranda...  nicméně i když byste něco dávali dohormady je potřeba počítat s tim, že jakmile tam budete mít jedinou kapotu, pojedete automaticky v supersportech což by byla škoda bo byste měli spíš bojovat v nakedech, né... 
_________________ doba je temná ...
|
|
Nahoru |
|
 |
Kawa
|
Napsal: pon 12. led 2009 15:03:35 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
inkvizitorr píše: jirin.sv píše: Neith> Tak Bandiťáci mají taky Bandit Pičo Team a ve skutečnosti tam jezdí myslím jen jeden bandit – zbytek jsou „jebky“  . Tak proč bychom stejným způsobem nemohli mít SV team třeba i s tou R6  je to přesně tak, začínali sme s dvěma banditama a jednim triumphem a letos pojedem ve složení bandit, tuono, gsx a na některý závody triumph a fazer (dobrá slátanina motorek)  ... holt sehnat na závodění jenom lidi s konkrétnim bajkem neni žádná sranda...  nicméně i když byste něco dávali dohormady je potřeba počítat s tim, že jakmile tam budete mít jedinou kapotu, pojedete automaticky v supersportech což by byla škoda bo byste měli spíš bojovat v nakedech, né...  no,nemám moc rád,když na mě táhne,ikyž jak je v pravidlech uvedeno,plexi štít nejni kapota,ale jezdit s plexibrzdou na světle nebude ono....a navíc já sám za sebe moc neumím jezdit s hrazdou,si pak připadám jak na enduru,no...myslím,že jak psal Neith v začátku,nepůjde o body,závodění,umístění...ale o ten pocit....osobně si myslím,že bude úspěch závod dojet(pokud se to vůbec domluví...atd...) 
|
|
Nahoru |
|
 |
inkvizitorr
|
Napsal: pon 12. led 2009 15:40:32 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: stř 02. led 2008 16:13:22 Příspěvky: 184 Bydliště: Zdiby
|
Kawa píše: no,nemám moc rád,když na mě táhne,ikyž jak je v pravidlech uvedeno,plexi štít nejni kapota,ale jezdit s plexibrzdou na světle nebude ono....a navíc já sám za sebe moc neumím jezdit s hrazdou,si pak připadám jak na enduru,no...myslím,že jak psal Neith v začátku,nepůjde o body,závodění,umístění...ale o ten pocit....osobně si myslím,že bude úspěch závod dojet(pokud se to vůbec domluví...atd...)  sv s stejně jako třeba tl s je furt naked proto píšu že když tam šoupnete byť jedinou r6 celej tým je automaticky v supersportech... jinak si nedělej iluze o tom, že třeba my jedem na výsledek i když třeba loni dvě druhý místa celkem potěšily 
_________________ doba je temná ...
|
|
Nahoru |
|
 |
Nejt
|
Napsal: pon 12. led 2009 19:28:39 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Tak trochu bych upřesnil, že o SV v celé záležitosti moc nejde... na čem se bude jezdit, to se ještě uvidí, ale rozhodně ten nápad není postavený na tom, že se bude tvořit nějaký tým z SV... ačkoliv popřít to samozřejmě taky nejde.
|
|
Nahoru |
|
 |