tak,konečně jsem se dostal k tomu napsat pár řádků.
takže,k našemu výletu do Mostu 13. srpna....(jel jsem já + Mara - FZ6 a jeho přítulka).
odlet z Brna 12.8. kolem 17. hodiny. předtím necelé 2 hodiny strávené nakládkou motek,kurtováním,nakládkou dalších věcí a několikanásobné kontroly,zda máme vše...
za necelé 2 hoďky Praha,kde jsme uvízli na té jejich pojebané jžní spojce před jejich ještě více pojeaným baranďákem,viď....
nu,cca kolem 21. jsme byli na fleku,zaparkovali,vytahali věci,mašiny,rozdělali škopky a nachystali nocleh...
nu,škopkování se protáhlo,proložili jsme to nějakým zahřívákem,páč byla kosa a chcalo...šel jsem chrnět kolem 2. hodiny ráno...
probudil jsem se v 9,hlavu bolavou,velkou,skoro jsem neprolezl dveřma v autě....
abyl jsem děěěsně rád,že 1. jízdu máme až v 13:30.
pustil jsem se do práce na mašině(odvzdušnit brzdy,poštelování podvozku....).
Během dopoledne lítali na dromu machny v rámci volného ježdění.
V 13:00 byla rozprava,kde jsme se dozvěděli co a jak,byla všem vysvětlena vlajková signalizace,průběh závodu...atd.
Blížila se půl 2.,napětí vrcholilo,půlky jsem měl stažený.
No,nájezd na boxovou uličku,otevření boxů a jedem...
V Mostě jsem byl poprvně,takže 1. jízda byla seznamka.
Celej den jsem se marně snažil najít ideální projetí šikany ihned za cílovkou - nenašel jsem...to je takovej ulambátor,že to snad ani nejde....
čas po 1. jízdě stál za vyližřiť,měl jsem 2:18....
následovaly další 2 jízdy,kde jsem se dostal na 2:10,což znamenalo 15. flek na startu závodu.
3. kval jízdu jsem málem nedojel,skoro mně došel benál...
start závodu byl posunut,vzhledem ke kolizi v předchozím závodu,kde se právě v té děsné šikaně 2 týpci srazili,jeden znich zkončil ve špitále...no,nic moc pro uklidnění a psychiku,ale co už....
k závodu...právě kvůli nehodě ho zkrátili na 7 kol z 10(pro mě ještě,že tak...).
start závodu byl klasický(nájezd na rošt,poskládání na roštu,zahřívací kolo).byl jsem rozhodnut start klidně promrdat,hlavně se necpat s dalšími střelci v 1. šikaně...
vystřelil jsem po zhasnutí světel,držel jsem svoji pozici,před šikanou přibrzdil(radši) i za cenu předjetí 2 soupeřů...ty jsem v následné technické pasáži předjel,pak jsem se zavěsil za týpka na RSV,dal jsem ho v nájezdu na cílovku...pak jsem se zavěsil za Maru...toho jsem naháněl po zbytek závodu,byla to paráda...před náma nám to ujelo,za náma taky,takže jsme si jeli svůj vlastní závod....kousal jsem ho,ovšem nešel jsem do bezhlavého předjetí....rozdíl mezi námi v cíli 0,7 sekundy.
můj nejrychlejší čas 2:08:453,Marův 2:08:405.já zkončil 13.,Mara 12.
no,bylo to super...ikdyž jsem jezdil jako lama,ale podařilo se mně splnit co jsem chtěl - dojet dom celej,s nepadlou mašinou,dostat se pod 2:10,nedostat v závodě kolo
tak..a proč jsem byl rád,že zkrátili závod o 3 kola...páč bych ho nedojel...ve 3. kval. jízdě jak už jsem zmiňoval,skoro mně došel benál...dolil jsem na závod cca 8-9 litrů.no a v závodě,v 6. kole na mě opět začala blikat rezerva...kurwa...takovou spotřebu jsem tak něja nečekal...pokud jsem dobře počítal,tak cca 14 litrů.Není to přesné.neměřil jsem detailně,kolik jsem dolil,ani kolik mě zbylo po dojetí,ale i tak mazec...
po závodu zabalit,natlačit motky do dodávky,přikurtovat a plni dojmů jsme vyrazili k domovu,dokvačili jsme kolem cca 23. do Brna...
po 1. jízdě si mě Most moc nezískal,ale po ukončení dne bych řekl,že mně Most sedl více,než Brno.škoda,že je tak daleko.
nějaké další povídání + výsledky + foto(jsem tam taky,kdo pozná SV,najde mě...):
http://www.motorkari.cz/motosport/silni ... ?kid=10986mno,byla tam i rychlejší skupina střelců,kteří to lítali za cca 1:47....,což je o 10 vteřin pomaleji,než traťový rekord...hovada...
http://www.autodrom-most.cz/cz/informac ... ry-okruhu/