Registrován: sob 17. zář 2011 23:09:48 Příspěvky: 80 Bydliště: Běšiny
No jestli je všechno tak originál a v takovým stavu tak vypadá dobře, ale pravdou je ,že ji tu nevidim jezdit... a to jsem od Klatov pár kiláčků Ten rok je opravdu zajímavej. Ty máš o ni zájem ?
Registrován: stř 17. říj 2007 21:13:12 Příspěvky: 6566 Bydliště: Praha
provoz je 2006 vyraba 2004 jestli ma najeto to co uvadu vypada pekne i kdyz ne podivnej karbon polep se mi nezda, ten bych urcite prozkoumal pripadne strhnul co pod nim asi je?
Vypadá to na fajnofku. Nésó zešlapany stupačky, ani řadička. Lak vypádá origoš. Podle fotek bych aji bral ty kilometry. Ale na fotkách vypadá všecko krásně. Ale na 2004 to vypadá slušně... Omrkl bych ju na vlastni očiska... edit: hmmm ta cena je dost mimo. Ale eši ty kilometry odpovidajó... (kdo to pozná)
_________________ Suzuki SV 650 N rok výroby 2003, barva: modrá metalíza. ;-)
Je to K4, přední guma by měla mít DOT04 a starší, pokud již nebyla vyměněna za stejnou mrdku Já ji měnil po cca 13tis.km... Jinak mám najeto 40tis.km a stav min.stejně dobrý ne-li lepší Km poznáš těžko, když se o to člověk aspoň trošku stará...
Naposledy upravil jantri dne ned 04. kvě 2014 9:57:35, celkově upraveno 1
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Můžete zakládat nová témata v tomto fóru Můžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru