Home SV Forum Suzukisv.cz SV team pro nováčky aneb chci se představit
Právě je pát 29. bře 2024 0:08:38

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 216 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: pro nováčky aneb chci se představit
Nový příspěvekNapsal: stř 20. úno 2008 0:42:40 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 17. říj 2007 21:13:12
Příspěvky: 6556
Bydliště: Praha
jste tu novy? predstavte se
napiste o sobe neco, atd

a hlavne RÁDI VÁS TU VÍTÁME to plati PRO VSECHNY aneb nebude tu 100 lidi psat ze vas taky vita
proste je to automaticky

_________________
(2006) - CBR125R K5 + (2007) - SV650S K4 > (2011) - SV650R K4 > (2012) SV650RR K8 + (CBR600RR K5) > (2021) SV650RR K8 + GSX-R1000 K6 + CBF600S-ABS K6


{ SHARE_ON_FACEBOOK } { SHARE_ON_TWITTER }
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: pro nováčky
Nový příspěvekNapsal: stř 20. úno 2008 8:23:42 
Offline
záklaďák
Uživatelský avatar

Registrován: ned 13. led 2008 11:06:21
Příspěvky: 528
Bydliště: Hradec Králové
houpacka zivotopis:

Kdyz jsem se narodil, nikdo nebyl doma. Táta byl na flámu a máma drhla schody. Nás bylo jedenáct. Vsichni jsme se jmenovali Josef, akorát poslední Josef se jmenoval Dan.

Meli jsme velkou bídu, a proto jsme vsichni spali pod jednou perinou. Kdyz se chtel jeden otocit, museli vsichni ostatní na dvur. Ve skole se mi tak líbilo, ze jsem do kazdé trídy chodil dvakrát. Nejlépe ze vseho mi sel zpev.

Jednou mi dal pan ucitel korunu, abych prestal zpívat. Presto jsem sel k divadlu. Prede mnou plný sál, po mne prázdno. Zpíval jsem tak sladce, ze lidi dostávali cukrovku.

Svou první lásku jsem poznal v hospode. Já pil pivo a ona jedla drztkovou polívku. Rekl jsem jí: "Slecno, visí vám drzka", a tak jsme se seznámili. Pri první schuzce jsme sli do prírody. Byli jsme jako kamna. Ona zhavá a já trouba. Zeptala se: "Cítíte tu vuni?" A já odpovedel: "Kdyby jste to rekla drív, nemuseli jsme si do toho sednout."

Nez jsem sel na vojnu, musel jsem jít k lékari. Kdyz me prohlédl, rekl: "Chlapce, vy jste
jako rípa. Ne tak zdravej, jako spinavej." A tak jsem narukoval. Na vojne se me ptali kde je sever. Rekl jsem: "Já nevím, jsem tu teprve týden." Potom se me ptali z kolika dílu se skládá puska. Moje odpoved znela: "To zálezí na tom, jak se s ní prastí." Na vánoce vsichni dostali balícky, jenom já ne. Vzal jsem papír, tuzku a písu: Milá máti! Písu ti pomalu, protoze vím, ze rychle císt neumís. Upec mi buchty. Tvuj syn. Za týden prisla odpoved: Milý synu! Buchty upéct nemohu, protoze troubu mám na vojne. Tvá máti.

No a pak sem začal pracovat a koupil si motorku typu SUZUKI SV 650S.

_________________
Moped Stadion S11 ---> Jawa 175 ---> Motorkář Suzuki SV 650S (03), nebo-li lovec holubů.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: pro nováčky
Nový příspěvekNapsal: stř 20. úno 2008 10:30:28 
Offline
záklaďák
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 22. lis 2007 8:42:12
Příspěvky: 371
Bydliště: Kamenice u Prahy
Měl jsi krásné dětství koukám :) až jsem z toho skoro uronil slzu :D a vpráci se mohli posrat smíchy když sem to četl :)

_________________
Jawa Mustang -> Jawa Chopper -> Suzuki DR 125 -> SV 650 S K7


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: pro nováčky
Nový příspěvekNapsal: stř 20. úno 2008 23:05:51 
Offline
záklaďák

Registrován: ned 17. úno 2008 19:24:23
Příspěvky: 23
Bydliště: Liberec
Ahoj, tady Bubák.
Před rokem jsem dostal chuť znovu osedlat motorku. Od patnácti jsem lítal na Jawě 21, potom na Jawě 250 a pak přišli auta a teď v padesáti se to snažím dohnat. Líbí se mi Dukati Monster, ale po tom co jsem o něm zjistil na internetu a taky ze strachu, že si rozbiju hubu jsem nakonec koupil Virago 535, rok 98 dovezenou z Německa. Docela dobrá motorka, najel sem na ní 5 tisíc. Byla to 25 kilowatová verze a to mi za chvíli nestačilo a proto jsem ji nechal otevřít. Ale ani to nebylo ono, začal jsem pokukovat po nějakém dvouválcovém naháči. Na internetu má jednoznačně nejlepší preference SVéčko. A když jsem našel v nabídce fungl nové, dovezené z Itálie (650ka za 140 tisíc), bylo potřeba ještě vyzkoušet jestli se něj poskládám se svými 188 centimetry. Lindner u nás v Liberci ho obchodě neměl, zajel se mnou ke svému známému, kde jsem si ho vyzkoušel a bylo rozhodnuto. Vloni 1. prosince jsem si ho přivezl. Předminulý víkend jsem poprvé vyjel a je to paráda, po pár kilometrech jsem se musel hlídat, abych netočil přes pět tisíc. Už se nemůžu dočkat příštího víkendu, kdy má být opět pěkně.
S motorkami se potkalo i pár povyražení. Na Virágo jsem si objednal brašny a zaplatil je převodem. Přišli na dobírku, ale prachy mi obratem poslali. Vyrobil jsem si na něj předkopy a odvezl do Teplic na chrom (galvanizovna Šárka), trvalo to přes
tři měsíce a z několika součástek se loupal chrom (do týdne to předělali, ale jak můžou takový zmetky dát zákazníkovi).
Před měsícem jsem využil slev a objednal si boty. Přišla každá bota jiné velikosti a tak zase poslat zpátky, ale už mám obě stejné. A na konec! Když jsem vyjel na SVéčku, chtěl jsem druhý den nabít baterii a z ní vytejkala kyselina. Do gelovky
nalili kyselinu! V pondělí mi poslali novou baterii a já se těším na víkend, i když mi kámoši z práce říkají, že je to varování
boží, abych na motorku nesedal.
Chci vyrazit na nějaký SVéčkářský sraz a tam se s vámi seznámit osobně. Bubák.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: pro nováčky
Nový příspěvekNapsal: stř 20. úno 2008 23:43:19 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 11. úno 2008 16:10:09
Příspěvky: 3868
Bydliště: Újezd u Brna
Zdravím všechny SVčkáře :hello: . No přečetl sem si tady pěkný artikly, ale na to já nemám buňky :) . Já su moc rád, že sem na tyhle supr stránky došel. Vůbec sem o nich nevěděl, už je to tak pul roku co jsem hledal nějaký stránky a našel jsem jen svrider.cz, kde se prdlajs děje. Nezbylo mně nic jinýho než se pokoušet si překládat zahraniční. Tak su rád, že mám konečně s kým srovnávat zkušennosti :good: No jinak co bych k sobě napsal, je mně 21, studuju na VUT FEKT v Brně a jsem totální blázen do té mojí jednostopé dvouválcové krasavice :-D. Mrzí mě, že sem nestihl to objednávání tryček a mikin :cray: No snad se ještě bude něco podobného konnat. Jestli ste někdo z Brna tak pisnite a můžeme se někdy scuknout a vyrazit, zatím vím jen o popiM. A už se těším na klubovej srázek : demnapivo : Tak zdravím a přeju úspěšný začátek sezóny ;)

_________________
Jawa 21 -> Jawa 50 mosquito -> Cagiva mito EV 125 -> Cagiva River F600 -> Suzuki SV 650s K2 -> Suzuki GSX-R 1000 K3 -> Honda CRF 250R K9


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: pro nováčky
Nový příspěvekNapsal: pát 22. úno 2008 20:50:22 
Offline
záklaďák
Uživatelský avatar

Registrován: stř 13. úno 2008 22:24:15
Příspěvky: 63
Bydliště: Praha 3
Ahoj

Moje první motorka byla simson S51 enduro... bylo mi patnáct, rodiče mi motorku zakázali, tak jsem si na ní vydělal na brigádách... a měli smůlu :)))))))
První 3 dny jsem s tím bzíkadlem spal v garáži a občas si ho natočil objel blok a vlezl zpět do spacáku :))))

Kolem 17 let jsem si pořídil Jawku 350/640 black style ... tenkrát jsem myslel, že když vezmu za plyn pořádně - urve mi ruce :)))))) to trvalo tak 14 dní :) Jezdil jsem na ní do školy... i v zimě :)))) Dědovi rady s novinama pod bundou celkem fungovali... jen mi chyběli zápisy z prvních vyučovacích hodin - tenkrát ještě zima byla zima ... :) měl jsem ji cca 2 roky. Pak došlo k mé první a zásadnější bouračce. Do té doby jsem "jen": zezadu naboural avii... nic se nepoškodilo bylo to jen dobržďování... jen ten kamarád, co seděl za mnou se už od té doby se mnou nesvezl :))) Parkrat jsem doplatil na jemný píseček v zatáčce a sem tam na obrubník... bral jsem za to, kde to šlo :))) No a jak jsem o ní přišel ? Jel jsem ze školy a potkal hondu fireblade..
A chtěl jsem to skusit... padla zelená odbočili jsme... a byl v tahu :)))) tak jsem vzal za jawku... jeho přibrzdily 2 liazky vedle sebe... tak jsem to střihnul mezi ně... co jinýho s jawkou proti němu :))) na to odvahu neměl... projel jsem ... na dalším semaforu padla zelená, já za to bral co to šlo.. ( jel jsem na jawě) a za tramvajovým ostrůvkem mi skřížil cestu Opel Omega kombi... no posunul jsem ho bokem o cca 2m (byl jsem na hlavni... ale je pravda ze jsem nejel 60Km/h), vzal jsem ho na predni dvere spolujezdce... čas na brždění nebyl.
Jawka mela predni kolo natvarovany podle valcu... vydlice ohnutá... rám zlomený... Já přeletěl přes střechu... opustila mě helma... neměl sem jí sepnutou... a já se odporoučel na asfalt... na omeze byl otisk předního kola a mejch nohou.
No zkrátím to... pak jsem si koupil první auto.

No a teď jsem si po cca 6 leté pauze pořídil zánovní SV650S :) A nejspíš budu o trochu opatrnější ...

PS: Moje první skušenost s SV ... jak mam sakra vypnout blinkry ... :))))))

...druhá.. přes plyn na zadní nejde :)))


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: pro nováčky
Nový příspěvekNapsal: pát 22. úno 2008 21:37:17 
Offline
záklaďák

Registrován: úte 22. led 2008 19:47:35
Příspěvky: 77
Bydliště: TEPLICE
Ahoj :wave:
Teď jsem to tu našla,tak jako nováček mezi vámi,cosi o sobě.
Jezdím 5 let,SV je třetí motorka.Moje drahá polovička tak před 7rokama seděla u stolu a s kamarádem začali vymýšlet co by tak asi dělali aby se nenudili.Koupil si choppera,jednou mě svezl jako batůžek,slezla jsem s jistotou,že vzadu sedět nemůžu a šla do autoškoly.Koupila si Suzuki GN 250 a prožívala krásný začátky.Po 4 letech a 45tis.km jsem jí už utahala ,přišla jsem na to,že ke svojí povaze potřebuji něco živějšího a tak se porozhlídla po Kawasaki er 5.Ta se mi po 14tis a 1roce začala pozdávat jako ne to pravé ořechové a zastesklo zpět se po Suzuki,a co vyhrálo už je jasný.Brácha jezdí od 13let a od té doby už začal i syn,bratránek a švagrová.Neznám co by bylo více nakažlivé.Nikdy bych netušila,že se dá koníčku tak podlehnout a kolik bezva přátel člově k pozná. : biker6 :


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: pro nováčky
Nový příspěvekNapsal: stř 27. úno 2008 17:06:05 
Offline
záklaďák
Uživatelský avatar

Registrován: stř 27. úno 2008 10:20:57
Příspěvky: 12
Bydliště: Praha
Zdravim vsechny novacky i staresiny,
ja se o techto strankach dozvedel uz ani nevim jak a ted jsem se prihlasil a hodlam zde travit hodne casu, tak doufam ze atraktivita techto stranek bude zachovana a ze se tu bude stale neco dit tak jako do ted.
Ja jsem s timhle bezmozkym konickem zacal minule leto a zacal jsem se suzou GS 500 a po 500 km jsem prisel na to, ze mou postavu skoro ani neuveze, tak jsem sel rovnou do esva a neprohloupil jsem. Je to presne to co jsem potreboval a hledal. Jinak je mi 25 jsem z prahy, takze budu rad, kdyz se me nekdo ujme a muzeme vyrazet i na lehke vyjizdy spolecne. Mam jeste 2 partaky taky esveckare, takze to bude fajn.
Jinak se tesim na letosni sezonu, protoze kdyz vykouknu z okna, vypada to na perfektni sezonu od brezna do listopadu. : ride1 :
Tak spoustu stastnych kilometru a novych pratel esveckaru
olé : wheel :


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: pro nováčky
Nový příspěvekNapsal: čtv 28. úno 2008 16:09:33 
Offline
nováček

Registrován: čtv 28. úno 2008 14:05:49
Příspěvky: 5
Zdravím všechny na tomto fóru.
Motorky mám už od mala hrozně rád. Když nepočítám jezdění na půjčených Simsonech, pionýrech ... moje první motorka byla Jawa 350/640. S ní jsem vydržel tři sezóny a najel mraky km. Potom nastala na podzim v roce 2003 ona osudová dovolená do Paříže. Kousek od hotelu, kde jsme s přitelkyní bydleli, parkovala na chodníku krásná SUZUKI GSF600N. Byla to láska na první pohled, od té doby se mi hlavou honilo jak ji zafinancovat, kde sehnat nejakou pěknou atd. Nakonec po návštěvě jednoho prodejce SUZUKI padla volba na velkého Bandita v limitované edici (modro-bílé provedení ala GSX-R, leštěná víka). Přepul jsem se do úsporného módu a v únoru 2005 byl doma. Tenhle nádhernej, klasickej naháč mě vozil až do letošního února. Jenže se mi moc se mi líbilo velké SV (je to sice půlmotor :lol: , ale krásnej), tak jsem začal uvažovat o výměně. Letos v únoru jsem na motorkářích objevil nádhernou SV1000N K7. Předchozí majitel na ní najel 5300km, černá stav nové moto. Hned jsem si to s maníkem domluvil (samo po předchzí obhlídce) a šup pro ni. Protože mi počasí nepřálo (holt únor je přece jen zimní měsíc :-D ) nemohl jsem přijet po ose, ale vezla se na vozejku za plechovkou. Další první pracovní den jsem ji běžel příhlásit a ve třech stupních najel prvních 75km. Teď po několika výjížďkách jsem najeli nějakých 500km a je to nádhera. Projíždění zatáčkama za zvuku 90° V je strašně chtlavé. Škoda, že přes týden není čas, musím sedět v kanclu u kompu a těšit se na víkend. Jinak B12Z zůstala doma, má ji můj brácha, takže se třeba občas nostalgicky svezu.

Sakra, nějak jsem se moc rozepsal :lol: Takže všem přeju hodně km a hurá na ně (sezóna přece už začala)
btw. to Admini: super stránky :good:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: pro nováčky
Nový příspěvekNapsal: pát 29. úno 2008 13:42:57 
Offline
záklaďák
Uživatelský avatar

Registrován: pon 25. úno 2008 20:53:14
Příspěvky: 500
Bydliště: Praha 9-Libeň
Čau SVéčkaři.
Jsem moc rád,že tyto stránky existují a chci pochválit jejich spracování.
Vůbec nevím co osobě napsat...Miluji motorky,vyjíždky,pařby a vše
co se kolem moto točí. : demnapivo :
Jsem velmi společenský a rád poznávám nové lidi...
Brňáci a vysočina a okoli klidně napište, zajezdíme.
Tak zatím čau čau čau : wheel :

_________________
Jawa 50, Čz 175, Honda cb 750, Suzuki sv 1000s k3,

"Když do pekla, tak se vší parádou!"


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: pro nováčky
Nový příspěvekNapsal: pát 29. úno 2008 14:04:37 
Offline
záklaďák
Uživatelský avatar

Registrován: sob 23. úno 2008 10:07:00
Příspěvky: 271
Bydliště: Praha 4 - Újezd u Průhonic
Ahoj všichni
Na tenhle mail jsem byl pozván z motorkari.cz, kde jsem jižnějakou dobu a jelikož mam sv 650 s s chutí jsem to přivítal. Ty stránky jsou super. Furt se tu něco děje. Co se týče mě nemam ani moc s kym jezdit, takže se rád zúčastnim nějakýho srazu. Praha a okolí.
Jinak Sv je můj první stroj, ne že bych nikdy před tim nejezdil, ale nebyli peníze abych si pořídil svou. S Sv jsem nad míru spokojenej, proti řadovejm motorům je to mazec, jen ta maximálka by mohla byt trochu dál.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: pro nováčky
Nový příspěvekNapsal: stř 05. bře 2008 13:58:28 
Offline
záklaďák
Uživatelský avatar

Registrován: ned 24. úno 2008 21:40:54
Příspěvky: 16
Nazdar SVčkáři : motosmileV : ,

koukám, že se pěkně rozšiřujeme a já se ještě nepředstavil : biker6 : . Proto to napravuji.

Přezdívají mě Brnďa. Jsem z Jihlavy a můžete mě potkávat na černé SV 650 S r.v.1999. Je to má první velká motorka. Předtím jsem pár let po pubertě sedlal Simsona, později skútra Piagio 250, takže skoro žádná zkušenost. Ani jsem nepředpokládal, že si někdy pořídím pořádnou mašinu, ale to se asi začalo měnit v době, kdy jsem začal chodit s mou nynější manželkou, neboť její bratr je nějaký Jirka Fejta, který nyní jezdí Mistrovství ČR v SUPERSPORTECH. Určitě jste už o něm slyšeli. Víkendy jsem tedy začal trávit po závodních okruzích a začala se mi ta nádhera vtírat čím dál více pod kůži. Pak si najednou kámoši z party začali pořizovat na stará kolena motorky. A dál už je Vám to určitě jasný. Jednoho krásného dne jsem se obrátil na šváru, že mi musí něco sehnat. Původně jsem měl v plánu Horneta, ale když se naskytlo SVo, šel jsem do něj. To, že jsem udělal moc dobře jsem zjistil ihned po první jízdě. Díky své lehkosti ovládání jsem si připadal, jako bych se na SV narodil. Přijel jsem hrozně nadšenej a úplně v klidu. Dopadlo to tak, že jsem propadl motorkám nejvíc z celé party.

Jinak už se těším na společný sraz. Brnďa : motosmileV :


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: pro nováčky
Nový příspěvekNapsal: čtv 03. dub 2008 15:03:56 
Offline
nováček

Registrován: čtv 03. dub 2008 14:10:57
Příspěvky: 5
AHOJ svčkáři,máte moc dobré stránky a je tu mnoho zajímavých info.Něco o mě:Standartně jsem jako kluk jezdil na fichtlu,jawkách atd.O jiné motorce jsem nikdy neuvažoval,protože takové prachy bych na ni nedal dohromady.Až když jsem začal pracovat,tak jsem pořídil horneta 600.Nějak mě to ale nebralo 4 vál(samozřejmě že až po delší době).Zamiloval jsem se do sv 1000 K7.Od myšlenky není daleko k činům a černou krasavici už mám doma.Teprve získávám skušenosti,hlavně je to pro mě relax a únik od běžných starostí.Jezdíme s baťůžkem jižní čechy.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: pro nováčky
Nový příspěvekNapsal: čtv 03. dub 2008 15:08:27 
Offline
záklaďák
Uživatelský avatar

Registrován: ned 13. led 2008 11:06:21
Příspěvky: 528
Bydliště: Hradec Králové
Pockej at to bude cist Shark ten ti da. :) Pokracuj tady.

_________________
Moped Stadion S11 ---> Jawa 175 ---> Motorkář Suzuki SV 650S (03), nebo-li lovec holubů.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: pro nováčky
Nový příspěvekNapsal: čtv 03. dub 2008 15:12:25 
Offline
nováček

Registrován: čtv 03. dub 2008 14:10:57
Příspěvky: 5
AHOJ svčkáři,máte moc dobré stránky a je tu mnoho zajímavých info.Něco o mě:Standartně jsem jako kluk jezdil na fichtlu,jawkách atd.O jiné motorce jsem nikdy neuvažoval,protože takové prachy bych na ni nedal dohromady.Až když jsem začal pracovat,tak jsem pořídil horneta 600.Nějak mě to ale nebralo 4 vál(samozřejmě že až po delší době).Zamiloval jsem se do sv 1000 K7.Od myšlenky není daleko k činům a černou krasavici už mám doma.Teprve získávám skušenosti,hlavně je to pro mě relax a únik od běžných starostí.Jezdíme s baťůžkem jižní čechy.(jinak se omlouvam,trochu jsem to zku....)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: pro nováčky
Nový příspěvekNapsal: čtv 03. dub 2008 15:20:20 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob 03. lis 2007 13:44:01
Příspěvky: 1138
jojo uz se tesi az to bude mazat a zaobirat se tim :D

_________________
pincek'70 - simak'89 - jawa 125'05 - suzuki sv650s'03 - suzuki sv1000s'06 - yamaha yzf-r6'10 - ...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: pro nováčky
Nový příspěvekNapsal: čtv 03. dub 2008 16:13:29 
Offline
záklaďák
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 29. lis 2007 22:38:15
Příspěvky: 246
Bydliště: Mohelnice/Brno/Vysoká u Hanušovic na Šumpersku
Tak ja tady nejsem novacek, ale taky se predstavim :-)
S motorkarenim jsem zacal uz jako malej, kdyz mi nasi nadelili malou cervenou motorcicku an kere jsem se musel odrazet nohama :-). Pak jsem na chviku prestal a za nakou dobu si tata privezl domu motorku. Suzuki VS 800 Intruder lehka prestavba. Ve svych 13 jsem s tatou opravil starou znamou JAWA 23 Mustang na kere jsem se skoto nerozjel a hned pri prvnim otaceni sebou riznul :banghead: . Tak sel z domu :cry: . V 16 nastoupil ridicak a krasna, červena Honda XR 125 L z roku 2003, kodove oznaceni "Beruška". No a ted v 18 sem "Berušku" prodal a koupil modrou Suzuki SV 650 S z roku 2001. ta okamžitě dostala kodove označení "Zuzanka". Zuzanka byla přes zimu poradne odladěna a fotky najdete v galerce :-)
Tod vse. : motosmileV :

_________________
Motorka z plastu na 4 kolech (červená) -> Kolo -> Honda XR 125 L (03) -> Suzuki SV 650 S (01) -> časem snad Ducati Multistrada 1000 DS snad 1100 DS :-D

Žij abys jezdil, jezdi abys žil.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: pro nováčky
Nový příspěvekNapsal: čtv 03. dub 2008 16:47:21 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte 20. lis 2007 19:46:42
Příspěvky: 3214
Bydliště: Jih Jižní Moravy ,tam kde se chlastá víno:)
chválím za hezkej pozdrav v novým kolektivu.
ale nepotěšil jsi mě že to musím přesunout do vlákna tomuto určenýmu.
Jinak tě tu vítám :wave:

_________________
Jawa 50 Pionýr 70' >>> Simson S51 86' >>> MZ 251 ETZ 89' >>> Suzuki GS 500E 98' >>> Suzuki SV 650S 03' >>> Suzuki GSX-R 1000 04' >>> KTM EXC 450 05'


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 09. dub 2008 12:05:51 
Offline
záklaďák
Uživatelský avatar

Registrován: ned 06. dub 2008 10:14:38
Příspěvky: 189
Bydliště: Praha
Nazdárek všichni,
patřím mezi benjamínky na tomto fóru tak pár slov o mě. Říká se mi KURT, vyrůstal sem na všech možných místech republiky i Evropy. Jelikož sem byl trošku hyperaktivnější dítě, rodiče se rozhodli poslati mě na vojenskou školu, tam prý mě naučí pořádku a udělají chlapa. Zadařilo se mi tak že sem si dokonce vystudoval i univerzitu a už je prý ze mě velký kluk. Jestli se jim to povedlo nebo ne, to už nechám na posouzení jednotlivého soudruha čtoucího tento článek. Od té doby jen cestuju a cestuju a stěhuju se tak se stalo že sem nakonec zabloudil do jižních čech lokality České Budějovice kde na letišti dělám velitele. Před rokem sem se vrátil, díky bohu i aláhovi a všem co při nás stáli, živý a zdravý z bojové operace v Iráku tak sem si prostě zákonitě musel udělat radost a pořídil sem si dvouváleček SV1000S. Jinak k motorkám sem se dostal jako kyždý správný valašský ogárek velmi brzo. První poznámku sem dostal ve druhé třídě za to že sem předjížděl do kopce svou třídní učitelku na babetě :grin: pak to pokračovalo přes pionýry, jawy 250 a 350, různé přestavby, pak trochu do cross až sem se dostal k ježdení okresního motocrosu 125. Pak přišlo další stěhování tak kariéra moto dostala menší pauzičku. Nedalo se to vydržet tak následovala Cagiva Canyon 500, no a teď jsem maximálně a absolutně spokojený s Mazlikem SV1000S. Nejčastěji jezdím lokality českobudějovicko, brněnsko, břeclavsko a vsetínsko tak kdyby měl někdo náladu připojit se na výlet, neeení problééém... Jinak letos mám zůstat tady v ČR takže se určo potkáme na společných srazech..

Všem motorkářům zdar...
S pozdravem KURT


Přílohy:
Poznámka: That's mee
avatar mini.jpg
avatar mini.jpg [ 20.29 KiB | Zobrazeno 23106 krát ]

_________________
Kurt
www.pikadorbikers.cz
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: pro nováčky
Nový příspěvekNapsal: stř 09. dub 2008 16:56:24 
Offline
záklaďák
Uživatelský avatar

Registrován: pon 07. dub 2008 19:36:16
Příspěvky: 64
Bydliště: Příbor
Čau čau všeci, taky tu patřím mezi nováčky. Koupil jsem si SV650 r.v. 1999 ,teď 4.4.2008 takže jsem totální magor do nové mašiny. :grin: Ještě ji nemám přihlášenou, takže až budou všecky papíry ok, tak sváma někde vyjedu. ;)
Jinač taky jsem začínal stejně, první simson a pincky, pak čezeta 125/476, za ní pokračovala jawa dandy125, pak vysněné CBR125 :D . Mno a teď tohle krasné vymazlené SV. Blázen do motorek jsem byl vždycky, už se se mnou ani nechce nikdo bavit, protože pořád mluvím o motorkách a vůbec o tomhle druhu adrenalinu a relaxaci se mnou nechtějí mluvit. : lovebike :
Všeci moji kamarádi šli ted v 18.letech do auta, takže budu jezdit s o něco staršíma klukama se kterýma jsem se seznámil ve škole. (2x SV650, Hornet600,ER-6)to je naše banda
-doufám že SV650 bude dlouho sloužit : biker6 :


?otázka jak hodim do galerky fotky? podal jsem si registraci a nepřišel mi email aktivační...

_________________
laďák RP exthaust racing,sportovní filtr K&N, plexi Puig, klín ermax, kryt chladiče, mordé reflexní proužky, panceř. hadice, WP pružiny-tvrdší


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 216 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz