|
Právě je stř 29. čer 2022 14:49:02
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Zobrazit nepřečtené příspěvky
Autor |
Zpráva |
ronny
|
Napsal: pon 25. dub 2022 15:45:59 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Ahoj borci, borkyně, případně zástupci dalších asi 70.pohlaví, abych někoho neopomněl... ubytko je zamluveno a teším se na vás. Ve druhém vláknu objednám žvanec, doplním nádrž a budu připraven k výletu. Největší borec je Zdenda, příště musíme vzít plátno a projektor a Zdendovo vyprávění zážitků z TT nám tematicky hezky vynikne 
|
|
Nahoru |
|
 |
Rosťa
|
Napsal: ned 01. kvě 2022 7:42:29 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: sob 24. lis 2007 12:30:15 Příspěvky: 415 Bydliště: okr. Olomouc
|
Tak dnes je ukončena blokace rezervovaných chatek na Křivonosce a nevyužité chatky bude již kemp nabízet jiným případným zájemcům. Samozřejmě nemusí být všechny obsazeny, kdyby se někdo zapomněl, tak si určitě ještě může chatku objednat, je to už ale bez záruky, že bude ještě volná (jak jsem psal, běží tam další souběžná akce, která si rezervovala cca polovičku kapacity kempu).
_________________ SV-čko jsem miloval aje nenávratně pryč, ale V-Stromek 1000 taky není k zahození :-)
|
|
Nahoru |
|
 |
RASíček
|
Napsal: pon 30. kvě 2022 17:08:40 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: ned 13. bře 2011 0:14:59 Příspěvky: 486 Bydliště: Praha
|
Má někdo představu, kolik nás tam bude a pojeden někdo v Pá odpolko z Phy?
_________________ BlahoSlaVeni budiž SV
|
|
Nahoru |
|
 |
Rosťa
|
Napsal: úte 31. kvě 2022 8:36:26 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
RASíček píše: Má někdo představu, kolik nás tam bude a pojeden někdo v Pá odpolko z Phy? Zatím je představa, že by mělo být cca 20 motorek, přesně se to neví nikdy, ti co psali, že přijedou nakonec nemusí a může přijet 10 motorek se spaním pod stan co se negistrovali (pár lidí mi tak psalo u akce co jsem dával ma motorkari.cz). Ti co jsou z cukru tak koukají na strašení v médiích, že bude přes víkend bouřit a v neděli pršet. Skalní doufám že dorazí jako ovbvykle za jakéhokoli počasí, já s Dankou máme v pátek volno a vyrážíme v cca 9:30 od Olomouce, takže tam zase možná budeme první 
_________________ SV-čko jsem miloval aje nenávratně pryč, ale V-Stromek 1000 taky není k zahození :-)
|
|
Nahoru |
|
 |
RASíček
|
Napsal: úte 31. kvě 2022 21:46:25 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
A jo, já úplně zapomněl koukat na předpověď, nevypadá to úplně růžově, ALE ano, nás skalní to neodradí, prostě navlíknem nepromoky, ALE doufám, že to nebude potřeba. Jen nevím, kdy budu balit, ve Čt i v Pá mám nabito, nějak se mi nahrnuly pracovní i nepracovní všechny akce roku zrovna do těchhle 5 dní, navíc musím mrknout a možná vyměnit přední destičky, protože po cestě z Moravy o víkendu se mi něco nezdálo. Takže přijedem sice v Pá, ale někdy později...
|
|
Nahoru |
|
 |
Rosťa
|
Napsal: stř 01. čer 2022 14:58:45 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Na oběd na vyjíždce v Borovanském mlýně bude v sobotu na výběr z tohoto menu:
- Vývar se zeleninou, dom. nudlemi a masem
- Guláš hovězí houskový knedlík
- Vepřová krkovice přírodní se šťouch. bramborem
- Kuřecí stehno, rýže
- Borůvkové knedlíky se žahourem
- Zeleninový salát s dom. sýrem
|
|
Nahoru |
|
 |
Rosťa
|
Napsal: čtv 02. čer 2022 14:01:11 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Už jsem to psal minule a ne všichni si to vzali k srdci, přijeďte prosím na sraz s dotankovanou nádrží, abychom nemuseli po zahájení vyjížďky taknovat po dvou kilometrech od jejího startu. Díky 
|
|
Nahoru |
|
 |
Rosťa
|
Napsal: pon 06. čer 2022 8:03:54 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Doufám, že jste všichni v pořádku dorazili domů. Myslím, že se sraz podařil, účast byla slušná, počasí vyšlo taky, až na pár kapek na vyjížďce a pár přeháňkách v kempu, to nás ale nerozhodilo, a věřím, že jste si to užili a bavili se. Myslím, že i to muzeum veteránů bylo zajímavým zpestřením. Sharkovi moc díky za catering. Věřím, že příští rok se někdo přípravy a organizace srazu ujme, jak jsem uvedl na srazu, já už mám svůj věk, poslední 3 srazy Křivonoska (a ten 1 co byl na Dolte v Sobotíně) jsem připravoval já a už to nechám na mladší 
|
|
Nahoru |
|
 |
Kondor
|
Napsal: pon 06. čer 2022 8:16:35 |
|
 |
záklaďák |
Registrován: úte 05. čer 2012 14:10:03 Příspěvky: 104 Bydliště: Praha
|
Ahoj, sraz super, počasí bylo nakonec dobrý, ten deštík nás nerozhodí Díky za organizaci, setkání, catering a už se těšíme na příští sraz  Zdravíme PVLM
|
|
Nahoru |
|
 |
AppleMag
|
Napsal: pon 06. čer 2022 10:44:10 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Ahoj všichni snad v pořádku doma  za nás super a rodina nadšená… všem děkujeme rádi jsme vás opět viděli… Shark ať pošle číslo účtu na dorovnání financí
_________________ AppleMag
|
|
Nahoru |
|
 |
RASíček
|
Napsal: úte 07. čer 2022 20:20:31 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Ahoj všichni, modrásci jsou taky v pořádku doma (jak jinak). Sraz byl (jak jinak) super, jen to počasí mně osobně dost naštvalo, protože se vždycky MOC těším na pořádnou projížďku po parádních silničkách, který v okolí práglu nemáme. Každopádně moc díky za organizaci a zázemí. I když se nám může zdejší pobyt zdát dražší, nemyslím, že by to někde bylo lepší. Vypadá to, že se všichni po covidu zbláznili a drandí po českých zemích jak zběsilí a ceny se poptávce přizpůsobily všude... Fotky jsem hodil - jako vždycky - na http://www.rasicek.cz/fotky.php
|
|
Nahoru |
|
 |