shark píše:
kamo
1 se mi to na cerny motorce stribrny neco nelibi,
2 tomu podle tveho popisu vubec neverim, lastove co je nakonci?
jak dily vypadaji rozdelane? uz jsi to snad otestoval?
dylka preci neni vsechno ne? to by pak vsichni delali takhle dlouho
tohle proste nebude poradne fungovat, neni tam co brousit, to se ti cely ohne jak papir
Já to nikomu nevnucuju. Zaprvé jsis možná nevšiml, že krom černý barvy má ta motorka dost věcí ve stříbrný,
takže podobný barvě jako je ta hliníková eloxovaná trubka, takže barevně to celkem ladí. Ale není problém
to udělat celý v černém, je to jen otázka vkusu. Za druhé to na konci je polypropylenovej kroužek, kterej je
docela masivní, takže při pádu se odře, ale neprodře (alespoň při menší rychlosti). Pokud havaruješ při větší rychlosti,
tak si myslím, že je úplně jedno co za padáky tam budeš mít. Já už se vysekal 3x, takže zkušenosti jsou.
Co se týká pevnosti, tak i když si na to stoupnu celou vahou (70 kg) tak to rozhodně neohnu, takže nevím jak si
představuješ pevnost papíru, ale podle mě je to festovní. Navíc kdyby to někde letělo, tak by bylo lepší aby
se to spíš ohlo než aby kvůli tomu se ta motorka otočila na nádrž nebo jiný věci. A na tý délce padáku teda sakra záleží,
protože jestli jsi někdy spadnul, tak jistě víš, že to vždy u SV - eska odnese přední boční roh kapotáže (s tím se ohnou
ty kovový parohy na kterejch to je navěšený), blikač, většinou i řadička nebo páka zadní brzdy a na pravý straně spodní
vnější roh vejfuku (sériovýho)... A s tímhle padákem jde jen o ten blikač a při troše štěstí se neodře ani ta kapotáž.
Samozřejmě ale záleží na tom jak přesně a kam to spadne, to je jasný...