Jako nápad dobrej....ale jsem zvědav na cenu.Osobně si myslím,že Brno na to hodí bobek a moc se s náma bavit nebude,páč kdyby to bylo bůhví jak pro ně výnosné,spíš by rozšířili volné jízdy,o které je zájem. Jinak je to celkem risk z naší strany,nebo organizátora- na 99% to budou cet zalepit předem a co pak,když bude chcat,jak to komu kdo pošle? Docela mě stačilo z povzdálí sledovat akci trika - vůbec se domluvit na logu,barvách,termínu uzávěrky.....a pak - máš pro mě triko,nemáš,kolik stálo...atd...?? Tím chci říct,že toto už nebude prcka,musely by se vybrat prachy předem,zalepit a kdo se pak nedostaví,má smůlu....A hlavně 1 pořádný organizátor této akce(tip na 1 bych měl.....) A Most - no,docela mně dalo zabrat cestování po našich cestách tento víkend.Takže představa 300 km za kniplem do Mostu,tam okruh....na to prdim....v Mostu jsem byl několikrát na závodech trucků,takže vím,že tam je tak mrtvo,že úvaha více dnů tam strávených je zcela o ničem. Jo a jen tak mimochodem,o víkendu na nějakou takovou akci zapomeňte,okruhy mají program našláplý.Takže by to znamenalo,že by si cca 25 a více lidí muselo v 1 přesný den vzít kůli tomu dovolenou(tady maj navrch studentíci,otázkou je,zda na to budou mít kačáky....cca 2 litra na palici za pronájem + beneli na cestu tam-zpět a beneli na okruhu)... takže bych to uzavřel - vraťte se zpět na zem,myslím,že je to krapet unreal.....jo,pokud se to někomu podaří to zorganizovat,ukážu se tam.Ale spíš si půjdu zajezdit na klasické volné jízdy....
_________________ Jawa 350,Kawa GPZ 500S,Kawa ZZR 600,Kawa ZX-6,Suza SV 1000S K3,Suzanka SV1000S K7 + Pyčoletka K5,Suzan SV1000S K7, Aprilia RSV 1000R
|