inkvizitorr píše:
diskuze neustále se opakují�,�le zkusim tedy ještě�a�sled napsat, co si o tom myslim. je mi jasný, že�ot�ka je drahej koníček a �ždej do t�o sype jak může, nicmé��etřit z�v� � g�ách je podle mě � největší zho�dilost c�můž�bejt. zaprvý such��lick je na su�o na okruh a né na cestování a nedejsa�n za mokra�(�kud pak někdo tvrdí, že na suchým sl�u je to � v�ě cajk ta�buďto kecá nebo je p�o bo to nepo�á) šes�a má hovno krouťák, gumy téměř�ežere a�okud někdo ��zdí jenom�o�álnic� musí mu tam �sportovní �ma vydržet �nimálně 60�km. při průměru so�to dvě gum�do sezón�a �i dnešních�enác�m�imálně 7000kč za rok. stojí vám ně�mu uš�ř� dejme�omu 3000� z�sezónu�?? (slicky za�yh� km�jedete� p�s přezouvání). pro �jpaly j�dim jak silniční gumy tak slicky, ale každý�enom �m�de patřej. kapitola sama o sobě�o�ty rozměry, tj. 180 na 4�&�ot; ráfek, to snad�ni nebudu komentovat, j�ej tvar gumy�jiný jízdní vlastnosti, to�á snad rozum. uvědomte si, že motorku máte všichni větši�u �o r�ost z jízdy a že �padojaponští so�ruzi dlouh�zkoušeli, j�tli � ten rá�k�atří 160 nebo 180 a�rčitě �bra� to optimální, takže na gumách si š�řete na autě, kde de�o hovno��ycky se to dá něja�uk�írovat a né na mo�rc� posl�ní je že�dyž bu� někdo svině a�y ho třeba nabouráte na motorce o�tý�a slickác�a ten něk� se na vás bude chtí�zaho�t neb�třeba přenést větší část plně� na vaší s�anu, tak tohle bud�voda na j�o mlejn. k�ym ode mě d�tane za tu�e agitaci osobně�o drž� a�y os�t��e��ste za�s�t jest��o za to opravdu stojí....�����
Sorry ale to se fakt neda precist,pis bez hacku...