Nic takového,co požaduješ NEEXISTUJE
Takže pokud neslevíš z požadavků - kup si plastovou dětskou motorku,na tu hadry nepotřebuješ....
Já rozhodně doporučuju kůži.Prošel jsem k ní od textilu a to jak solo gatě,solo bunda,spínací kombinéza(PSI).
Textil není špatný,ale při pádu ti kůže lépe pomůže.Za deště to promoklo,v létě v tom bylo vedro.
Měl jsem koženou spínací kombinézu - za deště promokla.Vedro mně v tom bylo menší,jak v textilu.Na textilu převládala černá barva,na kůži červená.Ať si říká každej co chce,barva hodně hraje roli,v čem je jak vedro.
Nyní mám klasickou jednodílnou kombinézu,barva modrá s bílou,trochu černé.Ze začátku trochu nezvyk oproti 2 dílné - jak oblékání,tak vyslékání.Navíc když někde zakotvíš,tak nesundáš bundu.Ale je to pro mě daleko lepčí,jak 2 dílná.Jednak jsem si na oblékáí zvykl,druhak od hader vyžaduji hlavně BEZPEČNOST.Což,když vezmeš v úvahu,čím je vlastně bunda sepnutá ke gatím?Plastovým zipem,který je všitý do kůže nití....no,celkem bolestivé místo v případu pádu.Co se může udát,když se ti to rozškubne - domysli si sám.
Na delší trasy vozím stejně nemok,vozil jsem i u textilu.
Takže zvaž,proč jezdíš,jak jezdíš a jak moc se chceš chránit.Pak se začni rozhodovat....ale doporučuji si uvědomit,ža hadry nejsou jen"modním doplňkem",nebo věcí,za kterou necháš hodně peněz.Hadry+rukavice,boty,helma jsou věci,které tě mají chránit při kolizi.
Jo a jezdit v zimě - to je zas na jinou debatu,kde bych se vysral na řešení v čem mně nebude zima? Ale spíš bych uvažoval.....jak asi drží pneumatiky na studené silnici....??? Ale pokud chceš jezdit v zimě(nebo možná lépe nazvat v chladnějším počasí,kup si termoprádlo,pomůže to.).