tak já měl dnes oproti Honzovi štěstí. ale je to na zblití. člověk tam stojí jak kokot,pak někdo dovalí 5 min. před začátkem prodeje a prostě předběhne,od brány k prodejnímu stánku se sprintuje,je prakticky jedno,kde jsi stál.pokud nejseš dost tvrdej na to,prosadit se u okýnka - máš smůlu.jízdy mizí jak pára nad hrncem....
chtěl jsem 1. a 3. jízdu,bohužel 1. byla vyprodaná,vzal jsem 2. a 4.
2. byla celkem v klidu,ovšem nějaký pád tam byl.
4. byla ovšem jedna velká tragédia.snad jen 1 kolo jsem projel bez toho,mže by si někdo ustlal. jinak snad v každým kole vlajky.
za výjezdem ze švoncovky následuje stoupání do kopce,pak je tam levá, pravá....přesně přede mnou se tam vyválel nějaké holomóčák na gsx-r....taky nic moc....
nevim,zda jsem měl jen smůlu,ale fakt mě to nebavilo,skoro až nasralo.nemluvě o tom,že téměř nikdo z těch "střelců",co si musej dávat každou točku na koleno,neuvědomí si,že když má trať 22 stupňů,tak že to může kloouznout...tak SERE na nějaký vlajky...co by...na co tam asi tak jsou...??? NA HOVNO....fakt NA HOVNO.....

každej z nich to rve furt dál....
jo a zapomeňte na to,že by někde vyvěsili vlajku(zelenou),že už jako nebezpečí pominulo....ani piču....na 2 věžích vlaje žlutá,zpomalím,zvolním...najednou mě předletí ti největší kingové,jedu dál,čekám na zelenou....nedočkám se....prostě systém fakt na piču.
takže to shrnu - systém prodeje na hovno,bezpečnost na trati taky na hovno.ano,já sám jsem říkal.kdo se bojí,nesmí do lesa,naseni na moto a val na okruh,jsou to jen planý keci a strachu...atd....ale já osobně měl dnes fakt strach...

zřejmě to byla pro letošek moje poslední jízda na AMD Brno.