!a ted rady z vlastnich zkusenosti v CR jedna se o kooperativu!
1. Pokud, bude odtah chtit prachy a nebude to nad 50 km, tak mu nedavejte nic a uz vubec ne motorku, i kdyby chtel volat policii, proste jen volejte na bezplatnou linku a rvete jim to do hlavy, ze mate havarko a cislo smlouvy. Jelikoz ty odtahy ma smluvne kooperativa s global assistance a je to nezavisla firma, takze nikdy nevite co pro vas prijede.
Me takhle chtel odtahovak vzit motorku k sobe na zahradu dokud nezaplatim, takze na to nikdy nepristupte (mate to v podminkach smlouvy takze na to mate narok i kdyby padali trakare) sem uz byl vytocenej a skoncil sem na telefonu u reditele kooperativy, kterej serval telefonisty a dostal sem zadaco i vsecky km nad 50 jako omluvu.
2. Pokud to budete nechavat opravovat v servisu, tak hlavne nezapomente zaskrnout, ze si uplatnujete narok na dily ktere zbyly po vymene. Sice je to detail, ptze pokud jsou cestny tak ti to proste daj, ptze to je tvoje, ale co je psano je dano, jistota je jistota.
3. Nezatajujte informace, muze se to obratit proti vam, a uz vubec ne se nedopoustet pojistneho podvodu, jsou za to palky, jak prase. Ale jak rikam jeslti jste vzali levej nebo pravej prikop je jedno na to se nikdo nepta. Jediny se ptaj, jak se to stalo, jestli tam vlitla treba srnka a strhli to do prikopu nebo, ze jste jeli po silnici a nezvladli zatacku a jeslti jste padli nalevo, napravo, napredek apod.
4. Pri nahlasovani, co je podle vas poskozeno, rikejte vse, co vas napadne, kdyz na neco zapomenete, nic se nedeje, stejne prijde likvidator, a pokud to jde i pres technika, tak mate jistotu.
A co jsem cetl v novinach, tak pokud si zavolate policii a skoda neni vyssi jak 40 nebo 50 000kc ted nevim presne, tak platite jejich vyjezd. Maji to zvedat od 09 snad na 250 000kc, co jsem cetl.
Jestli me jeste neco napadne, tak to napisu.
_________________ pincek'70 - simak'89 - jawa 125'05 - suzuki sv650s'03 - suzuki sv1000s'06 - yamaha yzf-r6'10 - ...
|