Právě je ned 27. črc 2025 19:36:18

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 47 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: SV x auto
Nový příspěvekNapsal: stř 20. srp 2008 13:10:54 
záklaďák

Zdárek,

tak mne napadlo, zda někdo šílí jako já a honí se na dálnici s autama nebo je pobíjí na akceleraci..

Tak by mne zajímalo na jaké auto ste nestačili? Já mam zatim takovou remízu s Audi A6 3,0TDi, kdy sem pak sjížděj z dálnice (ale nechtělo se mi)..

:)

{ SHARE_ON_FACEBOOK } { SHARE_ON_TWITTER }
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: SV x auto
Nový příspěvekNapsal: stř 20. srp 2008 14:29:27 
záklaďák

jo,tak přesně qůli tomuto mašinu nemám.honit si někde ego....seš pak úúúplně stejnej debil,jako ti v tom autě. :beg:
sorry,asi tě neznám osobně....ale zapadáš do profilu "frajerů" na litru,co si to dávaj na rovince,na dálnici s autama.ještě tady přihoď foto,jak jedeš v trenkách,se slamákama na nohách......
tak to jsem zvědav,zda je tady na foru takových více..... :doh: :doh: :scratch:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 20. srp 2008 14:31:46 
Moderátor

Hej tak to sorry, ale musim plne souhlasit s kawou... :scratch:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 20. srp 2008 14:52:38 
záklaďák

když už máš tu tendenci si někoho dávat, tak to udělej s bravurou esvéčkařů vlastní, a dál to neřeš..

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 20. srp 2008 14:54:43 
záklaďák

To seš borec! Třeba na tý vyhrkaný panelce se jménem D1? Přeju hodně štěstí...
Já, pokud je to nevyhnutelný, tak se dálnici vyhnu, nějak mě to neláká jezdit maximálku po rovince. Kup si R1 pyčo woe, to tam pojedeš 300 a nikdo nepředjede!!

"Když do pekla, tak se vší parádou!"

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 20. srp 2008 15:07:25 
záklaďák

No, podobné reakce sem čekal (jelikož každej je mravokárce a jezdí výhradně dle předpisů, nepředjíždí v koloně atd..) :)

Já jezdim po dálnici jelikož jezdim každej den do práce a přecejen to ušetří čas..

Prostě mne zajímalo jaké máte zkušenosti se silnejma autama, který si chtěj dokázat, že jsou rychlejší než vy i za cenu, že vás ohrožujou. O egu to není, je to o respektu aut k Vám (nebudu vysvětlovat, si to přeberte) - jezdim již 15 let a něco sem postřehl ;)

A po D1 nejezdim, nejel sem na moto a ani nebudu.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 20. srp 2008 15:28:28 
záklaďák

MIK27 píše:
No, podobné reakce sem čekal (jelikož každej je mravokárce a jezdí výhradně dle předpisů, nepředjíždí v koloně atd..) :)

Já jezdim po dálnici jelikož jezdim každej den do práce a přecejen to ušetří čas..

Prostě mne zajímalo jaké máte zkušenosti se silnejma autama, který si chtěj dokázat, že jsou rychlejší než vy i za cenu, že vás ohrožujou. O egu to není, je to o respektu aut k Vám (nebudu vysvětlovat, si to přeberte) - jezdim již 15 let a něco sem postřehl ;)

-nejsem mravokárce,podle předpisů nejezdim.předjíždím v koloně,zcela normálně,jako každej jinej.
-po dálnici jezdim jen v rámci nutnosti,popř. dovolená v zahraničí,ale snažím se tomu vyhýbat.
-jezdim 10 let,zkušeností s autama mám na rozdávání.a to ne jen se silnejma.respekt aut k nám - nic moc.jarini
sedící v silnejch kárách jsou mně u prcky.nemá to cenu.já budu rychlejší na rozjezd,no a?zatáčka - záleží koho
a v jaký káře potkáš a na zatáčce,maximálka - budeš mít možná maximum dřív,ale Feráčo,Porsche tě posere.
Takže nemá cenu se s někým honit,dokazovat si,co kdo sedlá,kdo je lepčí frajer.
Jak se říká - moudřejší ustoupí. Honit se s plechovkou pro mě nemá význam.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 20. srp 2008 19:48:09 
záklaďák

MIG27- Taky nejsem pan moralista. Ja předpisy taky nedodržuju, předjíždím kolonu a kde já chci... Ale myslím, že jsou určitý meze .Příklad: předjedu motorku mimo město a v další vesnici kolem mě prohučí 120? No, to je debilita!!!
Vše je pouze na tobě jak ty jezdíš a jak ty si myslíš, že je to správné.... ;)

"Když do pekla, tak se vší parádou!"

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 20. srp 2008 20:08:02 
záklaďák

MIK27 píše:

Honit se s autem za cenu že mě bude ohrožovat je kokotina, no promiň ale tohle jsem si o tobě nemyslela...j eto o egu, jelikož auta nás nikdy nebudou respektovat ani tolerovat a my to tak musíme brát a pokud chceme jezdit po silnici snima tak je lepší je neprovokovat a držet se svéhe, jestli chceš machrovat tak jdi na okruh a machruj tam na ty blázny bezmozkový co mají nadupaný motorky a lítaj tak že blesk je jejich pomalejší brácha...
a druhá věc, hezký na dálnici se honit s autem...na rovince to umí každej ču...

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 20. srp 2008 21:31:00 
Administrátor

pridam svou zkusenost, nechci se hadat
o tom to tady neni, myslim ze myslel neco ve smyslu co ted napisu

jedem z letiste, kamoska veze babicku s dedou z dovoleny pac ja jsem pro ne prijel na moto :-)
je to konecna D5 v butovicich, kdo to tam zna tak vi, prazdno
docela ji trvalo nez tomu novymu mini uhla, tak jsem na to mini cekal a cekal ale to jsem az tolik nemel
proste mini to napalilo a ujelo mi :-(

takovyhle "zavody" beru, samo ze ne honicky v plny dalnici apod, proste takovyhle jako tu pisu, bez ohrozovani dalsich apod
proto se vyvorujte vysvetlovani proc se co delat nema
obcas to nekde takhle jako ja prece zkusite ne? a jestli ne tak sem nemate co psat, tak nepiste

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 20. srp 2008 22:24:01 
záklaďák

MIK27 píše:
Zdárek,
tak mne napadlo, zda někdo šílí jako já a honí se na dálnici s autama nebo je pobíjí na akceleraci..
Tak by mne zajímalo na jaké auto ste nestačili? Já mam zatim takovou remízu s Audi A6 3,0TDi, kdy sem pak sjížděj z dálnice (ale nechtělo se mi)..
:)

jo, teď nedávno, sice to nebylo na dálnici ale při přejezdu nassfeldpassu sem se honil asi na 10km se stříbrným ferrari, ten chlap (ital) ten pekáč opravdu ovládal, takže mi docela ujížděl hlavně v zatáčkách, ale nahoře na mě počkal a zvedal palec, bylo to fajn :good:

jinak na ty kecy všech těch dušínů tady co tě za to posílaj do prdele ser, když sme kdysi jezdívali do železňáku, tak sme dávali úsek boleslav-turnov po dálnici a tam sem si některý votuzérský křoupky pravidelně s chutí dával a dycky mi to udělalo takovou radost že to bylo k nezaplacení :grin: jenom jednou sem narazil na civilně vhlížející audi kombi a tam sem teda dost narazil bo mu to jelo jak svině a jediný na co sem ho dostal byla akcelerace, jinak maximálka stejná :bye: hustýho závodníka v autě sem dycky poznal a tak sem mu vždycky ujel, pak sem se nechal pozvolna doject a když byl na mojí úrovni a bylo vidět že jede na maximálku, tak sem se na něj otočil a levou rukou mu kynul ať předjede... :lol: většinou to nevydrželi dýl než deset sekund a bylo po závodech :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 21. srp 2008 13:33:25 
záklaďák

BabyNaked píše:
MIK27 píše:

Honit se s autem za cenu že mě bude ohrožovat je kokotina, no promiň ale tohle jsem si o tobě nemyslela...j eto o egu, jelikož auta nás nikdy nebudou respektovat ani tolerovat a my to tak musíme brát a pokud chceme jezdit po silnici snima tak je lepší je neprovokovat a držet se svéhe, jestli chceš machrovat tak jdi na okruh a machruj tam na ty blázny bezmozkový co mají nadupaný motorky a lítaj tak že blesk je jejich pomalejší brácha...
a druhá věc, hezký na dálnici se honit s autem...na rovince to umí každej ču...

No, projed se po dalnici a uvidis.. Uznavam, ze by se to delat nemelo ale..

Ja jezdim, nebo se snazim/myslim si zejezdim, tak abych nikoho neohrozoval a pokud mozno neomezoval. Je pravda, ze se nekdy diky sve hodne soutezive povaze nedokazu krotit a magorim (vyhrat je super pocit) ale kdyz na nekoho nemam nebo to je moc risk proste uznam porazku nebo se presvedcim, ze mi to za to nestoji.. Stejne tak s přítelkyní jezdím +- dle předpisů. Je to jako ma posledni vyjizdka s klukem od nas na Bandasce 1200 - zjistil sem, ze se mam ,jako do doby před 3 měsícema vyhradni endurista, co učit a hodně sem zpomalil..

inkvizitorrovi a sharkovi dekuji za priznani a vedomi, ze nejsem sam :)

Honza - MIK ne MIG :), ve vesnici jezdím povětšinou kolem 40km/h takze tohle se mne netýká.. Dítě či zvíře pod kolama neni dobrý..

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: sob 06. zář 2008 11:22:12 
záklaďák

No koukam pekny nazory, ale si myslim ze větsina z nas nema motorku proto aby sme jezdily podle předpisů,ale jsme asi souteživý típci ne! ale všeho s mírou co? :grin:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: ned 07. zář 2008 20:44:23 
záklaďák

nekde na okrsku s dobrym povrchem to beru. Klidne pojedu druhy, ale nenecham ho ujet. nebo prvni a snazit se ujet :D Na dalnici no nevim. V tom nic zajimaveho nevidim.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 08. zář 2008 11:26:03 
záklaďák

Nemám takový zkušenosti, abych mohl na motce lítat jako pig a klidně to přiznám. Nebudu ze sebe dělat lívanca. Jinak ať si každé dělá co chce, je to pouze jeho věc, jestli se zabije. Zádrhel je v tom, aby nezabil někoho jinýho! :banghead:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 08. zář 2008 13:16:43 
záklaďák

[quote="Ondrasio"]Nemám takový�kuše�sti, abych mohl na motce líta�jako pig a klidně to�řizná� Ne�du ze sebe dělat lí�nca. �nak ať si každé dělá c�c�e,�e�o pouze jeho věc, jestli se �bije. Zádrhel je v tom�aby nezabil někoho jinýho! :b�ghead:[/�ote]

Jojo, pobavit se a nezrakvit sebe či okolí.. Ideální�tav.���

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 08. zář 2008 20:32:42 
záklaďák

Já ted potkal nějakej sport mercedes... A když jsem začal předjíždět tak ten zmrd škubl volantem na mě!V tu chvíli bych ho zabil!tomu hajzlovi snad ani nebylo 18, ale uvědomil jsem si že si ještě netroufám na moto dělat psí kusy abych ho zastavil nebo mu aspon neco zdevastoval tak jsem se na něj vybod a ujel mu.
Ale předtím mi po městě nedal přednost Golf tuning :mrgreen: s kočkou vedle a ukazoval fakáča :scratch: byl tam prostor tak nachystaná noha na zrcátko a vedle něj mu nějak zmlklo a málem se posral strachy :D . Podíval se na mě, zpomalil a byl klid :good:

Ale už vymýšlím jak přidělat na moto pendrek aby mi neuletěl :yahoo:
Za nápady budu rád :write:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: ned 14. zář 2008 21:09:26 
záklaďák

Takové zkušenosti nemám , ale to na moje nervy není. Takovejch blbů je hafol ,podle mě hold závist. Už kolikrát sem jel mezi autama v koloně a nikdo mě neblokoval. Ale nejhorší jsou důchodci a žensky - zmatkujou a nemají odhad.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 15. zář 2008 9:55:42 
záklaďák

No, já mam zkušenosti, že důchodec si tě nevšimne a ted yblokuje, zenska hjak te zblejskne tak uhejba.. nejvetsi kryplove a skudici ridej kamiony - ti se vylozene bavi, ze ti tam vjedou nebo na tebe najizdeji, kdyz jedes vedle.. uz kolikrat se mi to stalo a cumim na ridice a on se na smeje a ma ohromnou radost, ze sem si prohlidl jeho kola hezky z fleku..

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 15. zář 2008 10:32:42 
záklaďák

MIK27 píše:
No, já mam zkuš�osti, že�ůch�ec si tě ne�imne� ted yblokuje, zenska hjak te zblejskne tak uhejba.. nejvetsi kryplove a skudici ridej kamiony - ti se vylozene bavi, ze ti tam vjedou nebo na tebe najizdeji, kdyz jedes vedle.. uz kolikrat se mi to stalo a cumim na ridice a on se na smeje a ma ohromnou radost, ze sem si prohlidl jeho kola hezky z fleku..
[[/quote]
s tímhel nesouhlasím, já mámm s kamioama jen dobrou zkušenost, pokud jsem jela v koleně a stály tam kamioy, tak buď jel svou cestou a nebo mi uhly...nemyslím si že všichni jsou hajzlové a taky jsou to jen lidi a k tomu znám hafo lidí kteří jsou motorkáři a jezdí v kamionu.Co se týká osobáků, tak nevidím rozdíl mezi důchodcem, ženou nebo chlapem,nikdy jsem ještě neměla problém...uhýbají chlapi ženský i důchodci.buď to auto neuhne a jede si po svém nebo uhne. v koloně se mi to nezdá tak krutý jako když jedou tak pak už nejsou tak vnímavý a dělají leckdy takové kokotiny.viz stále debaující nedání přednosti... :beg:

Naposledy upravil BabyNaked dne úte 16. zář 2008 9:34:35, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 47 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]