Přikláním se k tobě Jimbo

, na SV opravdu nepatří zcela cestovní tuhouši (kord na můj litr)...ono pánové a dámy ať nikoho nevynechám...říkáte idealní pro cestovatele, že to vydrží, kdo zvás neustále jezdí do 100km/h a i to může být v některý okamžik dost... myslím že SVčko je naprosto skvělí stroj, který je parádně použitelný na cestování..ale kdo na ní sedne, povězte mi koho z Vás nechává v klidu se jen tak brouzdat!!!!!!...
A myslím si, že ti co hodně jezdíte...jste podle mě o to více v možnosti se dostat do kritické situace a ty naše silnice...to je věc sama pro sebe, až budu mít dálnice jako ve francii a budu lítat 3000 km za víkend po dálnici jak fík..pak koupim 100% cestovky, který na ní budou držet jak přibité...možná někteří šetříte kačáky na benzín atd., ale případné opravy po pádu...to stojí víc než jedna pneu za sezónu navíc, ne??? Mimo to přeci jen hlavní je ať to sedí,

pasivní bezpečnost je podle mě přinejmenším dosti důležitá, a vždy se vyplatí mít lepší než horší vybavení a radost z jízdy s pořádnou pneu..to je jiné kafe, kórd, když si zvyknete na jeden typ co vyhovuje moto i Vám..pak se dají dělat opravdové kousky...ale věřím, že se mnou spousta lidiček souhlasit nebude. Jen si myslím, že šetřit je sice fajn, ale na výbavě, co vám chrání kožich, jako je helma, rukavice, kombinéza a ...samo i gumy...je nesmysl. Kórd když v dnešní době se dá koupit pneu za hubičku..já teď kupoval D208, ano je to sportovně-cestovní...ikdyž to byla D207 taky, ale sám mám odskoušeno, že je to o něčem jiném....přece jen roky technologie jdou kupředu a D208 sedí jak přibitá a když jí obuju moc se s ní nepářu a velmi pěkně se zajíždí, myslím že blbnu hned při první jízdě.. aniž bych nějaké obrušování krajů smirkem nebo podobně co tu čtu, dělal. ..D 208, 190/55 17 za 2800Kč, po netu s dopravou v ceně k tomu 30min a 240Kč přezutí...co řešit