at jdou do haje a udelaj neco novyho... chci 2010 jit do toho novyho esvecka a ty hovadi delaj furt to sami... ja si nemuzu pomoct ale jel sem na vsem moznym a nic nesplnuje vsechny kriteria jako esvecko samozrejme v kompromisu ale ma proste od kazdyho neco co ja chci mit aby masina splnovala...
chci aby to vypadalo jako silnice cili zadny rovny riditka, chci aby to byla polokapota a melo normalni cumak, chci aby se na tom dalo cestovat a pritom se na to dalo vyblbnout, chci aby to byla lehka motorka do mesta, chci aby spolujezdec nemel na prdeli tycku ale aspon nejaky to "sedatko", chci mit dvouval, a jeste rad bych suzuku protoze u nas na italy je na picu servis a ostatni japonci se mi tak nepacej a chci aby ta masina vypadala k svetu a to momentalne splnuje pro me jen esvo takze jestli ty jantari neudelaj od 2010 novej design tak me naserou... v nejhorsim pockam na ty japonsky jantary az neco vyplodej...
nj bejt sam tak si koupim gsxr750 a vlezte mi na zada sice to nesplnuje pulku mejch kriter ale ja bych si vystacil