Hoj, tak jsem taky doma.
LubikSV > cesta byla v pohode, jsem rad, ze jsi tam dorazil
Jinak dneska jsem dal celkem 250 Km a vybornej zazitek. Cestou domu se na me, ale prilepilo u Rudikova nejaky modry auto a tlacil me pekne pred sebou (rychlost 150-160 kmh). Jesteze ho zastavila kolona aut, kterou jsem v pohode predjel a on ne

Byl nejak moc rychlej a lepil se mi 3 m za zadkem a predjet me nechtel (nebo mozna chtel, ale uz na to treba nemel tolik vykonu a nechtel riskovat). No kazdopadne to tam asi zna, protoze v zatackach me docela dojizdel

Kdybychom jeli jeste par km, tak bych nemel sanci.
Jinak pro ty, kteri zitra pojedou Lubikovu trasu.
1.) Nechejte si rozestup alespon 10 m. Je to tam misty docela hrbolaty a ten pred Vama treba necekane zabrzdi.
2.) Bacha na: kastany, lupeny, pisek a clobrdy, kteri couvaji s 3 metrovym vlekem odnekud z lesa v neprehledny zatacce a proti Vam si to frci auto (Lubik vi

)
3.) Vemte si sebou fotaky, dvojmost stoji za to

4.) Radil bych vyjizdku hned mezi 12-13 hodinou a zradlo az pak. Prece jenom s plnym pupkem se jede blbe a promeskat nejteplejsi hodiny ze dne neni moc dobrej napad. Domu jsem prijel ted v 17:00 a uz je zase docela zima.
Jinak moje dnesni trasa: Velke Mezirici, Merin, Rehorov, odbocka na Polnou, Polna (benzin), Humpolec, Trasa s Lubikem, kafe na benzince za Humpolcem smerem na Pelhrimov a rozlouceni s Lubikem, Pelhrimov, Jihlava, za Jihlavou pokec s policajtama o tom, ze jet 90kmh v tomhle pocasi je fakt na hovno a o tom, ze D208 je super guma

(zastavil jsem jim, protoze na me mavali, tak jsem si rikal, ze mi asi fandej, tak ze si s nema pokecam

) Dale smerem na Moravske Budejovice, Jaromerice nad Rokytnou, Rudikov (benzin), sport s modrym autickem, Velke Mezirici
That´s all