kdyz uz to tu resime tak si dovolim ciste MUJ soukromy nazor, proste tak jak to vidim a citim ja bez ohledu na to co se tu kdy stalo, nazot to bude urcite spatny jako vetsinou vse, ale musim to napsat
pokud nemate jizdu evidentne v krvi (rossinka), nemate najezdeno (keyman) nejste trochu magor (rossinka) defakto zacinate (baby, shark) bourate (baby) koukate jak nekdo boura (shark) ci bourate s nekym (shark) tak mate docela problem, zvlast kdyz jezdite s vyjezdenejma lidma spadnete? ano, defakto je to jen a jen vas problem, ale ne tak docela, proc? tak nejak podvedomne se snazite jet jako ty ostatni, musite je porad dohanet, zkouset to jako oni, jenze to by se nemelo delat porad, vetsinou to vedi jak na tom jste nebo ne, meli by taky nekdy sjednotit tempo trochu vami, preci jenom nejedete kazdej za sebe, ale spolu ve skupine, parta ne? kdyz se to nestanem nebo stane jen zridka zvlast na dlouhejch vejletech, zacnete kravit, nedavat pozor, sjte unaveny a skoncite po blby chybe jako baby nebo si reknete dost, pojedete si vylozene svoje a jeste pomaleji, pripadne se na ne uplne vyprdnete vohnete to na dalnici jak ja posledne bohuzel jsem si vsim ze pro vetsinu lidi s kterejma jsem jezdil jsem byl ukradenej, jezdej si to svoje, a je jim uplne jedno ze ja vyjezdenej nejsem, ze se proste po vsech tech padech a spatnym stavu motorky bojim, proste mam blok . zbavit se ho lze jen casem, toleranci ostatnich, vyjezdenim jde o to ze to vetsinou kazdej honi co mu to jede, jak to umi, ale kazdymu to jede jinak a jinak o to umi, bohuzel tu panuje nesolidarnost, nekamaradsvi v jedne stope podotykam ze toto je muj pohled hlavne na moji vec, to ze semnou skoro nikdo nechce jezdit protoze jezdim tak jak jezdim, pravdou je ze semnou vlastni nikdo nikdy nejezdil pro me, jezdili jen pro sebe, aby jim to jelo a ja je "zdrzoval" proto jsem se rozhodl ze takhle uz jezdit nebudu, budu jezdit sam a nebo s lidma co budou brat aspon cast cesty v potaz, ze s nima jede i nekdo kdo nejezdi jako oni, porad nekoho dohanet neni projizdka s kamaradama
update: ne nadarmo se rika, ze ti lepsi jezdi vzadu, aby me nekdo nechyt za slovo, to neznamena ze tam jedou celou cestu
tot muj clanek
inzerat nakonec: jsi li tolerantni, jezdis dobre a jsi ochotny cas jizdy venovat i mene zdatnemu, nebo jezdis mene dobre a lide se k tobe chovaji podobne jako jsem napsal, chces jezdis s nekym kdo vi jak jezdis a bere to v potaz i jinak nez ze na tebe pocka pak mi napis a pojd se projet
_________________ (2006) - CBR125R K5 + (2007) - SV650S K4 > (2011) - SV650R K4 > (2012) SV650RR K8 + (CBR600RR K5) > (2021) SV650RR K8 + GSX-R1000 K6 + CBF600S-ABS K6
|