keyman píše:
Jimbo píše:
Jó tak to je blbý když máte takovou netolerantní partiu a nedokážete se domluvit, toš třeba naša partia problém nemá...
Kdo Ti to rikal, ze se neumime domluvit. Ja myslim, ze jsme na pohodu. Jen jeden clovicek tu vytahuje nesmyslny bubaky.
ASI TROŠKU S KŘÍŽKEM PO FUNUSE ALE...jak psal Lukáš. Nevidím tu vůbec problém v komunikaci, dohodout se, že se pojede volněji a tak - vše je o domluvě a nespatřila jsem v tom nikdy žádný problém. A o "netoleranci" ani nemluvě. Když to budu vysloveně brát za sebe, tak jak tady bylo psáno...ze začátku jsem jezdila opravdu hodně opatrně, no co poznávala jsem se s motorkou a mám se natolik ráda, že když jsem se prostě ještě na ní necejtila, tak by mě nevyhecoval ani duch svatej. Každej by měl jet podle svých možností a schopností ( vím, že je to ohraná fráze, ale je to tak).
...takže klasika chtěla jsem se jet projet, tak jsem oslovila jedince bo skupinu lidí, rovnou řekla jak na tom jsem, a že se na mě bude určitě čekat. Takže projížďka probíhala následovně - chvíli se jelo pospolu, přišla pěkná série zatáček (takže se mi ujelo) a v nejbližší obci se zas na mě počkalo

a to byl celý koloběh...
...tahle forma mi příjde nejideálnější, člověk si jede sám jak uzná za vhodné, nesnaží se za každou cenu udržet krok s lepšími jezdci a rvát to přes veškeré své možnosti a nemožnosti ( pokud není přímo bezmozkový sebevrah), protože ví, že se hold na něj počká. Mě samotnou by ani nenapadlo, vyžadovat po ostatních, aby uzpůsobili svou jízdu přesně mému plazení (už jen proto, že bych se cítila hloupě - a navíc nerada lidi omezuju)...ale každopádně bylo i poznat, že sami od sebe jeli rozumněji než s někým soběrovným...mě na tomhle přístupu nepříjde vůbec nic špatného ba naopak

...myslím, že jet celou cestu přesně podle mě, tak bude nejen otrávenej ten kdo jede se mnou, ale nakonec i já, že on se kvůli mě ani pořádně nesveze.
Jsou dvě rozdílné věci jet se PROJET s bandou lidí a nebo říct například jedné osobě, aby se Ti třeba nějakou hodinu věnoval, odjeli jste si f.e. na Dubou (uvádím pouze příklad

a on měl tu trpělivost s tebou hezky pěkně trénovat zatáčky (což vidím jako nejčastější slabinu) tady už jde o to, že přizpůsobí tobě jízdu, nejdřív jede za tebou řekně ti co děláš špatně pak se to obrází a ty držíš jeho stopu -> u mě to nebylo přímo plánované, vzniklo to tak nějak samovolně (kámošův nápad - má asi nějaké kantorské sklony) , ale jeden jediný den s ním mi neskutečně moc pomohl v mém "bloku" .
Každopádně i bez toho se člověk zvládne hezky rozjezdit, jde skutečně jen o to ....nekecat, ale je-li možnost tak jezdit a jezdit a sbírat nové poznatky

...to by asi bylo vše, dál se v tom rejpat nehodlám

a raději to ani nehodlá po sobě číst

, každopádně se už moc těším na příští sezonu BANDO

aloha