Kasym píše:
Jimbo píše:
tak to je mazec teda no, co uz... Nevěděl sem, že tam dou dát český sériovky, tak sem je ani nesháněl a servisu mně dali tyhle, byl sem nadšenej, že sou válečkový a stojí o litr míň než od japončíků, tak sem je vzal, pica je toto mozny? takovej cenovej rozdil???

pocital bych stim ze to bude treba o kilo drazsi, ale to kilo by me nebolelo, pac uz bych nemusel dal litat a shanet, 400 kila

stačilo hledat na netu aby jsi zjistil rozměry a pak se kouknout do strojnickych tabulek nebo se zeptat rovnou v prodejně na ložiska.Já je koupil u člověka kterej má u nás velkoobchod velmi vstřícnej a přivez mi je až domu.
Výhoda u Suzuki je,že používají ložiska standartních rozměrů narozdíl třeba od Hondy atd.

Mno ono totiž došlo tak trochu k nedorozumění s tatem, on je strojař a ložiskám a tak góme dobře, no, ale když sem mu to říkal, tak mě nějak neposlouchal, až sem tady tyhle dovezl dom, tak se divil proč sem za ně dal tolik, že by mně je sehnal za pusu
No rozměry bych si sice oměřil, ale nejsu natolik sběhlej v těchto věcech abych věděl, že tam můžu dát válečkový, namísto kuličkových, tak sem asi ze sebe udělal píču no, o5 zbrklá reakce, ale ten moment mně to fakt nedošlo, že by mě mohl natáhnout o 400...
Měl sem tam motorku na seřízení, on to projel a to byl podnět k výměně, ptal sem se kolik stojí nový, a on že je má kolem 500 (myslel sem kuličkový), no a na netu jsem je nenašel pod litr, tak mě to přišlo fajn ta cena, tak sem se tam za ním rozjel, on tam nebyl, jen jeho mechoš (ten nevěděl), tak sem tam starý nechal, zavolal, nechal si správný nachystat a dojel tam druhej den, spokojeně dovezl dom a pak zjistil tohle...
sere pes, napíšu mu maijla, esi tam sou ty ložiska ze stříbra, nebo proč sou tak drahý, ale víc stím asi nenadělám...