Jindra píše:
Kawa píše:
Jindra píše:
kurva drat

vypada to ze neuspeju! Zatim zadna ovecka do stada esvecek na dvouval den nepribyla a ja si tak rikam ze tohle asi fakt nevyjde! Skoda... snaha byla! 3000 sou urcite prachy ktery sou znat ale ja se na to hosi divam od me posleni nehody v provozu tak ze radsi zaplatim treba litr nebo dva nebo i tri za svezeni v ramci volnych jizd apodobnych akci na okruhu a silenie se tam vyblbnu nez abych platil benzin (kterej byl v lete fakt neunosne drahej) a najizdel stovky drahejch kilometru a projel se poradne po dobrejch silnicich jen minimalni cast z tech stovek kilometru

a jeste u toho riskoval ze mi zas nekdo neda prednost nebo neco podobnyho! Motorka je kurevsky drahej konicek a tri tisice sou pro me priblizne 7% celkovejch nakladu na provoz jedne sezony takze at se na me nikdo nezlobi ale za takovej zazitek to neni zas tolik?!?Mnohem vic penez proprcam za benzin ktrej vyjezdim na rozmlacenejch silnicich na kterejch mam z vyjizdky tak akorat H**NO! Proto se snazim premistit na okruh kde je jezdeni sice drazsi ale vyuzijes plny potencial stroje a kazda vterina stravena na okruhu je stravena na plno!
máš štěstí,že máš na provoz 1 sezony cca 43 000.já nemám.
pokud máš z vyjížďky na silnicích hovno,kup si okruhovku,jezdi na okruhy,užívej si to.nevím,co jiného na tvoje reakce říct.jak to vypadá,nikdy jsi na okruhu nebyl.takže si užij jízdu na okruhu,doval třebas do Brna,abys pochopil,co je taky za problém,jezdit po našich silnicích rozmlácenejch silnicích(jak sám píšeš),dej si v Brně 2x volnou jízdu.pokud to pojedeš dle tvých slov na plný potenciál,můžu ti zaručit,že se z cesty do Středočeského kraje posereš.
a co takhle nakej valnik nebo dodavka na prevoz masiny?nebo kemp na prespani?tak to dela spousta lidi co od nas jezdi do brna! jen tak mimochodem kolik stoji jedna sezona tebe?protoze sem toho nazoru ze pokud najezdis cca 10000km tak te to musi stat podobny prachy jako me.
valník,dodávka - OK...dodávku mám v hokně,np si půjčit...ale to zvyšuje akorát náklady na celou akci....a z cesty Blansko - Most v dodávce nejsu taky odvázanej.
tak jo...nechtělo se mně do toho....letos jsem najezdil bohužel jen něco málo přes 4000 km.
proč?
protože:
58% z toho co vydělám mě stojí bydlení(hypotéka + inkaso)
16% jsou další nutné náklady(pojistky,výživné)
pokud jsi v matice na úrovni základní školy,zkus si dopočítat,proč nemám na sezonu 43 litrů,proč jsem rád že mně zbyde alespoň nějaká kačka na beneli.
vůbec jsem byl rád,že jsem nemusel kvůli bydlení mašinu prodat.proto mě serou tvoje kecy o řešení finanční stránky......ne,že bych ti záviděl,že máš na sezonu 43 litrů...ale to,že nechápeš,že někdo prostě mít nemusí....
už to chápeš,co mě sere?podle tebe(sz) tady tím zasírám vlákno - ok,ale začal jsi s tím ty.
takže mám prosbu na nějakého admina,aby tyto "zbytečné kecy",co sem nepatří po nějakém čase smazal.thx