Právě je úte 20. kvě 2025 13:43:53

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: LASER X-treme Exhaust 2 (SV650K3+)
PříspěvekNapsal: sob 06. pro 2008 22:09:09 
Administrátor

petr píše:
Tak jsem chtěl přidat fotky a graf brzdy... ale nejde to.. zatím jsem zádné fotky nevkládal, a když dám vytvořit nový účet nobo přihlášení s parametry z fora... nic - mi to nefunguje :(

uz to mas aktivovany

nemuzu se zbavit dojmu ze to je takovy divny, ty 2 velky blinry pod vejfukama a blatnik vystrcenej snad jeste vic
takhle to bejt nemuze, budu muset premejslet a kutit, za tohle bych se stydel promin, mozna to v realu vypada lip, ale me to celkove zosklivuje, to uz bych si radeji nechal seriak nebo 1 lauf

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: sob 06. pro 2008 23:17:30 
záklaďák

tvuj nazor :) mě se to líbí..
A bude to min lakat policajty :)

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 07. pro 2008 2:05:42 
záklaďák

Souhlasím s Petrem, s původním blatníkem a blinkrama ta motorka vypadá aspoň trochu jako SV :-)
Jinak škoda, že to neschovali víc pod sedlo – takhle to čouhá do boku a prakticky ti to znemožní použití bočních kufrů :-(

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 07. pro 2008 2:06:44 
záklaďák

S těma blinkrama to bude možná trochu problém, ale určitě bez ufouna :grin:

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 07. pro 2008 9:57:25 
záklaďák

jirin.sv píše:
Souhlasím s Petrem, s původním blatníkem a blinkrama ta motorka vypadá aspoň trochu jako SV :-)
Jinak škoda, že to neschovali víc pod sedlo – takhle to čouhá do boku a prakticky ti to znemožní použití bočních kufrů :-(

Jo tak to mi taky vrtá hlavou... v létě jsem si chtěl prodrandit evropu... a jedine co mě napadlo sedlové brašny... a mezi výfuk a brašnu nějaký termomateriál (jako se dává pod nebo za kamna) jen na tu cestu... jinak ten vejfuk az na svody moc horkej není .. teplej jo, ale nespálíš se o něj...

Odstranění ufona jsem taky zvažoval...
Ale právě proto, že bych rád občas i za hranice...
A protože mi to origo z pohledu viditelnosti a přehlednosti pro ostatní řidiče přijde lepší a přehlednější než hezkej někde zašitej miniblinkr.. :)
Zůstal jsem u ufona :)

Už chybí jen KN filtr, klín pod motor, zadní blatník, bílá skla blinkrů, kryt sedla, nerezový kryt řetězu, vyhřívané hefty, modré podsvícení přístrojů, navigace, ukazatel zařazeného kvaltu, nový lak a Alarm a budu spokojenej :)))

Tímto vyhlašuji výběrové řízení na sponsora :))))))))))))))))))))))))))))))))

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 07. pro 2008 11:49:50 
Moderátor

S ufounem souhlasím se sharkem a shortym, kazí to hodně celkovej dojem, s těma tvýma laufama by to vypadalo s upravenou podsedlovkou brutálně!!!

Takže trochu nechápu, když chceš drandit evropou, proč si tam dáváš takový véfuky...to sis to měl nechat rovnou celý v sérii a nemusel jsi nic řešit...
Jinak upravená posledlovka neznamená že bys nemohl za hranice, kde jsi to slyšel?
A když řešíš viditelnost pro ostatní, tak diodový miniblinkry svítí mnohem líp než klasický televize co tam máš....
Je pravda že ten ufoun co se tam třepe je celej fakt nepřehlídnutelnej....
Taky mně nejde dohlavy úprava typu kryt místo sedla + ufoun, to mně vůbec nejde dohromady :confused:
A ještě teda když už sem se tak rozepsal, proč jsi to dával na brzdu, když chcěš teprv dávat KN???

Jinak je to tvá věc, neber to jako že bych rejpal, jen mně přijde že nevíš jestli chceš motorku na cestovnání nebo na blbnutí...

jinak kuci ty vaše vejfuky vypadají brutáááálně !!! :thumbsup:
ale škoda že stojí takovej majlant....

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 07. pro 2008 12:12:05 
Administrátor

jirin > coze? sv dela ten blatnik a blinkry??? potom je sv kazda druha suzuki motorka, a shovat pod sedlo to neslo, takhle jsou ty laufy delany a basta :-)

z toho plyne ze bocni kubry odpadaji, maximalne nejaka uprava ktera je od laufu odsadi

petr > vsechno de, koukni se na rossinky predni blinkry, clovek by taky rek ze nebudou videt, a jsou videt uplne nadherne a dostatecne (bezpecne)

spousta lidi ma ten plast pryc a drandi po evrope, na tom neni nic zakazanyho
na tedlech laufech je krasny to jak jsou vystrceny pred spz apod, proste jak koukaj z ty motorky
jeste nevim jak to udelam, ale snad lip nez tam vrazit ten plast, a kdyz to jinak nepujde tak budu mit taky plast abych mel motorku dostatecne SV, vid jirine :-)

no flame prosim, resume tu laufy, aktualne jak k temhle umistit blinkry

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 07. pro 2008 13:01:34 
záklaďák

pro jimba at to není tak doluhý :)

Právě, proto že je to moje věc :) A né tvoje :) Já se do tvého citu pro úpravy taky nenavážím a každému co jeho jest :)

Zdá se ti ta křivka špatná bez KN ? :)
KN není vždy výhra.. a ze sem si to dal na brzdu :) kdyz me to nic nestalo tak proc ne... to vis protekce v SUZUKI :)

Skrátka jsem nevěděl stejně jako shark co s blinkrama, tohle bylo reseni... nerikam ze definitivni :)
Nevím jestli se smí uříznout ten blatník, ale každopádně odvádí pozornost od vejfuků... to se osvědčilo :))) - A tak šly i mý myšlenky cestovatele :) (policajt nezná každej typ moto do detailů a ten zobák v zadu fakt originál vypadá :))) )
A že si chci upravovat moto a cestovat... co se na tom popira - ja si předpisy a zákony nevymyslel a tak se snažím zbytečne neprovokovat a s tlumivkou je to homologovany... tak co :)

Jinak nespochybňuju funkci led blinkrů.. ta je OK.
Jen pochybuji o stejne ucinosti miniblinkrů schovanejch nekde pod podsedovkou:)

Další řešení co mě napadlo. Asi by bylo dobrý udělat pěkný nerezový obrácený T a umístit je těsně pod značku a k tomu pěkný přiměřeně velký LED blinkry:)
Jenže nemám nerezovej plech leštičku a nůžky na nerez, ohýbačku, leštičku ... atd.. :)))))

A bez rýpání :) Moc dobře vím co chci - hezkou upravenou motorku s kterou se nebudu muset bat kazdy placacky :))))
Tedy do doby nez si overim jak to je s tim ufonem a zakony s nim budu jezdit :)

Přílohy:
Blinkry.JPG
Blinkry.JPG [ 30.7 KiB | Zobrazeno 3613 krát ]

Naposledy upravil petr dne ned 07. pro 2008 13:41:51, celkově upraveno 3
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 07. pro 2008 13:15:02 
záklaďák

shark píše:
jirin > coze? sv dela ten blatnik a blinkry??? potom je sv kazda druha suzuki motorka, a shovat pod sedlo to neslo, takhle jsou ty laufy delany a basta :-)

Jen rychlá odpověď NO FLAME, blatník samozřejmě SV nedělá, ale má určitý tvar a to mi prostě k SV patří. Jak dost lidí poznalo já nemám moc rád překopávaný motorky.

Malé rýpnutí – BTW Sharku, kde máš osvětlení na SPZ?
Na fotkách jsem ho nenašel a tohle by policajtům i na STK mohlo hodně vadit...

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 07. pro 2008 13:58:13 
Moderátor

petr > však do tebe nikdo nerejpe, ještě sem ti to tam schválně napsal...
nechcu být OT, ale když někdo napíše na moji adresu něco jako "Zdá se ti ta křivka špatná bez KN ? :)
KN není vždy výhra.. a ze sem si to dal na brzdu :) kdyz me to nic nestalo tak proc ne... to vis protekce v SUZUKI :)"
tak to me fakt dokáže nasrat! ne chlape, já si fakt nemyslím že KN je výhra, já zastáncem KN nejsu, ale to tu teď řešit nebudeme.... jde o to, že když tam dáš KN tak se ti ta křivka změní, tak moje reakce byla proč jsi to měřil ještě se sériákem...

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 07. pro 2008 14:05:23 
záklaďák

abych měl co porovnávat :) před a po :)

Na jaře až budu řešit garančku tak skusím i to KN a uvidím s čím to bude lepší.. a to si tam nechám at to zbytečně neplatím... to KN. Nechci měnit řídící jednotku :)

Takze pribude graf bez a s KN...:)

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 07. pro 2008 16:05:58 
Administrátor

jirin > moto je jeste v servise, nedelal jsem s tim vubec nic, je tam tak jak mi ho predaj, nejakej uchyt na svetlo tam je ale neni tam jeste namontovany, stejne tak jak blinkry a to je dulezitejsi, kazdopadne kdyby to zustalo takhle tak je znacka dostatecne osvetlena svetly

petr > trochu nechapu co resis provokace kdyz to je homologovany, to je snad uplne jedno co tam budes mit, Tcko, uvidime
ps: vic smajliku se ti tam neveslo?

ja to budu resit tak v unoru

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 07. pro 2008 19:18:55 
záklaďák

No asi takto, resily sme tu muj blatnik .. k tomu jsem vysvetlil, ze nevim jak se na to kde koukaj v ruznejch statech kdyz to uriznu... to je ta provokace...

Nez sem si tu svama o tom zacal psat tak mi nikdo netvrdil, ze je to povoleny ale ani nikdo netvrdil ze se to nesmi. Logicky predpokladam ze zasahuju do neceho co je schvaleny... coz doma udelanej drzak narozdil od laufů neni. Tak jak ja to mám to není žádná nádhera, ale ani mě to neuráží. A myslim ze by to mohlo nejakemu uradu nekde vadit - to fiknout.

A ze sou vejfuky homologovany vim i to tu pisu o tom zadna - proto jsem je kupoval.

A kdyz nekdo nazve kousky my lasky jako ty a jimbo nemuze se divit ze se ohradim.

A smailiky... to prot ze mi to prislo k smichu jak ste se do mé moto zacaly navazet.
Za muj blatnik by ses ty sarku stydel, jimbo vidi na me moto nejake televize, proste ste necetly co pisu. Myslim ze jsem reagoval primerene a slusne - oproti vam, nemate patent na pravdu a ani nejlepsi designersky oko :)

Co se týká tohoto - domluvil jsem.

Naposledy upravil petr dne ned 07. pro 2008 19:39:03, celkově upraveno 2

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 07. pro 2008 19:29:36 
záklaďák

petr píše:
jirin vidi na me moto nejake televize...

No dovol??? Já jsem se tě zastal a dlouhodobě tady na fóru obhajuji montáž jen homologovaných doplňků a nemám rád zasahování do motorky jako výměnu blinkrů nebo uřezávání zadního blatníku...
Doporučuji pročíst výstřel do tmy aneb můj thread – viewtopic.php?f=24&t=1040 ;)

shark píše:
jirin > moto je jeste v servise, nedelal jsem s tim vubec nic, je tam tak jak mi ho predaj, nejakej uchyt na svetlo tam je ale neni tam jeste namontovany, stejne tak jak blinkry a to je dulezitejsi, kazdopadne kdyby to zustalo takhle tak je znacka dostatecne osvetlena svetly

No samotné osvětlení světly by ti na STK neprošlo, když už si ten blatník musel uřezat, tak si tam aspoň dej to původní světlo na SPZ...

Naposledy upravil jirin.sv dne ned 07. pro 2008 19:30:49, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 07. pro 2008 19:38:02 
záklaďák

Jirine omlouvám se, záměna jmen... už jsem to opravil...

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 07. pro 2008 19:39:28 
záklaďák

petr píše:
Jirine omlouvám se, záměna jmen... už jsem to opravil...

Petr> Nic se neděje :-)
Z rýpaní do televizí a ufounů si nic nedělej. Já už jsem si na to zvykl – každej holt má na motorce co se mu líbí a vzájemně se na fóru kočkujme :-D. Já jsem možná až moc ortodoxní zastánce zastánce originálního stavu – ale to je to o mě celkem známo :)

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 07. pro 2008 19:47:57 
záklaďák

Však ale u nového modelu se držák SPZ neřeže...Jen se oddělá a místo něho se dá jinej držák SPZ. Prodává se taky homologovanej, takže není pravda, že kdo tam nemá ufouna, tak automaticky porušuje předpisy :grin:
Jinak se člověk fakt zasměje, když čte tady ten thread :lol:

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 07. pro 2008 19:55:38 
záklaďák

Shorty píše:
Však ale u nového modelu se držák SPZ neřeže...Jen se oddělá a místo něho se dá jinej držák SPZ. Prodává se taky homologovanej, takže není pravda, že kdo tam nemá ufouna, tak automaticky porušuje předpisy :grin:
Jinak se člověk fakt zasměje, když čte tady ten thread :lol:

No vidíš to beru... a mrknu na to, jak ten origo držák vypadá. ( a jsem zvědavej na cenu )

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 07. pro 2008 20:08:54 
záklaďák

http://www.rdmoto.cz/eshop/Suzuki/SV650-N-S/drzaky-SPZ/575-4
Ale abych pravdu řekl, tak se mi ani jedno provedení nelíbí...

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 07. pro 2008 22:11:53 
záklaďák

jirin.sv píše:
http://www.rdmoto.cz/eshop/Suzuki/SV650-N-S/drzaky-SPZ/575-4
Ale abych pravdu řekl, tak se mi ani jedno provedení nelíbí...

souhlasim a navic jsou delany tak, ze by sly primo do vyfuku... myslim ze zatim vyrobci drzaku nepocitaly s temahle vejfukama....

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]